Skip to main content

Een graffiti artiest inhuren? Gewoon doen!

Een graffiti artiest inhuren? Ben je op zoek naar een graffiti artiest voor een muurschildering of een workshop? Dat treft. Graffitinetwerk staat met een professioneel en toegewijd team van meer dan 30 internationale graffiti-kunstenaars voor je klaar, wat je graffitiwens ook is. Met plezier verzorgen we alle denkbare activiteiten rondom graffiti en street-art. Voor particulieren, bedrijven én gemeentes.

Maak van die saaie muur door het aanbrengen van een op maat gemaakte muurschildering een unieke aandachtstrekker!

Originaliteit, kwaliteit en innovatie in graffiti

Het begon allemaal rond 1990 met een paar vrienden, wat spuitbussen en een uit de hand gelopen hobby. Dat is anno nu uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 30 graffiti kunstenaars uit binnen- en buitenland. In 2005 hadden we de primeur de eerste graffitiworkshop voor de zakelijke markt uit te mogen voeren!

Hoewel we nu dus een echt graffitibedrijf zijn staan we nog steeds voor originaliteit, kwaliteit en innovatie. Net als in die woelige begindagen van ons street-art bedrijf.

Wil je iets echt unieks laten creëren of ben je op zoek naar een onvergetelijk evenement? Doe dan een beroep op onze graffiti-artiesten, die zich met hart en ziel in zullen spannen om iets niet-alledaags voor je te verzorgen.

Een van onze muurschilderingen.

Een van onze street-art muurschilderingen

Teambuilding als bedrijfsuitje? De graffiti workshop!

Onze graffiti spuiters verzorgen dagelijks workshops op een van onze eigen graffiti locaties of op een locatie van jouw keuze. Bijvoorbeeld als creatief bedrijfsuitje, teambuilding-activiteit, vergaderbreak of als vrijgezellenfeest.

Tijdens een graffitiworkshop kunnen we samenwerken aan één groot kunstwerk of juist allemaal aan onze eigen pieces. We hebben graffitiworkshops die toegesneden zijn op particulieren en zakelijke workshops voor bedrijven, groepen, incentives en tijdens bedrijfsevenementen.

Tijdens onze workshops kun je altijd rekenen op deskundige begeleiding en een duidelijke uitleg. Nadat we de basistechnieken hebben behandeld, gaan we aan de slag met het maken van een kunstwerk. Want het leukst is het nog altijd om het gewoon te doen. Onze ervaring is dat iedereen het geweldig vindt om iets bijzonders te maken met een spuitbus. ‘Jullie halen de creativiteit in ons team echt naar boven,’ is iets wat we heel vaak horen.

Kortom, een graffitiworkshop onder leiding van een ervaren graffitikunstenaar moet je ervaren. Of het nu op een doek is, op papier, op een container, op een vloer of op een muur.

Graffiti muurschilderingen thuis of op kantoor

Ook een briljant idee: een graffiti artiest inhuren om een muurschildering te maken. Onze graffiti-spuiters hebben de mooiste creaties in woon- en slaapkamers gemaakt, maar ook volop tuinmuren, parkeergarages, muren van kantoren en zelfs de buitenzijde van bedrijfspanden opgeluisterd.

Vanzelfsprekend bepalen we vooraf in overleg hoe het kunstwerk of de reclameschildering eruit komt te zien. Misschien heb je zelf al een idee hoe het moet worden en zoek je alleen nog een kunstige uitwerking. Ook als je het nog niet weet, helpen we je graag met tips en inspiratie.

Stel je eens voor hoe die saaie muur door het aanbrengen van een op maat gemaakte muurschildering ineens een unieke aandachtstrekker van jewelste wordt!

Graffiti artiesten inhuren voor kunstwerken in de publieke ruimte

Gemeentes huren de kunstenaars van Graffitinetwerk met regelmaat in om objecten als viaducten, fietstunnels of elektriciteitshuisjes te voorzien van passende kunstwerken. Zo voorkom je dat dergelijke objecten ‘lelijk’ beklad worden en er graffiti overlast ontstaat. Dat noemen we een anti-graffiti oplossing. In ons portfolio staan tal van voorbeelden van dergelijke projecten.

Ook kunnen we gemeentes van dienst zijn met creatieve projecten in samenwerking met buurten of verenigingen om graffiti problemen tegen te gaan. Laat ons simpelweg weten wat de wensen en verwachtingen zijn en we denken graag mee over de mogelijkheden.

Een greep uit het werk van onze graffiti spuiters

Foto’s van de mogelijkheden van graffiti en street-art projecten, een selectie uit ons portfolio. Bekijk ons uitgebreide portfolio voor meer graffiti en street-art voorbeelden.

Street-art tijdens evenementen en feesten

Productactivaties, introducties, presentaties, relatiedagen en andere zakelijke evenementen of een bedrijfsuitje of incentive. Of juist particuliere feesten als verjaardagen, vrijgezelenfeesten of familiedagen. Je kunt het zo gek niet bedenken of we zijn er geweest en we hebben het gedaan. Weten welke bedrijven je voorgingen? Bekijk het overzicht van onze opdrachtgevers.

Zo verzorgen we graag een graffiti demonstratie waarbij we live producten customizen. Denk bijvoorbeeld aan auto’s, kleding, tassen en schoenen. Desgewenst doen personeelsleden of relaties onder begeleiding gewoon mee.

Liever geen gedoe met verf tijdens jouw evenement? Wat dacht je van een digitale graffitiwall waar gasten zich creatief kunnen uiten met onze graffiti software? Waar creativiteit centraal staat, is bijna niets onmogelijk. Wat we ook doen, we brengen het altijd origineel en uniek. Dat is de kracht van graffitikunst.

Een graffiti artiest inhuren bij Graffitinetwerk?

Heb jij een compleet ander idee waarvoor je een graffiti-artiest in wilt huren? Dan zijn we des te benieuwder! Want ook al werken we als graffiti team samen al 30 jaar aan graffitikunst, er zijn nog altijd dingen waardoor we ons laten verrassen. Graag zelfs.

Onze graffiti artiesten hebben verschillende specialismen. Elke artiest kan vanuit zijn of haar eigen specialisme en achtergrond meedenken over het verzoek of de opdracht die je voor ons hebt. Lees meer over wat wij als graffiti-bedrijf allemaal doen.

Schroom dus niet om jouw voorstellen of ideeën aan ons voor te leggen. Je kunt er altijd op rekenen dat we met je meedenken, ook qua budget of bij een snel naderende deadline.

Vanwege de grote variatie in prijzen raden we je aan om vrijblijvend advies of een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Contact opnemen