Skip to main content

Doel

Creatieve live-art

Prijzen

Vanaf 850,- Euro

Werkgebied

Heel Europa

Bijzonderheden

Interactieve animaties

Demonstraties en live-art

Wij verzorgen spectaculaire demonstraties, live-art en customizing sessies tijdens evenementen, productpresentaties, activaties en feesten. Een creatieve demonstratie of live-painting sessie is origineel en voor de bezoekers van uw event of feest inspirerend om naar te kijken. Het kunstwerk groeit tijdens het evenement waarna een uniek eindresultaat ontstaat. Wij kunnen live een kunstwerk maken gebaseerd op een thema, logo, huisstijl, product, dienst of met input van de bezoekers. Een creatieve demonstratie of live-art sessie zal aan uw evenement iets onvergetelijks toevoegen!

Live-art kunst als giveaway

De kunstwerken kunnen worden gemaakt op uw product of object, een bestaande wand of op een door ons verzorgd werkvlak. Wij kunnen bijvoorbeeld grote canvas doeken opspannen of houten wanden plaatsen. Ook kan er gewerkt worden op tijdelijk opgespannen cellofaan of op onze dozenwand, digitale graffiti-wall of pixelpainting-wand. De resultaten kunnen, wanneer wij werken op een fysiek product of op canvas doeken, na het evenement meteen een origineel relatiegeschenk of leuke giveaway zijn voor uw medewerkers of klanten!

Customizing en live-art sessies

Naast kleurrijke demonstraties en live-art schilderingen verzorgen wij ook speciaal op maat gemaakte customizing acties. Denk hierbij aan het op locatie customizen van producten of objecten zoals bijvoorbeeld auto’s, fietsen, schoenen, shirts en petjes. Een in-store customize actie kan bijvoorbeeld worden ingezet tijdens de promotie van een nieuw product of tijdens een gerichte marketing campagne waarbij wij uw product op locatie voor uw klanten customizen en personaliseren.

Cello-graffiti demonstraties

Cello-graffiti is nog redelijk ‘underground’ en wordt met name in Parijs, Berlijn en Londen gebruikt voor live-art demonstraties en guerrilla-marketing campagnes. Het concept is niet nieuw, maar wel geniaal en eenvoudig: grote stukken cellofaan worden bevestigd tussen twee objecten, meestal bomen of (lantaren) palen. Hierdoor ontstaat een tijdelijk werkvlak waar een kunstwerk of reclame uiting op gemaakt kan worden. Street-art op cellofaan is veelzijdig en kan bijna overal worden toegepast. Het werken op cellofaan is van tijdelijke aard, wanneer het nodig is kan het kunstwerk binnen enkele tellen weer verwijderd worden.

Praktische informatie

Bekijk de praktische informatie en veel gestelde vragen over onze demonstraties en live-art.

Ontwerp

Het concept voor een demonstratie wordt in samenspraak gemaakt en volledig afgestemd op uw wensen.

Tijdsduur

De duur van de demonstratie of live-painting sessie wordt afgestemd op de duur van het evenement.

Werkgebied

Wij verzorgen demonstraties en live-art op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Thema

Er kan een thema, slogan, kreet of kernwaarde aan de customizing of live-art sessie gekoppeld worden.

Binnen/buiten

De meeste van onze demonstraties en live-art sessies kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Kwaliteit

In verband met onze kwaliteitsnorm en kleurgarantie werken wij altijd met onze eigen materialen.

Productietijd

De voorbereidingstijd van een demonstratie is gemiddeld 5 werkdagen, spoed is mogelijk.

24/7 beschikbaar

Live-art of een demonstratie kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij alle materialen en maken wij foto’s van het proces en eindresultaat.

Demonstraties en live-art filmpjes

Bekijk hier enkele filmpjes van door ons verzorgde demonstraties en live-art.

Een graffiti-demonstratie op onze dozenwand.

Live-painting tijdens de presentatie van een Nissan.

Een street-art demonstratie tijdens een bedrijfsfeest.

Livepainting op onze pixelwall

Wanneer u op zoek bent naar een originele give-away of een uniek aandenken aan uw evenement dan is een pixelpainting op onze Pixelwall dé activiteit. Het werkvlak van de Pixelwall bestaat uit losse schildersdoeken met een formaat van 20x20cm per doek. Wanneer de Pixelwall wordt ingezet als live-painting act verzorgen onze artiesten een inspirerende demonstratie waarbij de schildering tijdens het evenement uitgroeit tot een uniek kunstwerk. Bezoekers van uw event krijgen zo aan het eind van de avond een tastbare herinnering mee naar huis in de vorm van een ‘Pixel’ van het totale kunstwerk.

Bekijk al onze schilderingen

Wij verzorgen een breed scala aan schilderingen, decoraties en live-art, bekijk ons complete aanbod.