Op zoek naar een graffiti workshop in Rotterdam?

We verwelkomen u graag bij onze street-art en graffiti workshops op een van onze locaties in Rotterdam.  Maar een workshop bij u op locatie is natuurlijk ook mogelijk. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, incentive of een teambuilding activiteit: wij halen de creativiteit bij alle deelnemers naar boven!

Het is vaak een hele uitdaging: een origineel groeps- of teamuitje organiseren dat iedereen leuk vindt en zorgt voor de nodige teambuilding. Onze workshops hebben alle ingrediënten in zich voor een geslaagd bedrijfsuitje: creatief samenwerken tijdens een originele workshop met inspirerende begeleiders/artiesten op urban street-art locaties!

U leert tijdens een graffiti workshop in Rotterdam de fijne kneepjes van de graffiti en street-art techniek en u creëert gezamenlijk een kunstwerk. Leuk om na afloop aan de muur te hangen bij u thuis of op kantoor als aandenken aan een geslaagde teambuilding activiteit.

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, incentive of een teambuilding activiteit: onze professionele workshop begeleiders halen tijdens de graffiti workshop de creativiteit bij alle deelnemers naar boven!

Hoe start deze creatieve teambuilding workshop?

Allereerst heten onze ervaren workshop docenten u van harte welkom. Wanneer u onze workshop graffiti in Rotterdam volgt, wijzen onze docenten u op het gebruik en de veiligheid van de materialen. Wees gerust, uiteraard zorgen wij voor alle materialen, het afdekken van de ruimte en de beschermende kleding voor de deelnemers.

Na de introductie en kennismaking starten we met de basistechnieken. Tijdens deze creatieve workshop komen alle aspecten van het graffiti spuiten aan bod. Allereerst oefenen alle deelnemers individueel de basistechnieken in een programma dat bestaat uit oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen.

In het tweede deel van deze creatieve workshop wordt er gestart met het uitwerken van de gezamenlijk gevormde ideeën op een blanco canvasdoek. Van tevoren bedenken de docenten met de gehele groep een creatief concept, eventueel op basis van een door u aangedragen thema, huisstijl of afbeelding.

De graffiti workshop in Rotterdam als creatief bedrijfsuitje

De graffiti workshop in Rotterdam als creatief bedrijfsuitje

Gezamenlijk een graffiti kunstwerk maken

Zijn de tijdens de teambuilding workshop gemaakte graffitikunstwerken klaar? Dan evalueren onze workshop begeleiders de gemaakte graffiti-schilderijen waarbij de groepen zelf vertellen wat het idee achter het gemaakte werk is. Zo weet iedereen waar de inspiratie bij de deelnemers vandaan komt. Na afloop van de workshop graffiti spuiten mag u het kunstwerk natuurlijk meenemen om dit een plek thuis of op kantoor te geven.

Unieke graffiti workshop locaties in Rotterdam

Onze workshops graffiti spuiten in Rotterdam worden gegeven op binnen- en buitenlocaties. Wij gebruiken voor onze bedrijfsuitjes, incentives en teambuilding activiteiten verschillende locaties waarvan de meeste geschikt zijn voor zeer grote groepen, maar een workshop bij u op locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Bekijk het overzicht van de graffiti workshop locaties in Nederland en België.

Waarom deze creatieve workshop volgen?

  • Een sterk teambuilding programma, vaak op basis van een thema
  • Gezamenlijk een kunstwerken maken dat direct opgehangen kan worden
  • Een creatieve en stoere beleving, helemaal van deze tijd
  • Urban workshop locaties in Rotterdam, of bij u op locatie
  • Geschikt voor kleine of juist grote groepen
  • Onze workshops zijn 24/7 in te plannen, 365 dagen per jaar

Graffitinetwerk heeft sinds 1990 al vele geslaagde workshops georganiseerd voor wel meer dan 5000 bedrijven en groepen. Niet alleen in Rotterdam maar in heel de Benelux. Bekijk voorbeelden en projecten in ons portfolio of lees de klantbeoordelingen op onze reviews pagina.

Fotos van de graffiti workshop als bedrijfsuitje

Enkele foto’s om een beeld te geven van de mogelijkheden van de graffiti workshop als bedrijfsuitje. Bekijk ons uitgebreide portfolio voor meer voorbeelden van onze graffiti workshops.

Meer weten over onze graffiti workshop in Rotterdam?

Wilt u ook een keer deelnemen aan de workshop graffiti in Rotterdam? De prijs van onze creatieve workshops is voornamelijk afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen locatie.

Vanwege de grote variatie in prijzen raden we u aan om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Op basis van het aantal deelnemers, de datum en de gewenste locatie berekenen we graag vrijblijvend een prijs voor u.

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog informatie, advies of een prijsberekening. Graag tot ziens bij een van onze teambuilding workshops!

Contact opnemen