Graffitinetwerk: professionals met ervaring sinds 1990

Met een professioneel team van internationale artiesten, kunstenaars en allround creatievelingen verzorgen wij al het denkbare op graffiti, street-art en guerrilla-marketing gebied. Al sinds 1990 zetten wij zowel binnen als buiten de Benelux de trend en staan we garant voor originaliteit, kwaliteit en innovativiteit.

Over Graffitinetwerk

Vanuit een uit de hand gelopen passie voor graffiti is rond 1990 Graffitinetwerk opgericht. Waar we toen met een paar mensen af en toe opdrachten uitvoerden werken we tegenwoordig full-time met meer dan 30 man uit binnen- en buitenland. Graffitinetwerk is inmiddels omgedoopt tot een besloten vennootschap en valt, tezamen met andere merken zoals Digiffiti en Nachtwerk, onder de Graffitinetwerk Holding.

Het eerste graffiti-bedrijfsuitje

Omdat wij van mening zijn dat graffiti een goed medium is om creatief samen te werken hebben wij eind 2004 de graffitiworkshop ontwikkeld. In 2005 hadden wij de primeur om de eerste graffitiworkshop in de Benelux voor de zakelijke markt te mogen verzorgen. Destijds was dit ongekend en zeer waarschijnlijk was dit de eerste graffitiworkshop als bedrijfsuitje ooit. Inmiddels is onze workshop doorontwikkeld tot een hoogwaardig teambuilding programma en verzorgen we deze en andere creatieve workshops dagelijks als bedrijfsuitje, incentive, vergaderbreak of groepsuitje.

Het graffiti-bedrijf van de Benelux

Wij werken als team en niet als individuele kunstenaars, we zijn dan ook geen ‘graffiti-uitzendbureau’ maar een graffiti-bedrijf. Onze artiesten beheersen alle denkbare disciplines en zijn ‘all-round’, wat betekend dat we alles kunnen (na)maken. Per project wordt op basis van uw wensen het perfecte team samengesteld.

Onze schilderingen bestaan al lang niet meer uit alleen graffiti gerelateerd werk. Wij verzorgen al het denkbare op visueel gebied waardoor we veel raakvlakken hebben met illustratoren, de signbranche en het ambachtelijke signpainting. Sinds 2007 bieden we ook een scala aan diensten aan binnen de guerrilla-marketing sector. Denk hierbij aan niet alledaagse buitenreclame campagnes zoals reverse-graffiti, tijdelijke krijt-uitingen, wildbeamen en meer.

Graffitinetwerk is als graffiti, street-art en guerrilla-marketing bedrijf marktleider binnen de Benelux maar uiteraard zijn wij ook buiten de Benelux inzetbaar.

Klanten & partners

Een selectie van bedrijven en organisaties waar wij met regelmaat voor of mee werken. Bekijk het complete overzicht van al onze Opdrachtgevers.

Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux

Graffitinetwerk is aangesloten bij het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux, de centrale brancheorganisatie voor street-art en graffiti artiesten. Het OGOB ziet toe op kwaliteit, stimuleert innovatie en is het onafhankelijke aanspreekpunt bij eventuele klachten of geschillen. Kiest u voor een bij het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux aangesloten bedrijf of artiest dan kiest u voor ervaring en kwaliteit.

Bekijk: OGOB.nl

In de media

Met regelmaat is ons werk, team of bedrijf te zien in kranten, vakbladen, filmpjes en op TV. Bekijk ons volledige Media archief voor alle publicaties.

Ontdek waarom professionals kiezen voor Graffitinetwerk

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.