Skip to main content

Doel

Originele buitenreclame

Prijzen

Vanaf 850,- Euro

Werkgebied

Gehele Benelux

Bijzonderheden

Full color visuals

Vloer- en straatstickers

Gebruik de grond als visueel communicatieplatform en bereik uw doelgroep met onze full color straatstickers. Omdat de meeste mensen graag kijken waar ze lopen is de vloer een bijzonder geschikte locatie voor reclame uitingen. Onze straatstickers hebben een zeer hoge attentiewaarde en zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik in de buitenruimte en hechten dankzij een unieke en uiterst sterke lijmlaag op poreuze ondergronden zoals beton, asfalt, stoeptegels, straatklinkers, tegelvloeren en traanplaat. Onze vloerstickers kunnen op zeer veel manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als bewegwijzering, communicatiemiddel of als blikvanger tijdens evenementen en beurzen.

Tijdelijke buitenreclame

Grondstickers worden gebruikt voor zowel tijdelijke als langdurige communicatie. De levensduur van een vloer sticker hangt af van waar de sticker wordt aangebracht en voor welk type sticker er wordt gekozen. Indien u op zoek bent naar een tijdelijke vorm van buitenreclame op de grond dan is het zeker ook de moeite waard om te kijken naar onze tijdelijke krijt uitingen.

Grond- en vloerstickers voor binnen en buiten

Wij gebruiken verschillende soorten stickers en kunnen een straatstickers zowel binnen als buiten aanbrengen. De straat-stickers, soms ook beton stickers of asfalt- en betonfolie genoemd, worden altijd full color geprint zodat elke afbeelding te gebruiken is. Ook kunnen de stickers in alle formaten en vormen worden gesneden.

De sticker-folie vormt zich naar de ondergrond door de flexibele basis en een sterke toplaag met anti-slip coating. Onze stickers zijn uiteraard zonder blijvende sporen weer te verwijderen. Laat ons uw merk of reclame-uiting met vloersticker op een unieke en opvallende manier bij uw doelgroep onder de aandacht brengen.

Straatstickers inzetten

Straatstickers worden veelal ingezet tijdens evenementen, product- en merkactivaties. Omdat de stickers worden geprint kan er veel kleur en detail worden gebruikt zodat ook kleine letters of QR codes afgebeeld kunnen worden.

Praktische informatie

Bekijk de praktische informatie en veel gestelde vragen over onze vloer- en straatstickers.

Omstandigheden

Straatstickers kunnen geplaatst worden mits de ondergrond niet vochtig, bevroren of besneeuwd is.

Werkgebied

Wij verzorgen straatsticker campagnes op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

24/7 beschikbaar

Een sticker campagne kan 7 dagen per week worden ingepland, de uitvoer vindt meestal ’s nachts plaats.

Zichtbaarheidsduur

De levensduur hangt af van de locatie en het type sticker, de opties zijn: dagen, weken of maanden.

Productietijd

De voorbereidingstijd van een straatsticker campagne is gemiddeld 8 werkdagen, spoed is mogelijk.

Wetgeving

Straatstickers vallen onder de zogenoemde ‘guerrilla marketing’, wij vragen geen vergunning aan.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij alle materialen en maken we foto’s tijdens het project.

Formaat

Onze stickers kunnen in elk gewenst formaat worden geprint en in elke vorm worden gesneden.

Kleur

De straat- en vloerstickers worden standaard full-color bedrukt.

Het wildplakken van stickers en posters

Naast tijdelijke en semi-permanente straatstickers verzorgen wij ook spraakmakende wildplak campagnes. Wildplakken is een relatief goedkope manier van buitenreclame waarmee een groot publiek wordt bereikt. Vanwege de grote populariteit van het wildplakken zijn er in meer dan 150 gemeenten legale plakplaatsen beschikbaar. Naast het wildplakken op deze wildplak zuilen of vrije plakplaatsen verzorgen we indien gewenst ook ‘guerrilla’ wildplak campagnes. Wildplakken kan niet alleen met grote full color posters maar biedt ook mogelijkheden op plekken waar met kleiner materiaal gewerkt kan worden, zoals stickers. Te denken valt dan aan het plakken van straat stickers op stoplichten, lantarenpalen, fietsen en elektriciteitshuisjes en bijvoorbeeld rondom plekken waar mensen doorgaans staan te wachten zoals bij pinautomaten, parkeerautomaten en oversteekplaatsen.

Regelgeving rondom straatstickers

Het plaatsen van vloer- en straatstickers valt qua wet- en regelgeving in een grijs gebied. Het is doorgaans dan ook niet mogelijk om voor deze vorm van guerrillamarketing een vergunning aan te vragen. Een subtiele en doordachte aanpak bij het uitvoeren is noodzakelijk om eventuele klachten te voorkomen. Uiteraard zijn wij hierin gespecialiseerd en kunnen we vooraf een goede inschatting maken van de (on)mogelijkheden. Wanneer de actie voor (of in samenspraak met) een stad, gemeente of provincie, of rondom een gemeenschappelijk of publiekelijk doel, wordt ingezet is het soms wel mogelijk om toestemming of een vergunning aan te vragen.

Bekijk al onze straatreclame

Wij verzorgen spraakmakende straatreclame campagnes, bekijk ons complete aanbod.