Skip to main content

U wilt een graffiti kunstwerk laten maken?

Wil je graffiti laten maken ter verrijking van je interieur, kantoorpand, kinderkamer, buitenmuur of een publieke ruimte? Kies dan voor Graffitinetwerk, hét toonaangevende street-art bedrijf met alleen de beste graffiti artiesten en kunstenaars uit Nederland en België.

Van complete graffiti muurschilderingen, decoraties, live-painting, demonstraties tot een fotorealistisch street-art portret of schilderij; bij ons kun je graffiti art in alle denkbare stijlen en soorten laten (na)maken! Wij staan altijd open voor uitdagingen en geen idee is ons te gek.

Op kantoor of thuis een muurschildering met graffiti laten maken is dé manier om je interieur een persoonlijk en uniek karakter te geven.

Graffiti muurschilderingen en wanddecoratie

Een graffiti muurschildering laten maken is tegenwoordig dé manier om een gebouw, kantoorpand of interieur een geheel ‘eigen’ karakter te geven. Van echte street-art tot bijna klassieke schilderingen of sierlijke letterkunst; een graffiti wandschildering laten maken kan op vele manieren.

De bekende graffiti-schildering is vooral erg populair in de reclamewereld. Met zo’n opvallende en vaak kleurrijke setting creëer je veel aandacht. Dat is de reden dat veel bedrijven onze muurschilderingen laten maken voor bijvoorbeeld een beursstand, in een winkel of restaurant of aan de buitenzijde van een bedrijfspand. Lees meer over onze street-art in de horeca.

Ook zijn onze graffiti schilderingen enorm populair als decoratie voor in kinderkamers, woonkamers en op tuinmuren of garagedeuren. Een muurschildering in of rondom het huis wordt volledig afgestemd op jouw wensen en de verdere inrichting.

Unieke street-art portretten

Wil je een portret laten maken, maar dan nét even anders? Kies dan voor een op maat gemaakt street-art portret. Bij ons kun je een portret laten maken in de stijl en afmeting die je zelf wenst. Van een levensgroot fotorealistisch portret op je muur tot een kleiner portret op canvas in popart of ‘Banksy’ stijl.

Met een veelzijdige mix van getalenteerde graffiti kunstenaars hebben we in ons team altijd de juiste creatieveling om van jóuw wens werkelijkheid te maken. Graffiti laten maken?, wij horen het graag als je een van onze kunstenaars wil inhuren.

Je kunt ook een graffiti portret op doek of canvas laten maken voor iemand anders als kado. Jij voorziet ons van een goede foto en omschrijft je wensen, wij zorgen voor een fantastisch en tevens uniek portret als eindresultaat. Een origineel geschenk dat de ontvanger niet snel zal vergeten.

Graffiti schilderij met portret

Graffiti schilderij met portret

In of rondom het huis graffiti laten maken?

Bijna elk huis, kantoor of kamer heeft wel een lege muur die zich leent voor een unieke wijze van vormgeving. Onze wandschilderingen zijn heel verschillend en worden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Afhankelijk van het gewenste effect wordt in een illustratief, impressionistisch, realistisch of figuratieve stijl gewerkt.

Als u geen idee heeft, dan kunnen wij ook een concept voor u maken. Van namen in graffiti stijl, cartoons of comics, striphelden, voetbal clubs, logo’s en fantasy figuren tot bloemetjespatronen en vlinders op muren van elk formaat…. ieder idee is te verwezenlijken.

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt en kunt uitkijken over een altijd zonnig landschap, strand of een prachtige tuin. Met een muurschildering kan dit alles worden gecreëerd.
De realisatie van uw ideeën is in goede handen en wordt tot in de puntjes verzorgd met een maximale toewijding waarbij kwaliteit en een uitstekend eindresultaat voorop staan.

Het mooiste resultaat is te bereiken op een gladde ondergrond met een goede grondlaag.
Natuurlijk dekken wij alles goed af zodat er geen verfspatten achterblijven. De schildering kan eenvoudig verwijderd worden door de muur met een goede latex over te schilderen.

Street-art laten maken op een schilderij?

Wil je geen blijvende graffiti schildering op je muur? Dan kunnen we het kunstwerk op een schilderij maken. Een kunstwerk op doek heeft als voordeel dat je het makkelijk kunt verplaatsen. Ga je verhuizen of wil je de indeling van je interieur aanpassen? Dan haal je eenvoudig het graffiti schilderij van de muur en hang je het ergens anders op.

Niets is leuker dan een origineel interieur met gave kunst die je nergens anders ziet. Een graffiti schilderij laten maken is dé manier om je interieur een persoonlijk en uniek karakter te geven. Kies je voor een schilderij dat jouw passie en levensstijl typeert of laat je jouw favoriete film scene of muzikant omzetten in een prachtig kunstwerk op canvas?

Graffiti kunst op doek laten maken is ook een populaire keuze onder ouders die hun kind willen verrassen met een bijzondere slaapkamerdecoratie. Van favoriete hobby’s tot bijzondere scenes als de jungle, de ruimte of natuurlijk iets rondom je idool of superheld; wij maken graag een ‘one of a kind’ wandschildering voor jouw kleine avonturier!

Voorbeelden van onze schilderingen

Enkele foto’s om een beeld te geven van de mogelijkheden van onze schilderingen en decoraties. Bekijk ons uitgebreide portfolio voor meer voorbeelden van graffiti-art.

Kunst ter preventie van ongewenste graffiti

Met een goed doordachte graffiti schildering heeft u de garantie dat uw muur gevrijwaard blijft van ongewenste graffiti zoals de hinderlijke ‘tags’. Het is namelijk ongebruikelijk om over een piece (hetgeen wij voor u maken) heen te gaan. Daarom is het aanbrengen van een muurschildering vaak een goedkoper alternatief dan het overschilderen of anderszins laten verwijderen van ongewenste graffiti.

Wat kost het om graffiti te laten maken?

De prijs voor het laten maken van een kunstwerk is onder meer afhankelijk van het type graffiti stijl dat je kiest. Daarbij is het formaat ook deels van invloed op de prijs; kies je voor een schildering die de gehele muur beslaat, of mag er maar een deel van de muur bewerkt worden.

De moeilijkheidsgraad van de opdracht speelt, samen met het formaat en de locatie/plaats, de belangrijkste rol in het bepalen van de prijs. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we je aan om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Op basis van je wensen kunnen we dan een richtprijs berekenen voor jouwmuurschildering.

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog informatie, advies of een prijsberekening.

Contact opnemen