Skip to main content

Doel

Creatief entertainment

Prijzen

Vanaf 1250,- Euro

Werkgebied

Gehele Benelux

Bijzonderheden

Inspirerende belevingen

Open inloop activiteiten

Bent u op zoek naar creatief side-entertainment in de vorm van een open inloop activiteit? Wij bieden verschillende vormen van side entertainment aan waarbij wij samen met uw gasten op een originele manier een thema, logo of product uitwerken tot een kleurrijk kunstwerk.

De open-inloop workshops

Met ‘open inloop’ wordt bedoeld dat iedereen die dat wil vrijblijvend deel kan nemen aan de activiteit. Hoe meer deelnemers, hoe verrassender en kleurrijker het resultaat. Als open inloop activiteit kan onder andere onze graffitiworkshop, schilderworkshop, light-painting workshop en streetpainting workshop worden ingezet. De deelnemers krijgen bij de open-inloop opzet eigenlijk een ingekorte versie van het normale workshop programma. Onze creatieve workshops kunnen verzorgd worden binnen een evenement, feest, beurs of als een op zichzelf staande activiteit.

Gezamenlijk een kunstwerk maken

Tijdens onze open inloop workshops werken wij samen met de bezoekers van uw evenement een vooraf bepaald thema op een inspirerende manier uit tot een uniek kunstwerk. De kleuren en vormen verschijnen vanzelf wanneer mensen hun creativiteit ruim baan geven. De uitkomst van deze ‘workshop’ is een door de bezoekers gezamenlijk gemaakt kunstwerk.

Werken op basis van een thema

Doorgaans brengen wij bij de graffiti, schilder en streetpainting workshop op voorhand zelf een schets aan zodat er een kleurplaat effect ontstaat en wij controle houden over welke kant het eindresultaat op gaat. Ook geeft dit deelnemers die misschien niet zo creatief zijn de mogelijkheid om delen van de schildering in te kleuren terwijl er genoeg ruimte overblijft voor deelnemers die een eigen creatie willen maken. Wij begeleiden het geheel zodat het resultaat zeker een plek aan uw muur waard is.

Uiteraard zorgen wij voor alle materialen, een keurig afgedekte ruimte en de beschermende kleding voor de deelnemers. De graffitiworkshop met open inloop kan met reukloze spuitbussen op waterbasis worden verzorgd zodat deze op elke locatie ingezet kan worden.

Live-painting en customizen

Naast onze open inloop workshops verzorgen wij ook originele demonstraties, live-painting en customize acties. Op basis van een afbeelding, thema, logo of product maken wij tijdens uw evenement live een uniek kunstwerk. Dit kan bijvoorbeeld een schildering zijn op een canvas doek, het customizen van een object of het verzorgen van de light-painting photobooth of digtale graffiti wall. Onze creatieve demonstraties zijn voor het publiek inspirerend en vermakelijk om naar te kijken.

Praktische informatie

Bekijk de praktische informatie en veel gestelde vragen over onze open inloop activiteiten.

Thema

We kunnen een thema, slogan, product of kernwaarde aan de activiteit verbinden.

Deelnemers

Ons side-entertainment is geschikt voor zowel kleine als grote evenementen.

Werkgebied

Wij verzorgen onze activiteiten op een door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Tijdsduur

De duur van de inloop activiteit wordt afgestemd op de duur van uw feest, beurs of evenement.

24/7 beschikbaar

Ons side-entertainment kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Begeleiding

Het aantal artiesten of begeleiders wordt afgestemd op het aantal verwachte bezoekers.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij ons entertainment inclusief alle benodigde materialen.

Binnen/buiten

De meeste activititen kunnen zowel binnen als buiten worden verzorgd, uiteraard dekken wij het nodige af.

Kunstwerken

Er wordt doorgaans gezamenlijk gewerkt aan een kunstwerk als eindresultaat.

Side-entertainment filmpjes

Bekijk hier enkele filmpjes van door ons verzorgde creatieve activiteiten.

De graffitiworkshop als side-entertainment.

De digitale graffiti wall tijdens een feest in Amsterdam.

Live-painting tijdens een bedrijfsevenement.

Pixelpainting op de Pixelwall

Wanneer u op zoek bent naar een originele give-away of een uniek aandenken aan uw evenement dan is onze Pixelwall dé activiteit. Het werkvlak van de Pixelwall bestaat uit losse schildersdoeken met een formaat van 20x20cm per doek. Pixelpainting kan worden ingezet als creatief entertainment waarbij bezoekers onder onze begeleiding zelf meehelpen bij het maken van het kunstwerk. Wanneer de Pixelwall wordt ingezet als live-painting act verzorgen onze artiesten een inspirerende demonstratie waarbij de schildering tijdens het evenement uitgroeit tot een uniek kunstwerk. Bezoekers van uw event krijgen zo aan het eind van de avond een tastbare herinnering mee naar huis in de vorm van een ‘Pixel’ van het totale kunstwerk.

Virtual Reality graffiti-simulator

Door middel van onze virtuele graffiti simulator is het mogelijk om te ervaren hoe het voelt om met een spuitbus je naam of boodschap op een muur, trein of metro achter te laten zónder dat je bang hoeft te zijn voor een boete, vieze kleding of wilde achtervolgingen. De VR graffiti simulator werkt op basis van Virtual Reality en kan ingezet worden als creatief side-entertainment of open inloop activiteit tijdens evenementen, beurzen, bedrijfsfeesten en opleidingsdagen. Uiteraard wordt deze unieke ervaring begeleidt door onze ervaren graffiti-artiesten en VR experts.

Bekijk al onze workshops

Wij verzorgen creatieve workshops en activiteiten, bekijk ons complete aanbod.