Skip to main content

Over Graffitinetwerk

Vanuit een uit de hand gelopen hobby en de passie voor graffiti is rond 1990 Graffitinetwerk opgericht. Waar we toentertijd met een klein clubje af en toe in opdracht muurschilderingen maakten werken we tegenwoordig met een team van circa 30 man uit binnen- en buitenland fulltime aan graffiti, street art en guerrillamarketing gerelateerde projecten. Voor klanten, merken, gemeenten en vaste partners voeren we projecten uit in heel Europa alsook in de rest van de wereld.

Graffitinetwerk wordt gezien als het eerste commerciële graffiti en street art bedrijf van Europa en als pionier en marktleider van de Benelux. Al sinds 1990 zetten wij zowel binnen als buiten de Benelux de trend en staan we garant voor originaliteit, kwaliteit en innovativiteit. Graffitinetwerk is inmiddels omgedoopt tot een besloten vennootschap en valt, tezamen met onze andere merken Digiffiti, Artvertising, GraffitiKing en Nachtwerk, onder de Graffitinetwerk Holding.

Een team van graffiti professionals

Met een professioneel team van (internationale) graffiti artiesten, kunstenaars en allround creatievelingen verzorgen wij al het denkbare op graffiti, street art en guerrillamarketing gebied. De specialisten van Graffitinetwerk werken als team en niet als individuele kunstenaars. Wij zijn dan ook geen ‘graffiti uitzendbureau’ maar een graffiti bedrijf met een team van fulltime professionals. Onze graffitispuiters en street art kunstenaars beheersen alle denkbare disciplines en zijn ‘all-round’, wat betekend dat we alles kunnen (na)maken. Per project wordt op basis van uw wensen dan ook het perfecte team samengesteld.

De eerste graffitiworkshop als bedrijfsuitje

Omdat wij van mening zijn dat graffiti een goed medium is om creatief samen te werken hebben wij eind 2004 de graffiti workshop ontwikkeld. In 2005 hadden wij de primeur om voor de Rabobank de graffitiworkshop als bedrijfsuitje te mogen verzorgen. Destijds was dit ongekend en zeer waarschijnlijk was dit de eerste graffiti workshop als bedrijfsuitje ooit. Inmiddels is onze workshop doorontwikkeld tot een hoogwaardig teambuilding programma en verzorgen we deze en andere creatieve workshops dagelijks als bedrijfsuitje, teambuilding workshop, incentive, vergaderbreak of groepsuitje.

Van ‘straat graffiti’ naar kunst, reclame en marketing

Onze schilderingen bestaan al lang niet meer uit alleen graffiti gerelateerd werk. Wij verzorgen al het denkbare op visueel gebied waardoor we veel raakvlakken hebben met illustratoren, de reclamebranche en het ambachtelijke signpainting. Sinds 2007 bieden we ook een scala aan diensten aan binnen de guerrillamarketing sector. Denk hierbij aan niet alledaagse buitenreclame campagnes zoals reverse graffiti, tijdelijke krijt uitingen, wildbeamen, PR-stunts, spectaculars en meer.

Jaarcompilaties

Bekijk de meest recente jaarcompilaties om een impressie te krijgen van door ons uitgevoerde projecten.

Jaaroverzicht 2022.

Jaaroverzicht 2019.

Jaaroverzicht 2018.

Jaaroverzicht 2017.

Werken bij Graffitinetwerk?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw en inspirerend talent om ons team mee te versterken. Op projectbasis, dus tijdelijk, of op basis van een vaste aanstelling. Ben jij creatief, zelfstandig, verantwoordelijk, flexibel, ondernemend, kritisch en klantgericht én ben je op zoek naar een uitdagende en creatieve baan bij een uniek en dynamisch bedrijf? Mail ons je motivatie en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Bekijk onze Vacatures

Copyright & disclaimer

Het is niet toegestaan om teksten, ontwerpen, afbeeldingen en foto’s van onze website te gebruiken. Elk (her)gebruik van onze website zoals commercieel gebruik, reproductie van informatie of het gebruiken van (een deel van) onze website op een andere website, is verboden zonder schriftelijke toestemming van Graffitinetwerk.

Wij besteden veel zorg aan de volledigheid en actualiteit van de door ons gepubliceerde informatie. Onjuistheden en tussentijdse wijzigingen kunnen echter voorkomen. Graffitinetwerk is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van, of problemen veroorzaakt door, onjuistheden op onze website.

Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux

Graffitinetwerk is aangesloten bij het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux, de centrale brancheorganisatie voor graffiti artiesten in de Benelux. Het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux is het onafhankelijke aanspreekpunt bij eventuele klachten of geschillen, ziet toe op de kwaliteitsnorm van haar leden en stimuleert innovatie en ontwikkelingen binnen de branche.

Kiest u voor een bij het OGOB aangesloten bedrijf of artiest dan kiest u voor ervaring, kwaliteit en professionaliteit. Lees meer over het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux op: OGOB.nl

Ontdek waarom professionals kiezen voor Graffitinetwerk

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.