Wallprints en fotobehang

Geef uw interieur, winkel, restaurant, kantoor, woon- of slaapkamer een unieke uitstraling met onze full color muurprints, de enige limiet is het formaat van de muur.

Wallprints, soms ook muurprints of muurstickers genoemd, bieden de mogelijkheid om uw ruimte een geheel eigen signatuur te geven. De wallprint is een uniek product waarbij wij uw foto, afbeelding, tekst of logo op zeer groot formaat printen op hoogwaardig structuurvinyl. Met onze wallprints zijn de mogelijkheden eindeloos! In tegenstelling tot fotobehang wordt er niet met behang stroken gewerkt, de wallprint bestaat uit één geheel wat zorgt voor een naadloos en super strak resultaat.

Full color fotowand

Ruimtes krijgen een andere dimensie, de werkplek van uw medewerkers fleurt op of u creëert een plek waar mensen even kunnen wegdromen. U hoeft geen rekening meer te houden met de grenzen van gewoon behang. Onze muurprints en fotowanden zijn de beste full color sfeerbepalers. Door het inpakken van een muur verandert in een keer de hele sfeer in uw ruimte. Omdat iedere muur of wand anders is wordt elke muurprint op maat gemaakt.

We werken met hoogwaardig vinyl uit één stuk dat naadloos verlijmd kan worden op elk type muur. De afmeting van één stuk structuurvinyl bedraagt 490 centimeter hoog en maar liefst 20 meter breed. Het materiaal dat gebruikt wordt is duurzaam, krasbestendig en werkt brandvertragend. Wallprints kunnen echt tegen een stootje en zijn vrijwel overal toepasbaar.

Street-art als winkelcentrum promotie

Street-art als winkelcentrum promotie

3d-streetpaintings

Sign & Print Expo

Sign & Print Expo

3d-mural

Aegon

Aegon

Optische illusie

Tuinmuur

Tuinmuur

Schildering

Sign & Print Expo

Sign & Print Expo

Live-painting

Portretten

Portretten

Street-art

VoBo scholen

VoBo scholen

3d-painting

Tilburg

Tilburg

Streetpainting

Fotobehang

Fotobehang is de ideale oplossing als u een manier zoekt om eenvoudig en niet te duur uw kamer op te fleuren. Bent u op zoek naar rustgevend behang voor in de slaapkamer of juist een warme sfeer in de huiskamer? Wij kunnen elke afbeelding op behang printen, denk hierbij aan impressies van steden, gebouwen, landschappen, dieren, bloemen, cartoon figuren, sporthelden of een portret van je geliefde.

Uiteraard verzorgen we ook behang met een graffiti print, we hebben hiervoor een uitgebreid foto archief. Ook kunnen we een graffiti ontwerp op maat maken en zo uniek graffiti behang creëren. De mogelijkheden en variaties zijn eindeloos en de kosten zijn zeker te overzien. U kunt uiteraard zelf een ontwerp maken, maar wij helpen u ook graag bij de uitwerking van uw ideeën. Samen met onze professionele designers maken we er een schitterend en origineel kunstwerk van.

Raam- en muurstickers

Naast met de hand gemaakte muurschilderingen ontwerpen wij ook unieke muurstickers voor thuis of op kantoor. U bepaalt zelf de afbeelding, vorm, kleuren, stijl en het formaat. Afhankelijk van het gebruik bepalen we in samenspraak het type sticker. Er kan gekozen worden uit een zelfklevende muursticker, een herbruikbare muursticker en transparante stickers voor op glas. Onze stickers worden full colour geprint en indien gewenst in contouren uitgesneden. Wij sturen de muursticker naar u op waarna u deze in een handomdraai op de gewenste plek plakt en er jaren van kan genieten. Bent u op zoek naar iets origineels? Kijk dan ook zeker naar onze geprinte vloerkleden.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

2 - Schilderingen
Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze diensten bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Full color

Wallcovers, muurprints en fotobehang worden standaard full color bedrukt.

Ontwerp

Elke afbeelding is mogelijk mits de resolutie hoog genoeg is.

Naadloos

Wallprints worden standaard naadloos op elkaar aangesloten.

Ondergrond

Een witte en tevens gladde ondergrond geeft het beste resultaat.

Binnen/buiten

Fotobehang en muurprints zijn niet geschikt voor gebruik in de buitenruimte.

Praktisch

Wallprints zijn duurzaam, krasbestendig en brandvertragend.

Formaat

De wallprint kan uit één geheel geplaatst worden tot een formaat van 4.9×20 meter.

Kwaliteit

In verband met de te waarborgen kwaliteit brengen wij wallprints altijd zelf aan.

Werkgebied

Wij verzorgen onze wallprints op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.