Graffitinetwerk: professionals met ervaring sinds 1990

Met een professioneel team van internationale artiesten, kunstenaars en allround creatievelingen verzorgen wij al het denkbare op graffiti, street-art en guerrilla-marketing gebied. Al sinds 1990 zetten wij zowel binnen als buiten de Benelux de trend en staan we garant voor originaliteit, kwaliteit en innovativiteit.

Over Graffitinetwerk

Vanuit een uit de hand gelopen passie voor graffiti is rond 1990 Graffitinetwerk opgericht. Waar we toen met een paar mensen af en toe opdrachten uitvoerden werken we tegenwoordig full-time met meer dan 30 man uit binnen- en buitenland. Graffitinetwerk is inmiddels omgedoopt tot een besloten vennootschap en valt, tezamen met andere merken zoals Digiffiti en Nachtwerk, onder de Graffitinetwerk Holding BV.

Het eerste graffiti-bedrijfsuitje

Omdat wij van mening zijn dat graffiti een goed medium is om creatief samen te werken hebben wij eind 2004 de graffitiworkshop ontwikkeld. In 2005 hadden wij de primeur om de eerste graffitiworkshop in de Benelux voor de zakelijke markt te mogen verzorgen.

Destijds was dit ongekend en zeer waarschijnlijk was dit de eerste graffitiworkshop als bedrijfsuitje ooit. Inmiddels is onze workshop doorontwikkeld tot een hoogwaardig teambuilding programma en verzorgen we deze en andere creatieve workshops dagelijks als bedrijfsuitje, incentive, vergaderbreak of groepsuitje.

Het graffiti-bedrijf van de Benelux

Wij werken als team en niet als individuele kunstenaars, we zijn dan ook geen ‘graffiti-uitzendbureau’ maar een graffitibedrijf. Onze artiesten beheersen alle denkbare disciplines en zijn ‘all-round’, wat betekend dat we alles kunnen (na)maken. Per project wordt op basis van uw wensen het perfecte team samengesteld.

Onze schilderingen bestaan al lang niet meer uit alleen graffiti gerelateerd werk. Wij verzorgen al het denkbare op visueel gebied waardoor we veel raakvlakken hebben met illustratoren, de signbranche en het ambachtelijke signpainting. Sinds 2007 bieden we ook een scala aan diensten aan binnen de guerrilla-marketing sector. Denk hierbij aan niet alledaagse buitenreclame campagnes zoals reverse-graffiti, tijdelijke krijt-uitingen, wildbeamen en meer.

Graffitinetwerk is als graffiti, street-art en guerrilla-marketing bedrijf marktleider binnen de Benelux maar uiteraard zijn wij ook buiten de Benelux inzetbaar.

Graffitinetwerk jaarcompilaties

Bekijk de 3 meest recente jaarcompilaties of bekijk alle Jaaroverzichten.

Jaaroverzicht 2019.

Jaaroverzicht 2018.

Jaaroverzicht 2017.

Bekijk al onze Opdrachtgevers

Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux

Graffitinetwerk is aangesloten bij het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux, de centrale brancheorganisatie voor street-art en graffiti artiesten. Het OGOB ziet toe op kwaliteit, stimuleert innovatie en is het onafhankelijke aanspreekpunt bij eventuele klachten of geschillen. Kiest u voor een bij het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux aangesloten bedrijf of artiest dan kiest u voor ervaring en kwaliteit.

Meer informatie op OGOB.nl

Blogberichten

Bekijk sneakpreviews, publicaties, nieuws en ontwikkelingen in ons Blog.

Filmpjes

28 posts

Jaaroverzichten

7 posts

Ontwikkelingen

6 posts

Schilderingen

36 posts

Straatreclame

17 posts

Street-art

31 posts

Workshops

26 posts
Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw en inspirerend talent om ons team mee te versterken. Op projectbasis, dus tijdelijk, of op basis van een vaste aanstelling. Ben jij creatief, zelfstandig, flexibel, verantwoordelijk, ondernemend, kritisch en klantgericht én ben je op zoek naar een uitdagende en creatieve baan bij een uniek en dynamisch bedrijf? Mail ons je motivatie en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Wij verwachten wel dat je beschikt over de nodige kennis en (werk)ervaring.

CO2-compensatie

We zijn ons bewust van de last die wij als bedrijf leggen op deze aarde en proberen onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Graffitinetwerk gebruikt de meest milieuvriendelijke materialen die verkrijgbaar zijn maar aan enige uitstoot is helaas niet te ontkomen. Onze spuitbussen bevatten geen Cfk’s maar wel drijfgassen om de inhoud er uit te krijgen, net zoals bij een deodorant spray. Wij compenseren jaarlijks zoveel mogelijk van onze CO-2 uitstoot door de investering in duurzame energie.

Ontdek waarom professionals kiezen voor Graffitinetwerk

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.