Skip to main content

FAQ en praktische informatie

Om efficiënt met uw en onze tijd om te gaan hebben wij de praktische informatie samen met de antwoorden op veelgestelde vragen per dienst samengevoegd tot een overzichtelijke en doorzoekbare kennisbank.

 • Wat kost een graffiti workshop?

  Voor het verzorgen van de graffiti workshop is bij 10 deelnemers (of minder) een richtprijs aan te houden van 650,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het aantal deelnemers, de groepsindeling en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Op welke locaties is de graffiti workshop inzetbaar?

  Wij verzorgen onze graffiti workshops voornamelijk in Nederland en België en kunnen deze workshop op een door u gekozen locatie of een van onze locaties verzorgen. Wij beschikken over verschillende constructies waarmee we op locatie een werkvlak kunnen maken. Bij het werken op locatie dekken we uiteraard het nodige af. De graffitiworkshop kan zowel binnen als buiten worden gegeven als een op zichzelf staande activiteit tijdens een groeps- of bedrijfsuitje, incentive of vergaderbreak. Ook kan een workshop graffiti spuiten worden ingezet als open inloop activiteit tijdens een beurs, evenement of feest.

 • Wat zijn de kosten voor tijdelijke straatmarkeringen?

  Voor het verzorgen van tijdelijke straatmarkeringen is bij 10 plaatsingen (of minder) in 1 stad een richtprijs aan te houden van 950,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het aantal plaatsingen, het formaat van het sjabloon en de locaties/steden raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • De regelgeving rond guerrillamarketing, is een vergunning nodig?

  Deze vorm van buitenreclame valt qua wet- en regelgeving in een grijs gebied. Het is doorgaans dan ook niet mogelijk om voor deze vorm van reclame een vergunning aan te vragen waardoor wij dergelijke campagnes altijd als ‘guerrillamarketing’ uitvoeren. Bij het uitvoeren van een guerrillamarketing campagne is een subtiele en doordachte aanpak noodzakelijk om eventuele klachten te voorkomen. Uiteraard zijn wij hier met meer dan 20 jaar ervaring in gespecialiseerd en denken we mee bij het bepalen van de locaties en de verdere aanpak rondom het uitvoeren van de campagne.

 • Wat kost een lightpainting workshop?

  Voor het verzorgen van de lightpainting workshop is bij 10 deelnemers (of minder) een richtprijs aan te houden van 600,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het aantal deelnemers, de groepsindeling en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Hoe lang duurt het workshop programma?

  Het programma van onze creatieve workshops duurt in principe 2 uur maar kan, als dat gewenst is, worden ingekort. Bij het inzetten van een workshop als open inloop activiteit tijdens een evenement, beurs of feest wordt de duur op voorhand in samenspraak bepaald en kan de activiteit uiteraard langer dan 2 uur duren.

 • Hoe lang blijft reverse graffiti zichtbaar?

  Afhankelijk van de ondergrond en de belasting door voetgangers, auto’s en reinigingswagens is de levensduur van een reverse graffiti uiting 4 weken tot een aantal jaar.

 • Zit er een limiet aan het formaat van een schildering?

  Er zit voor ons geen limiet aan het formaat van de gewenste wand- of muurschildering.

 • Zwangerschap en werken met spuitverf

  Voor zover bij ons bekend is er in de medische wetenschap geen kennis over eventuele negatieve effecten op de zwangerschap bij het werken met spuitverf. Er zijn veel vrouwen die ondanks hun zwangerschap aan onze workshops meedoen, dit is een keuze die ieder voor zich moet maken.

 • Minimum leeftijd voor deelname

  In verband met de door ons te waarborgen veiligheid hanteren wij voor deelname aan deze workshop een minimum leeftijd van 10 jaar. Het is voor de meeste kinderen jonger dan 10 jaar vaak niet mogelijk om de caps (spuitdopjes) goed in te drukken. Dit resulteert in capriolen waarbij de kans groot is dat er verf op de kleding of zelfs in de ogen komt. Los van het veiligheidsaspect zal het niet kunnen hanteren van de materialen voor de nodige frustratie zorgen wat resulteert in een onprettige ervaring van de workshop.

 • Wat zijn de formaten van een projectie?

  Het maximale formaat is circa 1000m2, wel is dit afhankelijk van de mogelijke afstand die we tot het object kunnen nemen, de kleur van de ondergrond en eventuele obstakels tussen de projector en het projectievlak.

 • Op wat voor ondergronden kan er geprojecteerd worden?

  Wildbeamen, beamvertising en laser graffiti werkt niet in het luchtledige of op een glazen of doorschijnende ondergrond. Er is een fysieke ondergrond nodig die geen licht door laat zoals een buitenmuur. Indien de ramen van binnenuit kunnen worden afgeplakt zullen deze geen gaten in de projectie vormen.

 • Hoe lang blijven regen reclame uitingen zichtbaar?

  Afhankelijk van de ondergrond en de belasting door voetgangers, auto’s en reinigingswagens is de levensduur van een regen reclame uiting 1 tot 15 weken.

 • Wat zijn de kosten voor vloer- en straatstickers?

  Voor het verzorgen van vloer- en straatstickers is een starttarief aan te houden van 850,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het aantal plaatsingen, het formaat van de stickers en de locaties/steden raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Hoe lang blijft een straatsticker zichtbaar?

  De levensduur hangt af van het soort locatie en het gekozen type sticker, de opties zijn: dagen tot weken of maanden tot jaren. Op de levensduur van de straatsticker kunnen wij, omdat het om een buitenproduct gaat, geen garantie geven. De levensduur wordt bepaald door de ondergrond, het weer en de belasting door voetgangers, auto’s en reinigingswagens.

 • Zit er een limiet aan het formaat of de vorm van een straatsticker?

  Onze straat- en vloerstickers kunnen in elk gewenst formaat worden geprint en in elke vorm worden gesneden.

 • Hoe lang blijven tijdelijke straatmarkeringen zichtbaar?

  Afhankelijk van de gewenste zichtbaarheidsduur kiezen we in samenspraak het type krijt dat dit het beste benaderd. De keuze bestaat uit de indicatieve levensduur van; dagen/weken of maanden (semi permanent). De exacte levensduur van een straatmarkering is op voorhand niet te voorspellen omdat deze afhangt van de ondergrond, het weer, het soort plek en de belasting van de uiting door bijvoorbeeld verkeer of schoonmaakwagens. Lees meer over het type krijt en de levensduur.

 • Wat kost een reverse graffiti campagne?

  Voor het verzorgen van een reverse graffiti campagne is bij 10 plaatsingen (of minder) in 1 stad een richtprijs aan te houden van 1000,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het aantal plaatsingen, het formaat van het sjabloon en de locaties/steden raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Werkt deze vorm van buitenreclame op alle ondergronden?

  De reverse graffiti techniek werkt op een beperkt aantal ondergronden en kan niet binnen of op muren worden gebruikt.

 • Kan er bij reverse graffiti of regen reclame kleur worden gebruikt?

  Een reverse graffiti en regen reclame uiting kan niet in kleur worden uitgevoerd, de ondergrond bepaald de kleur van de uiting.

 • Welke formaten zijn er mogelijk?

  Wij gebruiken voor onze reverse graffiti, krijt uitingen en regen reclame campagnes meestal een sjabloon met een formaat van circa 1,25m2. Een uiting in dit formaat is, bij de gemiddelde kijkhoek en loopsnelheid, goed te overzien voor voetgangers. Een groter formaat is vaak niet in 1 oogopslag te bevatten waardoor de uiting zijn doel mist. Doorgaans wordt een formaat aangehouden dat ligt rond de 100x125cm maar het exacte formaat kan worden bepaald aan de hand van hetgeen dat er mag worden afgebeeld (de content). We raden aan om het ontwerp simpel en duidelijk te houden.

 • Kunnen krijt uitingen in kleur worden aangebracht?

  Omdat de ondergrond qua kleur en structuur per locatie kan verschillen brengen wij tijdelijke krijt uitingen het liefst in de kleur wit aan zodat de zichtbaarheid altijd optimaal is. Indien gewenst kunnen krijt uitingen ook in een aantal primaire kleuren worden aangebracht, namelijk: zwart, geel, oranje, rood, roze, paars, licht- en donkerblauw, licht- en donkergroen. Omdat de kleuren niet over elkaar heen aangebracht kunnen worden omdat deze dan met elkaar mengen kan er per plaatsing in principe maar met 1 kleur worden gewerkt.

 • Kan er een QR code worden toegevoegd?

  Aan een reverse graffiti, tijdelijke straatmarkering of regen reclame uiting kan een QR code worden toegevoegd. De QR code kan door middel van een vloersticker die specifiek geschikt is voor buiten gebruik bij/naast de uiting worden geplaatst. Doorgaans wordt hier een formaat van circa 10x10cm voor gebruikt zodat de QR code niet te overheersend aanwezig is maar wel genoeg opvalt. Uiteraard kan de QR code verwijzen naar een specifieke URL zodat direct de interactie gemeten kan worden.

 • Zit er een limiet aan het formaat van een wallprint?

  De wallprints kunnen uit één geheel naadloos worden geplaatst tot een formaat van 4.9×20 meter. De wallprints worden standaard naadloos op elkaar aangesloten.

 • Wat zijn de kosten voor schilderijen en portretten?

  Voor het verzorgen van schilderijen en portretten is een starttarief aan te houden van 750,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld wat er afgebeeld mag worden, het formaat en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat zijn de kosten voor mosteksten en -panelen?

  Voor het verzorgen van mosteksten en -panelen is een starttarief aan te houden van 1350,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld wat er afgebeeld mag worden, het formaat en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Zit er een limiet aan het formaat van een mos logo of wand?

  Er is geen limiet aan het formaat van de mos letters, teksten, logos, vormen of wanden. Wel is het zo dat er vanwege de details bij sommige logo’s of afbeeldingen een minimaal formaat van toepassing is omdat anders de details te klein en kwetsbaar worden.

 • Hoe wordt een mos logo bevestigd?

  Wij bevestigen de mos creaties door deze te schroeven, verlijmen of op te hangen in, aan of voor een wand. Een mos uiting kan alleen op/tegen een muur worden gebruikt en niet liggend in de openbare ruimte.

 • Welke kleuren mos zijn er mogelijk?

  Er kan met verschillende kleuren mos worden gewerkt zoals donker- en lichtgroen, oud groen en naturel.

 • Wat is de huurprijs van de digitale graffiti wand?

  Voor het verzorgen van de digitale graffiti wand is een starttarief aan te houden van 1250,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de locatie, tijden en het verwachte aantal bezoekers van uw evenement raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Hoe lang blijft een mos-logo of wand mooi?

  De mos creaties hebben geen specifieke levensduur, het mos blijft in principe altijd mooi van kleur. Mos teksten en wanden zijn onderhoudsvrij, water geven of snoeien is dan ook niet nodig. Hou er wel rekening mee dat het mos, als het langdurig in de volle zon hangt, kan verdorren.

 • Wat zijn de kosten voor kalligrafie en signpainting?

  Voor het verzorgen van kalligrafie en signpainting is een starttarief aan te houden van 750,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld wat er afgebeeld mag worden, het formaat en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat kost een livepainting of demonstratie?

  Voor het verzorgen van een livepainting of demonstratie is een starttarief aan te houden van 850,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld wat er afgebeeld mag worden, het formaat en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat zijn de kosten voor een 3D streetpainting?

  Voor het verzorgen van een 3D streetpainting is een starttarief aan te houden van 1750,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld wat er afgebeeld mag worden, het formaat en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Hoe komt het ontwerp voor een schildering tot stand?

  Het concept voor een schildering wordt uiteraard volledig afgestemd op uw wensen, ideeën en doelen. Na het ontvangen van de opdrachtbevestiging starten wij met de voorbereiding van uw project. Aan de hand van onze checklist vragen wij alle informatie op een overzichtelijke manier bij u op zodat we in samenspraak tot een passend idee/concept kunnen komen. Omdat het maken van een goed concept vaak meer tijd kost dan het daadwerkelijk maken van de schildering zelf wordt dit proces pas gestart wanneer de opdracht concreet is. Wij kunnen alles (na)maken en beheersen elke denkbare stijl zoals onder andere abstract, figuratief en fotorealistisch. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden is het raadzaam ons uitgebreide portfolio te bekijken.

 • Hoe lang blijft een streetpainting zichtbaar?

  De levensduur van een streetpainting hangt af van uw wensen, het gebruikte materiaal, de ondergrond, de locatie en de belasting door bijvoorbeeld voetgangers, verkeer en/of reinigingsdiensten. De grondschilderingen die wij maken in de buitenruimte zijn semi-permanent en blijven doorgaans maanden tot soms zelfs jaren mooi. Wanneer een schildering tijdelijk moet zijn kan deze op een vloersticker worden aangebracht waarna we de sticker op de gewenste locatie aanbrengen en eventueel ook weer verwijderen. Het type sticker wordt gekozen op basis van de locatie (binnen of buiten) en de gewenste zichtbaarheidsduur. Indien een schildering in de openbare ruimte na een specifieke datum of periode niet meer zichtbaar mag zijn kunnen we deze verwijderen met een hogedrukreiniger.

 • Is er voor een streetpainting een vergunning nodig?

  Voor het aanbrengen van een streetpainting in de openbare ruimte is een toestemmingsbrief of vergunning noodzakelijk. Het maken van een streetpainting neemt doorgaans 1 of 2 dagen in beslag en kan daarom niet als guerrillamarketing worden uitgevoerd.

 • Wat is het formaat van een 3D streetpainting?

  Om met een streetpainting een 3D effect of een optische illusie te creëren is een minimaal formaat van circa 25 à 30m² nodig. Een 3D effect is bij een schildering in een kleiner formaat soms ook haalbaar maar zal dan minder krachtig zijn. Grondschilderingen met een 3D effect kunnen uiteraard ook in een groter formaat dan 30m² worden aangebracht.

 • Wat zijn de kosten voor anti-graffiti projecten & murals?

  Voor het verzorgen van anti-graffiti projecten & murals is een starttarief aan te houden van 1350,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld wat er afgebeeld mag worden, het formaat en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat zijn de kosten voor muurschilderingen (particulier)?

  Voor het verzorgen van muurschilderingen (particulier) is een starttarief aan te houden van 350,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld wat er afgebeeld mag worden, het formaat en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat zijn de kosten voor muurschilderingen (zakelijk)?

  Voor het verzorgen van muurschilderingen (zakelijk) is een starttarief aan te houden van 850,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld wat er afgebeeld mag worden, het formaat en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Hoe lang is de voorbereidings- en productietijd?

  De voorbereiding van een schildering neemt gemiddeld 5 à 12 werkdagen in beslag. In overleg kan dit proces door het plaatsen van een spoedopdracht worden versneld, wel zijn wij hierbij afhankelijk van hoe snel er met de opdrachtgever geschakeld kan worden. Onze planning zit doorgaans redelijk vol, het is daarom aan te raden om tijdig een optie te nemen op de gewenste uitvoer datum of periode.

 • Onze schilderingen kunnen 365 dagen per jaar worden ingepland

  Een muurschildering, streetpainting, live-art of customize sessie kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland. Ook werken wij alle dagen van het jaar, dus ook in vakanties en op feestdagen. Vanwege een doorgaans erg volle planning is het aan te raden om ruim van te voren vrijblijvend een optie te nemen op de gewenste datum zodat beschikbaarheid gegarandeerd kan worden.

 • Wij verzorgen onze schilderingen en live-art in heel Europa

  Wij verzorgen onze schilderingen, live-art en customize sessies op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten. Wij werken voornamelijk in Nederland en België maar met regelmaat verzorgen wij onze activiteiten ook in andere Europese landen.

 • De kwaliteit en afwerking van een kunstwerk

  In verband met de door ons te waarborgen kwaliteitsnormen en kleurgarantie werken wij altijd met onze eigen materialen. Schilderingen in de buitenruimte worden door ons altijd afgewerkt met een hoogwaardige transparante lak om de verflaag extra hard en weersbestendig te maken.

 • Wat zijn de kosten voor een open inloop activiteit?

  Voor het verzorgen van een open inloop activiteit is een starttarief aan te houden van 1250,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de locatie, tijden en het verwachte aantal bezoekers van uw evenement raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Welk formaat heeft de digitale graffiti wall?

  Standaard zetten wij (doorzicht) projectieschermen in met een buitenmaat van 260cm(h) x 330cm(b). Wanneer de plafondhoogte of de beschikbare ruimte dit formaat scherm niet toelaat kunnen we een kleiner scherm meenemen, wel dient dit op voorhand te worden afgestemd. Achter het projectiescherm is 1,5m nodig voor het plaatsen van de techniek zoals de projector, computer en overige hardware. Het materiaal, inclusief het projectiescherm, wordt vervoerd in compacte flightcases en past door elk gangbaar formaat deur of entree.

 • Een thema of huisstijl aan de graffiti wand koppelen?

  De digitale graffiti wall is op verschillende manieren te customizen zodat deze volledig aansluit bij uw merk, huisstijl, evenement of product. Doorgaans wordt in de rechter boven hoek het logo geplaatst als overlay, dit is een laag waar niet overheen gespoten kan worden zodat het logo altijd op de voorgrond en dus zichtbaar blijft. Ook kunnen er custom achtergronden of lijntekeningen worden ingevoegd zodat de bezoekers werken binnen een op voorhand bepaald kader of thema. De digitale graffiti wall kan geïntegreerd worden in een (beurs)stand, booth of ombouw. Dit kunnen wij verzorgen maar doorgaans is het laten maken van een ombouw door een locale standbouwer of timmerman efficiënter en voordeliger. Een ombouw kan door middel van prints voorzien worden van custom branding. Tijdens het inplannen van het project komen de opties uitgebreid aan bod en bepalen we in samenspraak hoe de graffiti wall gecustomized zal worden.

 • Een thema aan de activiteit koppelen?

  Indien gewenst kan er een thema, target, slogan, kreet of kernwaarde aan de sessie worden gekoppeld. Tijdens het inplannen van het project komt dit uitgebreid aan bod en bepalen we in samenspraak hoe het thema verwerkt kan worden.

 • Wat is de huurprijs van de VR graffiti simulator?

  Voor het verzorgen van de VR graffiti simulator is een starttarief aan te houden van 1250,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de locatie, tijden en het verwachte aantal bezoekers van uw evenement raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Kan de VR graffiti simulator zowel binnen als buiten worden ingezet?

  De VR graffiti simulator kan zowel binnen als buiten worden ingezet. Om storingen te voorkomen dient direct licht in de vorm van zonlicht of felle spotlights vermeden te worden.

 • Wat is het formaat van de VR graffiti simulator?

  Voor de VR graffiti simulator is, in verband met de bewegingsruimte, een leeg grondoppervlak nodig van minimaal 5×5m met een minimale hoogte van 2,5m.

 • Kan de digitale graffiti wall zowel binnen als buiten worden ingezet?

  De digitale graffiti muur kan alleen worden ingezet op locaties waar het niet te licht is. De digitale spuitbus communiceert met de ontvanger door middel van een licht/laser signaal. Om storingen te voorkomen dient direct licht in de vorm van zonlicht of felle spotlights rondom de graffiti muur vermeden te worden omdat dit de verbinding tussen de spuitbus en de ontvanger zal verstoren. We kunnen de graffiti wall buiten in een tent verzorgen maar dit kan alleen als de tent rondom geheel gesloten is en het tentdoek geen licht doorlaat.

 • Hoe lang duurt deze creatieve activiteit?

  De duur van de activiteit wordt op voorhand afgestemd op basis van de duur van het evenement of het formaat van het te maken kunstwerk.

 • Hoeveel artiesten & begeleiders worden er voorzien?

  Het aantal door ons ingeplande artiesten en/of begeleiders wordt op voorhand met u afgestemd op basis van het aantal verwachte bezoekers of het formaat van het te maken kunstwerk. Bij projecten buiten de Benelux streven we er altijd naar om een native speaker op het project in te plannen.

 • Op welke locaties is deze activiteit inzetbaar?

  Wij verzorgen onze activiteiten op een door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten. Wij werken voornamelijk in Nederland, België en Luxemburg maar met regelmaat werken we ook in andere Europese landen. In ons portfolio zijn onder andere projecten te bekijken die we hebben uitgevoerd in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, Portugal, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Oostenrijk en Turkije.

 • Wat kost een streetpainting workshop?

  Voor het verzorgen van de streetpainting workshop is bij 10 deelnemers (of minder) een richtprijs aan te houden van 650,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het aantal deelnemers, de groepsindeling en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Op welke locaties is de streetpainting workshop inzetbaar?

  Wij verzorgen streetpainting workshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties. Wij werken voornamelijk in Nederland, België en Luxemburg maar met regelmaat verzorgen wij onze activiteiten ook in andere Europese landen. Indien de streetpainting niet (semi-) permanent mag zijn brengen wij, wanneer we bij u op locatie werken, een tijdelijke tussenlaag aan waar de schildering op gemaakt kan worden. Uiteraard dekken we ook de omgeving goed af zodat er geen verf op ongewenste plekken achterblijft.

 • Wat kost een schilder workshop?

  Voor het verzorgen van de schilder workshop is bij 10 deelnemers (of minder) een richtprijs aan te houden van 650,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het aantal deelnemers, de groepsindeling en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Op welke locaties is de schilder workshop inzetbaar?

  Wij verzorgen schilder workshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties. Wij werken voornamelijk in Nederland, België en Luxemburg maar met regelmaat verzorgen wij onze activiteiten ook in andere Europese landen. De schilder workshop kan zowel binnen als buiten worden verzorgd, uiteraard dekken wij de omgeving goed af zodat er geen verfnevel achterblijft.

 • Op welke locaties is de lightpainting workshop inzetbaar?

  Wij verzorgen onze lightpainting workshop graag (bij u) op locatie in Nederland of België. Deze workshop kan worden ingezet als een op zichzelf staande activiteit tijdens een groeps- of bedrijfsuitje, vergaderbreak of incentive. Ook kan de workshop lightpainting worden ingezet als open inloop activiteit tijdens een beurs, evenement of feest. Wanneer de beoogde workshop ruimte niet (genoeg) te verduisteren is kunnen wij een ‘black box’ plaatsen waarin gewerkt kan worden. Deze workshop kan eventueel ook buiten worden verzorgd mits het op het gekozen tijdstip donker genoeg is.

 • Wat kost een street art workshop?

  Voor het verzorgen van de street art workshop is bij 10 deelnemers (of minder) een richtprijs aan te houden van 650,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het aantal deelnemers, de groepsindeling en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Op welke locaties is de street-art workshop inzetbaar?

  Wij verzorgen street-art workshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties. Wij werken voornamelijk in Nederland, België en Luxemburg maar met regelmaat verzorgen wij onze activiteiten ook in andere Europese landen. De street-art workshop kan zowel binnen als buiten worden verzorgd, uiteraard dekken wij de omgeving goed af zodat er geen verfnevel achterblijft.

 • Een thema aan de workshop koppelen?

  Aan dit workshop programma kan een thema, target, slogan, kreet of kernwaarde gekoppeld worden. Het koppelen van een thema is niet noodzakelijk maar geeft de workshop wel meer diepgang en versterkt het teambuilding element. Onze workshop docenten integreren het thema tijdens het brainstorm moment en begeleiden de deelnemers bij het bedenken van een creatief concept voor het gezamenlijk te maken kunstwerk. Ook is er tijdens de evaluatie ruimte voor uitleg over hoe het thema in de gemaakte kunstwerken is verwerkt.

 • Hoeveel begeleiders zijn er tijdens een workshop?

  Tijdens onze creatieve workshops zetten we gemiddeld één gecertificeerde workshop docent in per 15 a 20 deelnemers. Door ons grote netwerk van zowel lokale als internationale workshop begeleiders zijn we erg flexibel en kunnen we in alle delen van Nederland en België doorgaans een lokale workshop begeleider inplannen. Ons team heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van kwalitatieve teambuilding workshops, uiteraard is het dan ook geen probleem om de workshop in het Engels, Frans of Duits te verzorgen.

 • Onze workshops en activiteiten zijn 24/7 beschikbaar

  Onze workshops en activiteiten kunnen, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland. Ook werken wij alle dagen van het jaar, dus ook in vakanties en op feestdagen. Vanwege een doorgaans erg volle planning is het aan te raden om ruim van te voren vrijblijvend een optie te nemen op de gewenste datum zodat beschikbaarheid gegarandeerd kan worden.

 • Is er een minimum of limiet aan het aantal deelnemers?

  De prijzen van onze workshops zijn gebaseerd op een minimum van 10 deelnemers. Een workshop reserveren met minder dan 10 personen is mogelijk, wel dient daarbij de prijs voor 10 deelnemers aangehouden te worden. Er zit geen limiet aan het aantal deelnemers, wij hebben de capaciteit om workshops te verzorgen voor 1500 personen (of meer) tegelijkertijd.

 • Is deze workshop geschikt als teambuilding activiteit?

  Er wordt tijdens onze creatieve workshops zowel individueel als in groepsverband gewerkt. De nadruk van al onze workshop programma’s ligt op het gezamenlijk maken van een kunstwerk als eindresultaat. Het in groepsverband bedenken van een concept op basis van een thema en dit vervolgens gezamenlijk uitwerken tot een creatief kunstwerk zorgt voor een sterk teambuilding element tijdens onze workshops. De gezamenlijk gemaakte kunstwerken kunnen na de workshop een plek aan de muur krijgen als tastbare herinnering aan de teambuilding activiteit.

 • Weersomstandigheden en ondergronden

  Een tijdelijke krijt uitingen campagne kan worden uitgevoerd als de ondergrond niet vochtig, bevroren of besneeuwd is. Ook moet het na het plaatsen van een uiting nog enige tijd droog blijven zodat het krijt kan opdrogen/uitharden. Wij brengen krijt uitingen alleen op de grond aan en niet op muren. Het krijt dat wij gebruiken werkt op nagenoeg alle ondergronden.

 • Hoe lang is de voorbereidingstijd van een campagne?

  De voorbereiding van een straatreclame campagne neemt gemiddeld 5 à 10 werkdagen in beslag. In overleg kan dit proces door het plaatsen van een spoedopdracht worden versneld, wel zijn wij hierbij afhankelijk van hoe snel er met de opdrachtgever geschakeld kan worden. Onze planning zit doorgaans redelijk vol, het is daarom aan te raden om tijdig een optie te nemen op de gewenste uitvoer datum of periode.

 • Hoe lang zijn de guerrilla spandoeken zichtbaar?

  Afhankelijk van de locatie is de levensduur van een guerrilla spandoek een aantal uur tot een aantal dagen. Uiteraard plaatsen we spandoeken op plekken waar deze, ook al hangen ze maar even, veel exposure genereren.

 • Wat zijn de kosten voor actiemarketing en spectaculars?

  Voor het verzorgen van actiemarketing en spectaculars is een starttarief aan te houden van 1250,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Is er een vergunning nodig bij de inzet van een promoteam of spectacular?

  Voor het inzetten van een promoteam of spectacular in de openbare ruimte moet doorgaans een vergunning worden aangevraagd.

 • Wat zijn de kosten voor buitenprojecties en beamvertising?

  Voor het verzorgen van buitenprojecties en beamvertising is een starttarief aan te houden van 1500,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de tijden en de locaties/steden raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

Kennisbank

Filter de veelgestelde vragen op basis van een dienst:

Gebruik de zoekfunctie bij specifieke vragen:

Staat uw vraag er niet bij of wilt u graag advies, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.