Het Graffitinetwerk team

Professionals met ervaring sinds 1990

Graffitinetwerk is hét internationale graffiti bedrijf met een professioneel team van alleen de beste graffiti en street-art artiesten. Wij zijn marktleider in de Benelux en zetten al sinds 1990 dé trend in de commerciële graffiti en street-art wereld met onze creatieve workshops, kleurrijke schilderingen en spraakmakende straatreclame campagnes. Wij werken met een vast team van gepassioneerde medewerkers, aangevuld door een flexibel team van enthousiaste freelancers. Al onze teamleden zijn autodidact en hebben minimaal 10 jaar praktijkervaring. Bekijk actuele ervaringen en klantbeoordelingen op onze reviews pagina.

Graffitinetwerk is een ervaren en solide partner en staat garant voor originaliteit, innovativiteit en kwaliteit. Wij zijn ‘preferred partner’ van veel overheidsinstellingen, gemeentes en multinationals en uiteraard werken we ook met veel plezier voor het MKB en particulieren. Wij zijn zowel binnen als buiten de Benelux inzetbaar.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en ideeën te bespreken en ontdek waarom professionals al sinds 1990 voor Graffitinetwerk kiezen.

Origineel

Kwaliteit

Internationaal

Teamkracht

Innovatief

Ervaring

Sinds 1990

MEDIA ARCHIEF

Met regelmaat is ons werk, team of bedrijf te zien in kranten, vakbladen, filmpjes en op TV. Door middel van een media archief proberen wij alle publicaties op één plek te verzamelen. Hiernaast staan de vier meest recente media items. Bekijk ons complete media archief voor alle publicaties.

13/12/2016 in Artikelen

Het Parool

Het Parool - 13 december 2016 Read More
14/09/2016 in Artikelen

Gooi en Eemlander

Gooi en Eemlander - 14 september 2016 Read More
14/09/2016 in Artikelen

Baarnsche Courant

Baarnsche Courant - 14 september 2016 Read More
13/09/2016 in Artikelen

Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad - 13 september 2016 Read More
3000
opdrachtgevers en partners
OPDRACHTGEVERS

Bekijk het overzicht van organisaties die gebruik hebben gemaakt van onze diensten, alsook vaste klanten en partners waarvoor wij al sinds 1990 met regelmaat voor werken.

Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux

Graffitinetwerk is aangesloten bij het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux. Dit is de centrale brancheorganisatie voor street-art en graffiti bedrijven en zelfstandige graffiti en street-art artiesten. Het overkoepelend orgaan ziet toe op de kwaliteit, stimuleert innovatie en is het aanspreekpunt voor eventuele klachten. Kiest u voor een bedrijf of artiest met een OGOB certificaat, dan kiest u voor kwaliteit. Hij of zij heeft namelijk minimaal 10 jaar praktijkervaring en is in het bezit van alle vereiste diploma’s zodat u verzekerd bent van een perfect resultaat.

CO2 compensatie

Ons werk is onze hobby, dit beschouwen we zeker niet als vanzelfsprekend. Iets dat we ook niet als vanzelfsprekend beschouwen is de wereld waarin we leven. We zijn ons bewust van de last die wij als mens leggen op deze aarde en willen graag onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk houden.

Graffitinetwerk gebruikt de meest milieuvriendelijke spuitbussen en materialen die op dit moment verkrijgbaar zijn maar aan enige uitstoot is helaas niet te ontkomen. Onze spuitbussen bevatten geen Cfk’s maar wel drijfgas om de inhoud uit de spuitbus te krijgen, net zoals bijvoorbeeld een deodorant spray. Deze uitstoot kunnen we voor u compenseren door de investering in duurzame energie.

Vacatures

Graffitinetwerk is altijd op zoek naar nieuw en inspirerend talent. Op projectbasis, dus tijdelijk, of op basis van een vaste aanstelling. Wij verwachten dat je beschikt over relevante ervaring en de nodige kennis, creativiteit en motivatie.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en creatieve baan bij een jong en dynamisch bedrijf? Ben je creatief, flexibel, zelfstandig, kritisch, verantwoordelijk, ondernemend, klantgericht en heb je een krachtige en energieke persoonlijkheid? Ben je daarnaast ook communicatief vaardig en een echte teamplayer? Mail ons dan je motivatie en CV en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer informatie over onze workshops, schilderingen en straatreclame?
Of ter inspiratie voorbeelden bekijken in ons uitgebreide portfolio?