Skip to main content

Wat doet een professioneel graffiti bedrijf?

Creatief en innovatief is graffiti zeker, maar wat doet een graffiti bedrijf nu precies? In de Benelux is Graffitinetwerk eigenlijk uniek in zijn soort. Met een professioneel team van kunstenaars, artiesten en alleskunners opereren we, al sinds 1990, als volwaardig bedrijf.

Met onze vracht aan ervaring hebben we in de loop der jaren een breed scala aan diensten ontwikkeld. Wat wij doen gaat inmiddels dan ook véél verder dan alleen het graffiti spuiten. In deze blog vertellen we hier graag wat meer over.

Met ons team van professionele street-art en graffiti kunstenaars denken wij graag met u mee over de creatieve mogelijkheden van uw merk, locatie, project of marketing campagne.

Opvallen met graffiti: hoe werkt dat precies?

Onze doelgroep bestaat voor het grootste gedeelte uit zakelijke klanten, overheidsinstellingen en gemeenten. Uiteraard werken wij ook voor particulieren. Wij werken voornamelijk in Nederland en België en met regelmaat voeren we ook projecten uit in andere delen van de wereld.

Van originele en spraakmakende straatreclame campagnes, live-painting, muurschilderingen en 3D-streetpainting tot creatieve teambuilding activiteiten voor multinationals: Graffitinetwerk biedt het allemaal.

Maar wat kunt ú er concreet mee? Hieronder lichten we een aantal van onze diensten toe. Bekijk ter inspiratie ook ons uitgebreide graffiti portfolio met meer dan 1000 projecten en cases.

Muurschilderingen: binnen, buiten en op de grond

Waarschijnlijk denkt u bij een muurschildering direct aan een indrukwekkende schildering in een binnenruimte. Dit behoort zeker tot de mogelijkheden, maar als graffiti-bedrijf krijgen we met regelmaat de vraag van gemeentes om tunnels, gevels of grote gebouwen van een schildering te voorzien.

Als anti-graffiti project om bij graffiti overlast de ongewenste ’tags’ tegen te gaan, of als tijdelijke reclame uiting rond een evenement of reclamecampagne.

Daarnaast verzorgen we wandschilderingen in winkels, op elektriciteitshuisjes maar ook bij u thuis om bijvoorbeeld de kinderkamer of tuin een unieke uitstraling te geven.

Ook brengen wij 3D schilderingen aan op de grond, waarbij het lijkt of er een gapend gat onder uw voeten ligt. Optisch bedrog dat geheid de aandacht trekt wanneer u een ludieke campagne uitrolt!

Vanuit diezelfde gedachte is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een muur te verrijken met mosletters, muurstickers of een tekening gemaakt door onze tekenrobot. Bekijk alle soorten schilderingen en wanddecoraties die wij als graffiti bedrijf aanbieden.

Straatreclame: gewaagde, onvergetelijke reclamecampagnes

Wildbeamen waarbij we afbeeldingen of filmpjes projecteren op gebouwen vanuit een mobiele werkbus, reclameboodschappen ‘aanbrengen’ met water of de grond voorzien van een tijdelijke krijtverf creatie: als street-art bedrijf helpen we u op te vallen middels verschillende vormen van guerilla-marketing en buitenreclame.

Omdat dit doorgaans een grijs gebied is dat tóch veel mogelijkheden biedt aan bedrijven die in het straatbeeld willen opvallen is het belangrijk dat u hiervoor een ervaren partij in de arm neemt.

Wij weten van de hoed en de rand waardoor we u kunnen helpen een onvergetelijke guerrilla marketing campagne neer te zetten. Zeker in grote steden kunnen spraakmakende straatreclame campagnes goed werken omdat er vaak slechts beperkte mogelijkheden zijn om een specifieke doelgroep te bereiken.

Gaat u vernieuwend en gedurfd te werk met een originele guerrilla marketing campagne van Graffitinetwerk dan komt uw boodschap geheid aan.

Workshops: teambuilding en creatieve bedrijfsuitjes

Van innovatieve graffiti-, street-art- en lightpainting- tot traditionelere schilderworkshops: als graffiti-bedrijf bieden wij een verscheidenheid aan creatieve teambuilding workshops aan.

Ideaal voor een afdeling, team of bedrijfsuitje, maar ook voor brainstormdagen waarop uw team nieuwe ideeën, slogans of een toekomstvisie op een creatieve manier kan visualiseren en uitwerken met behulp van onze ervaren workshop docenten.

Verfspetters hoeft u overigens niet te vrezen: bij Graffitinetwerk is het ook mogelijk om met infrarood licht op een digitale graffiti-wand te tekenen waarna de creaties direct gemaild of geprint kunnen worden.

Wat is er met graffiti nog meer mogelijk?

Een deel van ons ‘standaard’ aanbod wordt hierboven uitgelegd en is in ons portfolio te zien. Vaak worden onze graffiti en street-art kunstenaars ook benaderd door klanten die een abstract idee met ons willen uitwerken.

Dit vertalen we dan samen naar originele, gewaagde en unieke concepten die het publiek nooit eerder heeft gezien of ervaren. Wilt u afwijken van de gebaande paden en out of the box een creatief idee met ons uitwerken?

Als street-art en graffitibedrijf met een team van professionele graffiti artiesten denken wij uiteraard graag met u mee – buiten de hokjes! Lees meer over waarom u beter een professionele graffiti agency inhuurt.

Meer weten over ons graffiti-bedrijf?

Benieuwd hoe onze graffiti kunstenaars u van dienst kunnen zijn met ons creatieve diensten pakket? Of heeft u een ander idee voor een project, laat het ons weten. Ook voor vragen of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vanwege de grote variatie in prijzen raden we u aan om een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog vrijblijvend informatie, advies of een prijsberekening.

Contact opnemen