Graffiti voor bedrijven: écht opvallen met een graffiti-muurschildering

Hoe val je tegenwoordig nog op als bedrijf? ‘Gewone’ reclame op posters, zoals in abri’s en in het openbaar vervoer, werkt lang niet altijd meer: in een overprikkelde omgeving zijn mensen er vaak blind voor geworden. Waar voorbijgangers wél hun nek voor omdraaien is street art in de vorm van graffiti of een muurschildering. Het is dus een goed idee om van uw reclame een muurschildering te maken. Daarom maken wij graffiti voor bedrijven. Dat is slim opvallen.

Wat is graffiti voor bedrijven?

Heel simpel: opvallende street art, zoals u dat wel vaker tegenkomt, maar dan in het teken van uw bedrijf. Bijvoorbeeld een muurschildering met een reclame, een tekst in een prachtig kalligrafisch handschrift of een enorm geschilderd logo. Zelfs een schildering op straat (‘streetpainting’) is mogelijk. Of live-painting op bijvoorbeeld een beurs. Dan zorgen wij voor aanloop bij uw stand door gedurende de dag een schildering, in teken van uw bedrijf of dienstverlening, te voltooien. Dat trekt gegarandeerd publiek! Onze vakkundige signpainters kunnen met hun vaste hand bovendien ook uithangborden en ramen beschilderen met bijvoorbeeld uw logo en openingstijden. Dat geeft uw winkel een authentieke uitstraling, die professioneler overkomt dan plakletters. Kortom: u kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Foto’s van onze graffiti muurschilderingen

Foto’s van de mogelijkheden van graffiti voor bedrijven, een selectie uit ons portfolio.

Pixelwall Zaventem

Pixelwall Zaventem

Live-art

Reclameschilderingen MTH

Muurschildering kantoor

Customizing Parndorf, Austria

Customizen

Anamorphische schildering Lyle & Scott

Muurschildering

Wandschildering trappenhuis Radboud

Muurschildering

Wandschildering kerk Hulst

Muurschildering

Graffiti voor gemeentes en particulieren

Een reclameschildering kan een tijdelijk karakter hebben, maar een permanente muurschildering is ook mogelijk. Gemeentes kunnen bijvoorbeeld baat hebben bij ene opvallende muurschildering. Voor diverse gemeentes hebben wij al muren voorzien van kunstzinnige graffiti, bijvoorbeeld om een plein op te fleuren of zelfs om vandalistische graffiti te voorkomen. U kunt bovendien als particulier ook gebruik maken van onze diensten, zowel binnen als buiten. Denk daarbij aan een fotorealistisch portret van uw gezin, of een wand in uw huiskamer of tuin met een creatieve twist.

Muurschilderingen als wanddecoratie

Wandschilderingen zijn mogelijk op binnen- en buitenmuren. Graffiti-muurschilderingen voor bedrijven zijn helemaal van deze tijd. We zien dan ook steeds vaker dat bedrijven een echte eyecatcher op hun bedrijfsmuur laten maken door een graffitibedrijf. Het ziet er niet alleen verzorgd en professioneel uit, maar doet tegelijk ook nog eens dienst als origineel en opvallend reclamebord. Overigens hoeft het geen reclame te zijn: onze muurschilderingen worden ook vaak ingezet als wanddecoratie in kledingwinkels, kantoorruimtes, restaurants, scholen en nog veel meer.

Waarom graffiti voor uw bedrijf?

  • Street art kan worden ingezet als opvallende reclame die door veel mensen wordt gezien, maar niet als vervelend of opdringerig wordt beschouwd
  • Een muurschildering heeft een aantrekkelijke vormgeving, volledig op uw eigen wensen aangepast
  • Een grote schildering kan een saaie binnen- of buitenmuur enorm opfleuren
  • Een muurschildering geeft uw kantoor, bedrijfs-kantine of ontvangstruimte een ‘on brand’ uitstraling

Hoe gaat dat in zijn werk, graffiti voor bedrijven?

Als professioneel graffiti-bedrijf werken we enkel met ervaren en deskundige graffiti- en street art artiesten. Zo zoeken we voor elke stijl een passende kunstenaar, van een fotorealistische schildering tot slogans in handgeschreven sierletters. Van een metershoog logo tot een artistiek kunstwerk. Zodra we de juiste artiest hebben gevonden, wordt het ontwerp volledig op uw wensen afgestemd. Geen idee is daarbij te gek! Ook qua formaat kennen wij geen limiet.

Wat kost een graffiti-muurschildering?

De prijzen van onze graffiti muurschilderingen zijn altijd maatwerk. Het berekenen van een prijs wordt gedaan aan de hand van de locatie, het formaat, de bereikbaarheid van het werkvlak en de complexiteit van het concept. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we u aan om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Informatie, advies of een offerte?

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.