Een creatief bedrijfsuitje als teambuilding activiteit

Bij Graffitinetwerk specialiseren we ons niet alleen in graffiti en street art voor bedrijven, we geven onze creatieve kennis ook graag door aan de werknemers! Dat kan in de vorm van een creatief bedrijfsuitje waarin teambuilding centraal staat door het team samen aan de slag te laten gaan. Het resultaat is een gezamenlijk kunstwerk dat een mooie plek kan krijgen op kantoor. Door de opbouw van onze workshops, die zijn gericht op samenwerking, zijn deze uitermate geschikt als teambuilding activiteit. Het samenwerken heeft een positieve invloed op de groepsdynamiek en collega’s leren elkaar door de creatieve opdracht op een nieuwe manier kennen.

Samen een kunstwerk maken met graffiti, verf of licht

Bij een workshop door Graffitinetwerk denkt u misschien direct aan het graffiti-spuiten. Dat is geen gekke gedachte, want onze graffiti workshop is veruit de meest populaire workshop. In deze creatieve workshop maken we gebruik van spuitverf en blanco canvas doeken. In het street-art workshop programma gebruiken we als toevoeging ook stencils en een mix van verschillende technieken. Maar wist u dat met licht ook street-art te maken is? Dat leren we uw team tijdens een workshop lightpainting. Door bewegingen met lampjes te combineren met fotografie met een lange sluitertijd, ‘schildert’ u in de lucht en wordt het kunstwerk vastgelegd op de gevoelige plaat. De foto, een spectaculair kunstwerk met licht, krijgen jullie uiteraard toegestuurd.

Mag het iets minder ‘street’? Dan is onze schilder workshop wellicht de beste keuze voor uw team. In deze workshop hanteren we geen spuitbussen en stencils, maar verf en kwasten. Ten slotte behoort ook een street-painting workshop tot de mogelijkheden. Hierbij wordt een gezamenlijk 2D- of zelfs 3D-kunstwerk op de stoep of de straat gemaakt. In alle gevallen is een workshop van Graffitinetwerk zeer geschikt als creatief bedrijfsuitje of teambuilding workshop!

Foto’s van onze teambuidling workshops

Wij hebben al meer dan duizend workshops georganiseerd, zie hier een selectie uit ons portfolio.

Digital graffiti-wall Zurich

Digital graffiti-wall Zurich

Digital graffitiwall

Graffitiworkshop Nike Laakdal

Graffitiworkshop Nike Laakdal

Teambuilding workshop

Atelier de graffiti Namur

Teambuilding workshop

Teambuilding uitje FedEx

Graffiti-workshop

Open inloop workshop ASVZ

Graffiti-workshop

Air-graffiti wall Flanders Expo

Digiffiti

Hoe gaat dat in zijn werk, zo’n teambuilding workshop?

We verzamelen eerst met elkaar op een van de locaties van Graffitinetwerk of bij u op locatie, dit kan in de hele Benelux. Onze professionele begeleiders zullen jullie welkom heten, het verloop van de workshop beschrijven en de basistechnieken uitleggen. Samen bedenken we een creatief idee, bijvoorbeeld een onderwerp of thema, maar een vooraf bedachte afbeelding of iets in de huisstijl van uw bedrijf is ook mogelijk. En dan gaan we aan de slag! Na een serie individuele en uitdagende oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen, wordt met zijn allen of in subgroepjes aan een gezamenlijk kunstwerk gewerkt. Na afloop van deze creatieve workshop evalueren we de gemaakte creaties, waarbij elke groep aan de rest kan vertellen wat de gedachten achter het gemaakte kunstwerk zijn. Ook onze docenten delen hun visie. Na een mooie groepsfoto mogen alle kunstwerken worden meegenomen.

Waarom een teambuidling workshop door Graffitinetwerk?

  • Met uw team creatief aan de slag op een locatie in de Benelux of bij uw eigen bedrijf
  • De workshops kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden
  • Een sterk teambuilding programma, eventueel op basis van een thema
  • Professionele begeleiding door echte street-art kunstenaars
  • Inclusief materialen van hoge kwaliteit die voldoen aan de meest recente milieueisen
  • Het eindresultaat is een gezamenlijk kunstwerk, dat meteen opgehangen kan worden
  • Een bijzondere en originele beleving die helemaal van deze tijd is
  • Geschikt voor zowel grote als kleine groepen

Ook mogelijk: virtuele graffiti op uw bedrijfsfeest

Heeft uw bedrijf binnenkort een personeelsfeest en zoekt u nog een leuke verbindende activiteit? Ook dan hebben we bij Graffitinetwerk een passend aanbod. Heeft u geen zin in het werken met echte spuitverf dan kunt u kiezen voor onze digitale graffiti wall. Digiffiti, noemen we dat. Op deze wall kan digitaal graffiti worden gespoten, mét een spuitbus in de hand en het kenmerkende geluid, maar zonder verfnevel. Of, nog een stapje verder: wat dacht u van een heuse Virtual Reality graffiti ervaring? Zo kan er virtueel gespoten worden op de muren in een stad of een treinstel in een metrotunnel, zonder het feest fysiek te verlaten en zonder blijvend effect.

Wat kost een teambuilding-workshop?

De prijs van onze teambuilding-workshops is voornamelijk afhankelijk van het aantal deelnemers. Daarbij is de locatie ook deels van invloed op de prijs vanwege de eventuele transportkosten. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we u aan om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Op basis van het aantal deelnemers en de gewenste locatie berekenen we graag vrijblijvend een prijs voor u.

Informatie, advies of een offerte?

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.