Graffitinetwerk: professionals met ervaring sinds 1990

Met een professioneel team van internationale graffiti artiesten, kunstenaars en allround creatievelingen verzorgen wij al het denkbare op graffiti, street-art en guerrilla-marketing gebied. Al sinds 1990 zetten wij zowel binnen als buiten de Benelux de trend en staan we garant voor originaliteit, kwaliteit en innovativiteit.

Meer over Graffitinetwerk

Over Graffitinetwerk

Vanuit een uit de hand gelopen hobby en de passie voor graffiti is rond 1990 Graffitinetwerk opgericht. Waar we toentertijd met een klein clubje af en toe in opdracht muurschilderingen maakten werken we tegenwoordig met een team van 30 man uit binnen- en buitenland full-time aan graffiti, street-art en guerrilla-marketing gerelateerde projecten.

Graffitinetwerk is inmiddels omgedoopt tot een besloten vennootschap en valt, tezamen met onze andere merken Digiffiti, Artvertising, GraffitiKing en Nachtwerk BV, onder de Graffitinetwerk Holding BV.

Het graffiti bedrijf van de Benelux

Wij werken als team en niet als individuele kunstenaars, we zijn dan ook geen ‘graffiti-uitzendbureau’ maar een graffiti bedrijf. Onze graffiti-spuiters en street-art kunstenaars beheersen alle denkbare disciplines en zijn ‘all-round’, wat betekent dat we alles kunnen (na)maken. Per project wordt op basis van uw wensen dan ook het perfecte team samengesteld.

Graffitinetwerk is als graffiti, street-art en guerrilla-marketing bedrijf marktleider binnen de Benelux. Ook voeren wij voor onze klanten en partners met regelmaat projecten uit in Berlijn, Parijs, Londen, Barcelona, Stockholm, Oslo, Zürich en Wenen. Uiteraard zijn wij inzetbaar in heel Europa alsook in de rest van de wereld.

Met regelmaat is ons bedrijf of door ons gemaakt werk te zien op TV, in de krant of in vakbladen. Bekijk krantenknipsels, publicaties, artikelen en filmpjes in ons media archief.

Het eerste graffiti-bedrijfsuitje

Omdat wij van mening zijn dat graffiti een goed medium is om creatief samen te werken hebben wij eind 2004 de graffiti workshop ontwikkeld. In 2005 hadden wij de primeur om de eerste graffitiworkshop in de Benelux voor de zakelijke markt te mogen verzorgen.

Destijds was dit ongekend en zeer waarschijnlijk was dit de eerste graffitiworkshop als bedrijfsuitje ooit. Inmiddels is onze workshop doorontwikkeld tot een hoogwaardig teambuilding programma en verzorgen we deze en andere creatieve workshops dagelijks als bedrijfsuitje, incentive, vergaderbreak of groepsuitje.

Van 'straat graffiti' naar graffiti-kunst

In 2007 besteed het RTL4 programma Eigen huis en tuin een aflevering aan de 90’s met graffiti als vorm van wanddecoratie. In deze aflevering vertellen wij meer over de mogelijkheden en maken we live een graffiti muurschildering in een kinderkamer. Na deze uitzending zijn graffiti schilderingen bij het grote publiek bekend geraakt en is de vraag naar schilderingen in Nederland, en later ook België, enorm toegenomen.

Onze schilderingen bestaan al lang niet meer uit alleen graffiti gerelateerd werk. Wij verzorgen al het denkbare op visueel gebied waardoor we veel raakvlakken hebben met illustratoren, de reclamebranche en het ambachtelijke signpainting. Sinds 2007 bieden we ook een scala aan diensten aan binnen de guerrilla marketing sector. Denk hierbij aan niet alledaagse buitenreclame campagnes zoals reverse-graffiti, tijdelijke krijt-uitingen, wildbeamen, spectaculars en meer.

Graffitinetwerk jaarcompilaties

Bekijk de highlights van door ons uitgevoerde projecten samengevat in jaaroverzichten.

Jaaroverzicht 2019.

Jaaroverzicht 2018.

Jaaroverzicht 2017.

Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux

Graffitinetwerk is aangesloten bij het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux, de centrale brancheorganisatie voor street-art en graffiti artiesten. Het OGOB ziet toe op kwaliteit, stimuleert innovatie en is het onafhankelijke aanspreekpunt bij eventuele klachten of geschillen. Kiest u voor een bij het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux aangesloten bedrijf of artiest dan kiest u voor ervaring en kwaliteit.

Meer informatie op OGOB.nl

Blogberichten

Bekijk publicaties, tutorials, nieuws en ontwikkelingen in ons blog.

Graffiti & Street-art

9 posts

Schilderingen

6 posts

Straatreclame

4 posts

Workshops

6 posts
Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw en inspirerend talent om ons team mee te versterken. Op projectbasis, dus tijdelijk, of op basis van een vaste aanstelling. Ben jij creatief, zelfstandig, flexibel, verantwoordelijk, ondernemend, kritisch en klantgericht én ben je op zoek naar een uitdagende en creatieve baan bij een uniek en dynamisch bedrijf? Mail ons je motivatie en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Wij verwachten wel dat je beschikt over de nodige kennis en (werk)ervaring.

CO2-compensatie

We zijn ons bewust van de last die wij als bedrijf leggen op deze aarde en proberen onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Graffitinetwerk gebruikt de meest milieuvriendelijke materialen die verkrijgbaar zijn maar aan enige uitstoot is helaas niet te ontkomen. Onze graffiti spuitbussen bevatten geen Cfk’s maar wel drijfgassen om de inhoud er uit te krijgen, net zoals bij een deodorant spray. Wij compenseren jaarlijks zoveel mogelijk van onze CO-2 uitstoot door de investering in duurzame energie.

Ontdek waarom professionals kiezen voor Graffitinetwerk

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.