Skip to main content

Schitterende voorbeelden van graffiti in huis

Graffiti in huis is bijzonder veelzijdig en valt in elk interieur te passen. Het schept diepte, kleur, originaliteit, geeft een urban uitstraling en kan optisch zelfs een muur doen verdwijnen. Daarnaast heb je als opdrachtgever de volledige vrijheid over het onderwerp en grote controle over het eindresultaat.

Wij verzorgen prachtige, hoogwaardige en kwalitatieve muurschilderingen voor het sfeervol en kompleet maken van uw interieur. Graffiti kan natuurlijk ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een tuin of garage mee af te werken.

Onze muurschilderingen kunnen wij creëren naar elk gewenst thema en formaat. Van een kleine tekening tot compleet gevulde muren. In dit blog bericht laten we je een aantal voorbeelden zien van hoe graffiti thuis eruit kan zien.

Graffiti thuis; in de woon, slaap, baby- of kinderkamer

Het leuke van graffiti in huis is dat je er elke mogelijke scène mee kunt creëren in elke gewenste stijl. Waar je bij behang erg beperkt bent tot de beschikbare designs, is met een op maat gemaakt muurschilderij alles mogelijk.

Zo kan er bijvoorbeeld in de babykamer gekozen worden voor een schildering gebaseerd op het geboorte kaartje of een leuk Disney figuur. In een tienerkamer staat bij een wandschildering vaak de naam centraal met daarbij afbeeldingen van interesses, idolen of hobby’s zoals voetbal en gamen.

Eén van de kenmerken van street-art is het uitbundige kleurenspel. Zeker in een slaapkamer kan dit goed uitpakken. Het bedtextiel past qua kleuren prima bij de levendige kleuren op de achterwand. Slaap lekker! Of lees eerst nog wat meer over onze schilderingen in en om het huis.

Een optische illusie of trompe-l’oeil als muurschildering?

Wanneer een muur ‘in de weg’ zit maar niet zomaar kan worden gesloopt, vormt een optische illusie of trompe-l’oeil een originele oplossing. Zo kan er bijvoorbeeld een doorkijk gecreëerd worden; een illusie waardoor het lijkt alsof de tuin of omgeving doorloopt en de muur als het ware onzichtbaar is.

Kleurrijke graffiti-art schilderingen in de huiskamer

Met graffiti in huis maak je het onmogelijke mogelijk: haal de natuur in huis als je in de binnenstad woont of laat de skyline van New York op de muur in je woonboerderij schilderen. Graffiti in huis is echt niet alleen voor moderne en industriële interieurs geschikt.

De voorbeelden op deze pagina laten dat al zien. En bekijk onderstaande oogstrelende decoraties eens; je zou bijna denken dat het kant-en-klaar behang is. Bekijk meer voorbeelden van onze graffiti kinderkamers en doe inspiratie op voor graffiti in en om het huis.

Een muurschildering op een garage, schuur of tuinmuur?

Bij een fijn huis hoort een tuin waar je met plezier tijd in doorbrengt. Als jouw tuin grenst aan een lelijke muur, schuur of schutting, kun je daar met een muurschildering snel verandering brengen. We maken natuurlijk niet alleen graffiti in huis maar ook op bijvoorbeeld tuinmuren en schuttingen.

In onderstaand voorbeeld van een opdracht in België deed het huis van de buren als canvas dienst. Het resultaat van een lange dag werken? Een prachtig berglandschap met een klaterende waterval.

Een prachtig berglandschap met een klaterende waterval.

Een prachtig berglandschap met een klaterende waterval.

Kunstzinnige en unieke plafondschilderingen

Waarom zou je een schildering voor jezelf houden? Dat moet de projectontwikkelaar van meerdere senioren woningen in het Belgische Hasselt hebben gedacht. Graffitinetwerk werd door kunstenaar Nick Ervinck gevraagd om in de gemeenschappelijke ruimte van een voormalige kerk een plafondschildering te maken. Bekijk meer voorbeelden van onze muurschilderingen in ons online portfolio.

Street-art murals als eye-catchers in de horeca

Bent u op zoek naar een unieke eyecatcher in uw restaurant, club, hotel of horecagelegenheid? Onze street-art murals zijn stuk voor stuk unieke eyecatchers die naast het sfeer geven aan uw zaak, zowel ‘on site’ als online, voor positieve reacties, exposure en herkenbaarheid zullen zorgen. Lees meer over de mogelijkheden van onze street-art murals en hoe deze toegepast kunnen worden in de horeca.

Wilt u graffiti laten maken in opdracht?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn rondom het laten maken van een uniek kunstwerk in jouw huis? De prijzen van onze graffiti schilderingen zijn altijd maatwerk. Het berekenen van een prijs wordt gedaan aan de hand van de locatie, het formaat en de complexiteit van het te maken kunstwerk.

Vanwege de grote variatie in prijzen raden we u aan om een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog informatie, advies of een prijsberekening. Uiteraard kunt u ook voor vragen en advies vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen