Skip to main content

Promotieteams en fieldmarketing inzetten?

Bij Graffitinetwerk kun je niet alleen aankloppen voor geweldige muurschilderingen en workshops, we helpen bedrijven door middel van guerrilla-marketing of fieldmarketing ook graag met het bereiken van hun commerciële doelstellingen in de buitenruimte.

Door onze jarenlange ervaring met het vertegenwoordigen van merken in de publieke ruimte weten we als geen ander wat wel en wat niet werkt. Van promotieteams tot spectaculars en van mediabikes tot wildbeamen, we werken graag samen om jouw campagne op het gebied van fieldmarketing tot een succes te maken.

We beschikken over een groot netwerk van meiden, dames, jongens en heren met goede communicatieve kwaliteiten en een dito uitstraling. Zij vormen letterlijk het gezicht van jouw fieldmarketing campagne op straat, tijdens instore promotie of tijdens beurzen en evenementen.

Vanuit onze brede ervaring met merken, doelgroepen en de straat denken we graag stategisch en conceptueel mee over hoe jouw fieldmarketing campagne tot een succes gemaakt kan worden.

Wat is fieldmarketing eigenlijk?

Fieldmarketing, soms ook direct marketing genoemd, draait om het bereiken van een specifieke groep consumenten in het ‘veld’. Dat ‘veld’ kan een winkel of winkelstraat zijn, maar ook een beurs of een evenement waar deze doelgroep op af komt. Jouw doelgroep! Lees meer over hoe guerrillamarketing als buitenreclame ingezet kan worden.

De promoteams die je hiervoor kunt inzetten, doen meer dan alleen flyeren en give-aways uitdelen (hoewel we dat natuurlijk ook graag voor je uitvoeren). De activiteiten die we bij Graffitinetwerk verzorgen omvatten simpelweg alles wat met promotie, activatie, verkoop en presentatie te maken heeft.

Een unieke ‘brand experience’ op locatie

Voor onze klanten draait het steeds meer om het neerzetten van een unieke, professionele en spraakmakende brand experience op locatie. Na het inventariseren van de wensen, doelen, doelgroep en de locatie(s) maken we in samenspraak een plan voor het inrichten van een buitenreclame campagne waarbij we bijvoorbeeld gebruik maken van sampling, promoteams, walking beamer, giveaways of andere vormen van fieldmarketing.

Ook verspreiden we met plezier zadelhoesjes of fietshangers en kan een straatreclame campagne altijd aangevuld worden met reverse graffiti, straatstickers of tijdelijke krijt uitingen. Wat wij precies doen leest u op onze Promoteams en spectaculars pagina.

Graag denken we mee over de ideale invulling van jouw fieldmarketing campagne voor het maximale effect op de beoogde doelgroep. Daarbij zetten we ook graag de omgeving in of bedenken we unieke spectaculars die we aan de omgeving toe kunnen voegen. Denk aan mobiele billboards, inflatables, mediabikes en andere op maat gemaakte experiences.

Spectaculars voor het WK Atletiek van 2016 in Amsterdam

Spectaculars voor het WK Atletiek van 2016 in Amsterdam

Fieldmarketing is onmisbaar in een goede reclamecampagne

Bij steeds meer adverteerders groeit het besef dat fieldmarketing onmisbaar is in een reclamecampagne om de individuele consument te bereiken. Het medialandschap is ten slotte steeds diverser; we kijken niet meer allemaal dezelfde televisieprogramma’s, luisteren niet meer naar dezelfde radiozenders en lezen niet meer dezelfde kranten.

Sterker nog, veel jonge consumenten zijn steeds minder goed met de traditionele vormen van reclame te bereiken en te activeren. Maar in een winkel, op een evenement of op een andere specifieke locatie kun je wél precies die consumenten benaderen die belangrijk zijn voor jouw merk of product. Zij zijn daar omdat ze er willen zijn en staan open voor een boodschap die aansluit op hun belevingswereld.

Zullen we een spectacular of activatie inzetten?

We maken je fieldmarketing campagne extra opvallend door het inzetten van een op maat gemaakte spectacular. Beamen, soundvertising, photobooths, guerrillamarketing: geen enkele vorm van brand activation is ons te gek. Wij denken dan ook graag mee hoe we voor jouw merk een unieke activatie kunnen creëren die zowel on- als offline voor de nodige reuring zal zorgen.

Voorbeelden van fieldmarketing campagnes

Laat je alvast inspireren door een aantal voorbeelden van fieldmarketing projecten die we voor klanten hebben gerealiseerd. Bekijk het uitgebreide portfolio voor meer voorbeelden van door ons uitgevoerde straatreclame campagnes.

Graffitinetwerk is meer dan alleen een bureau dat je helpt bij de uitvoering van je campagne met promoteams en spectaculars. Vanuit onze brede ervaring met merken en de straat denken we graag stategisch en conceptueel mee over de mogelijkheden van straatreclame, fieldmarketing en guerrilla-marketing campagnes in binnen- en buitenland.

Hoe we kunnen helpen met de activatie van jouw merk?

Wij staan te trappelen om voor jouw merk, product of evenement aan de slag te gaan. Wil je sparren over hoe we jouw bedrijf vooruit kunnen helpen door middel van een fieldmarketing campagne? Laat ons je vragen, doelen en ideeën weten zodat wij vrijblijvend kunnen meedenken over de mogelijkheden. Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Contact opnemen