Wat doet een professioneel graffiti-bedrijf?

Creatief en innovatief is graffiti zeker, maar wat doet een graffiti-bedrijf nu precies? In Nederland en België is Graffitinetwerk eigenlijk uniek in zijn soort. Met een professioneel team van kunstenaars, artiesten en alleskunners opereren we, al sinds 1990, als volwaardig bedrijf. Met onze vracht aan ervaring hebben we in de loop der jaren een breed scala aan diensten ontwikkeld. Wat wij doen gaat inmiddels dan ook véél verder dan alleen het graffiti spuiten. In deze blog vertellen we hier graag wat meer over.

Opvallen met graffiti: hoe werkt dat precies?

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit de zakelijke markt evenals gemeenten en overheidsinstellingen. Wij werken voornamelijk in Nederland en België maar met regelmaat voeren we ook projecten uit in andere delen van de wereld. Van originele en spraakmakende straatreclame campagnes, live-painting, muurschilderingen en 3D-streetpainting tot creatieve teambuilding activiteiten voor multinationals: Graffitinetwerk biedt het allemaal. Maar wat kunt ú er concreet mee? Hieronder lichten we een aantal van onze diensten toe. Bekijk ter inspiratie ook ons uitgebreide portfolio met meer dan 1000 projecten/cases.

Schilderingen: binnen, buiten en op de grond

Waarschijnlijk denkt u bij een muurschildering direct aan een indrukwekkende schildering in een binnenruimte. Dit behoort zeker tot de mogelijkheden, maar als graffitibedrijf krijgen we met regelmaat de vraag van gemeentes om tunnels, gevels of grote gebouwen van een schildering willen voorzien. Als anti-graffiti project om ongewenste graffiti tegen te gaan, of als tijdelijke reclame rond een evenement of reclamecampagne. Daarnaast verzorgen we wandschilderingen in winkels, op elektriciteitshuisjes maar ook bij u thuis om bijvoorbeeld van de kinderkamer of tuin een unieke creatie te maken. Ook brengen wij – voornamelijk op evenementen of beurzen – 3D-schilderingen aan op de grond, waarbij het lijkt of er een gapend gat onder uw voeten ligt. Optisch bedrog dat geheid de aandacht trekt wanneer u een ludieke campagne uitrolt! Vanuit diezelfde gedachte is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een muur te verrijken met mosletters, muurstickers of een tekening gemaakt door onze tekenrobot.

Straatreclame: gewaagde, onvergetelijke campagnes

Wildbeamen waarbij we afbeeldingen of filmpjes projecteren op gebouwen vanuit een mobiele werkbus, reclameboodschappen ‘aanbrengen’ met water of de grond voorzien van een tijdelijke krijtverf creatie: als graffiti en street-art bedrijf helpen we u op te vallen middels verschillende vormen van guerilla-marketing en buitenreclame. Omdat dit doorgaans een grijs gebied is dat tóch veel mogelijkheden biedt aan bedrijven die in het straatbeeld willen opvallen is het belangrijk dat u hiervoor een ervaren partij in de arm neemt. Wij weten van de hoed en de rand waardoor we u kunnen helpen een onvergetelijke campagne neer te zetten. Zeker in grote steden kunnen spraakmakende straatreclame campagnes goed werken omdat er vaak slechts beperkte mogelijkheden zijn om een specifieke doelgroep te bereiken. Gaat u vernieuwend en gedurfd te werk met een originele campagne van Graffitinetwerk dan komt uw boodschap geheid aan.

Voorbeelden van graffiti-opdrachten

Bewustwordingscampagne Terneuzen

Bewustwordingscampagne Terneuzen

Straat tekening

Digital graffiti-wall Zurich

Digital graffiti-wall Zurich

Digital graffitiwall

Graffitiworkshop Nike Laakdal

Graffitiworkshop Nike Laakdal

Teambuilding workshop

Pixelwall Zaventem

Pixelwall Zaventem

Live-art

3D-streetpainting Zwolle

Grondschildering

Vuurwerk campagne gemeente Utrecht

Vuurwerk campagne gemeente Utrecht

Krijt uitingen

Workshops: teambuilding en creatieve bedrijfsuitjes

Van innovatieve graffiti-, street-art- en lightpainting- tot traditionelere schilderworkshops: als graffiti-bedrijf bieden wij een verscheidenheid aan creatieve workshops aan. Ideaal voor afdeling, team of bedrijfsuitjes, maar ook voor brainstormdagen waarop uw team nieuwe ideeën, slogans of een toekomstvisie op een creatieve manier kan visualiseren en uitwerken met behulp van onze ervaren workshop docenten. Verfspetters hoeft u overigens niet te vrezen: bij Graffitinetwerk is het ook mogelijk om met infraroodlicht op een digitale graffitiwand te tekenen waarna de creaties direct gemaild of geprint kunnen worden.

Andere mogelijkheden…?

Een deel van ons ‘standaard’ aanbod vindt u hierboven en in ons portfolio maar wij worden ook vaak benaderd door klanten die een abstract idee met ons willen uitwerken. Dit vertalen we dan samen naar originele, gewaagde en unieke concepten die het publiek nooit eerder heeft gezien of ervaren. Wilt u afwijken van de gebaande paden en een creatief idee met ons uitwerken? Als professioneel street-art en graffitibedrijf denken wij graag met u mee – buiten de hokjes! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over graffiti-bedrijf Graffitinetwerk?

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn met ons creatieve diensten pakket? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een prijsopgave.

Informatie, advies of een offerte?

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.