Skip to main content

FAQ en praktische informatie

Om efficiënt met uw en onze tijd om te gaan hebben wij de praktische informatie samen met de antwoorden op veelgestelde vragen per dienst samengevoegd tot een overzichtelijke en doorzoekbare kennisbank.

 • Wat kost een graffiti workshop?

  Voor de graffiti workshop is bij 10 deelnemers (of minder) een richtprijs aan te houden van 450,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals het aantal deelnemers, de groepsindeling en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Op welke locaties is de graffiti workshop inzetbaar?

  Wij verzorgen onze graffiti workshops voornamelijk in Nederland en België en kunnen deze workshop op een door u gekozen locatie of een van onze locaties verzorgen. Wij beschikken over verschillende constructies waarmee we op locatie een werkvlak kunnen maken. Bij het werken op locatie dekken we uiteraard het nodige af. De graffitiworkshop kan zowel binnen als buiten worden gegeven als een op zichzelf staande activiteit tijdens een groeps- of bedrijfsuitje, incentive of vergaderbreak. Ook kan een workshop graffiti spuiten worden ingezet als open inloop activiteit tijdens een beurs, evenement of feest.

 • Hoe komt het ontwerp voor een schildering tot stand?

  Het concept of ontwerp voor een muurschildering, streetpainting, schilderijen, live-art of customizing sessie wordt op voorhand in samenspraak gemaakt en volledig afgestemd op uw wensen. Wij kunnen alles (na)maken en beheersen elke denkbare stijl zoals onder andere abstract, figuratief en fotorealistisch.

 • Hoe werkt de wetgeving, is een vergunning nodig?

  Onze straatreclame campagnes vallen vanwege het ‘guerrilla’ karakter qua wetgeving in een grijs gebied. Wij vragen geen vergunning aan voor deze vorm van buitenreclame.

 • Wat kost een lightpainting workshop?

  Voor de lightpainting workshop is bij 10 deelnemers (of minder) een richtprijs aan te houden van 450,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals het aantal deelnemers, de groepsindeling en de locatie raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Hoe lang duurt het workshop programma?

  Het programma van onze creatieve workshops duurt in principe 2 uur maar kan, als dat gewenst is, worden ingekort. Bij het inzetten van een workshop als open inloop activiteit tijdens een evenement, beurs of feest wordt de duur op voorhand in samenspraak bepaald en kan de activiteit uiteraard langer dan 2 uur duren.

 • Hoe lang blijft reverse graffiti zichtbaar?

  Afhankelijk van de ondergrond en de belasting door voetgangers, auto’s en reinigingswagens is de levensduur van een reverse graffiti uiting 4 weken tot een aantal jaar.

 • Zit er een limiet aan het formaat van een schildering?

  Er zit voor ons geen limiet aan het formaat van de gewenste wand- of muurschildering.

 • Wat kost een zand en sneeuw reclame campagne?

  De prijs van een zand en sneeuw reclame campagne hangt af van het aantal plaatsingen, het formaat en de locaties. Als starttarief is een bedrag van 850,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wanneer kan een sneeuw en zand reclame actie worden ingezet?

  Sneeuw reclame is mogelijk in de winter, zand reclame kan gedurende het hele jaar worden uitgevoerd.

 • Hoe groot zijn de guerrilla spandoeken?

  Het formaat van de guerrilla spandoeken wordt afgestemd op de gewenste locaties.

 • Hoe lang zijn de guerrilla spandoeken zichtbaar?

  Afhankelijk van de locatie is de levensduur van een guerrilla spandoek een aantal uur tot een aantal dagen. Uiteraard plaatsen we spandoeken op plekken waar deze, ook al hangen ze maar even, veel exposure genereren.

 • Wat kost een guerrilla spandoeken actie?

  De prijs van een guerrilla spandoeken actie hangt af van de locaties en het formaat van de spandoeken. Als starttarief is een bedrag van 850,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat kost een promoteam of spectacular?

  De prijs van een promoteam of spectacular hangt af van de locaties, tijden en de exacte invulling van de actie. Als starttarief is een bedrag van 650,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Is er een vergunning nodig bij de inzet van een promoteam of spectacular?

  Voor het inzetten van een promoteam of spectacular in de openbare ruimte moet doorgaans een vergunning worden aangevraagd.

 • Zwangerschap en werken met spuitverf

  Voor zover bij ons bekend is er in de medische wetenschap geen kennis over eventuele negatieve effecten op de zwangerschap bij het werken met spuitverf. Er zijn veel vrouwen die ondanks hun zwangerschap aan onze workshops meedoen, dit is een keuze die ieder voor zich moet maken.

 • Minimum leeftijd voor deelname

  In verband met de door ons te waarborgen veiligheid hanteren wij voor deelname aan deze workshop een minimum leeftijd van 10 jaar. Het is voor de meeste kinderen jonger dan 10 jaar vaak niet mogelijk om de caps (spuitdopjes) goed in te drukken. Dit resulteert in capriolen waarbij de kans groot is dat er verf op de kleding of zelfs in de ogen komt. Los van het veiligheidsaspect zal het niet kunnen hanteren van de materialen voor de nodige frustratie zorgen wat resulteert in een onprettige ervaring van de workshop.

 • Wat kost een laser graffiti campagne?

  De prijs van een laser graffiti campagne hangt af van de locaties, tijden en het formaat van de projectie. Als starttarief is een bedrag van 1450,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat kost een wildbeam campagne?

  De prijs van een wildbeam campagne hangt af van de locaties, tijden en het formaat van de projectie. Als starttarief is een bedrag van 1250,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat zijn de formaten van een projectie?

  Het maximale formaat is circa 1000m2, wel is dit afhankelijk van de mogelijke afstand die we tot het object kunnen nemen, de kleur van de ondergrond en eventuele obstakels tussen de projector en het projectievlak.

 • Op wat voor ondergronden kan er geprojecteerd worden?

  Wildbeamen, beamvertising en laser graffiti werkt niet in het luchtledige of op een glazen of doorschijnende ondergrond. Er is een fysieke ondergrond nodig die geen licht door laat zoals een buitenmuur. Indien de ramen van binnenuit kunnen worden afgeplakt zullen deze geen gaten in de projectie vormen.

 • Wat kost een regen reclame campagne?

  De prijs van een regen reclame campagne hangt af van het aantal plaatsingen, het formaat van het sjabloon en de locaties. Als starttarief is een bedrag van 850,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Hoe lang blijven regen reclame uitingen zichtbaar?

  Afhankelijk van de ondergrond en de belasting door voetgangers, auto’s en reinigingswagens is de levensduur van een regen reclame uiting 1 tot 15 weken.

 • Wat kost een straatsticker campagne?

  De prijs van een straatsticker campagne hangt af van het aantal plaatsingen, het formaat van de stickers en de locaties. Als starttarief is een bedrag van 500,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Hoe lang blijft een straatsticker zichtbaar?

  De levensduur hangt af van het soort locatie en het gekozen type sticker, de opties zijn: dagen tot weken of maanden tot jaren. Op de levensduur van de straatsticker kunnen wij, omdat het om een buitenproduct gaat, geen garantie geven. De levensduur wordt bepaald door de ondergrond, het weer en de belasting door voetgangers, auto’s en reinigingswagens.

 • Zit er een limiet aan het formaat of de vorm van een straatsticker?

  Onze straat- en vloerstickers kunnen in elk gewenst formaat worden geprint en in elke vorm worden gesneden.

 • Wat kost een krijt uitingen campagne?

  De prijs van een krijt uitingen campagne hangt af van het aantal plaatsingen, het formaat van het sjabloon en de locaties. Als starttarief is een bedrag van 750,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Kunnen krijt uitingen in kleur worden aangebracht?

  De krijt uitingen kunnen in een aantal primaire kleuren worden uitgevoerd. Wel gebruiken we per plaatsing in principe maar 1 kleur omdat anders de kleuren in elkaar overlopen.

 • Hoe lang blijft krijt reclame zichtbaar?

  De levensduur hangt af van het soort locatie en het gekozen type krijt, de opties zijn: dagen/weken, maanden of jaren. Op de levensduur van een krijt uiting kunnen wij, omdat het om een buitenproduct gaat, geen garantie geven. De levensduur wordt bepaald door de ondergrond, het weer en de belasting door voetgangers, auto’s en reinigingswagens.

 • Wat kost een reverse graffiti campagne?

  De prijs van een reverse graffiti campagne hangt af van het aantal plaatsingen, het formaat van het sjabloon en de locaties. Als starttarief is een bedrag van 750,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Werkt deze vorm van buitenreclame op alle ondergronden?

  De reverse graffiti techniek werkt op een beperkt aantal ondergronden en kan niet binnen of op muren worden gebruikt.

 • Kan er bij reverse graffiti of regen reclame kleur worden gebruikt?

  Een reverse graffiti en regen reclame uiting kan niet in kleur worden uitgevoerd, de ondergrond bepaald de kleur van de uiting.

 • Hoe groot is het sjabloon?

  Wij gebruiken voor een reverse graffiti, krijt uitingen of regen reclame campagne meestal een sjabloon met een maat van ± 1,25m2. Dit formaat is, vanwege de kijkhoek, in 1 oogopslag goed te overzien voor een voetganger. Wij raden aan om het ontwerp zo simpel en duidelijk mogelijk te houden.

 • Straatreclame campagnes kunnen 365 dagen per jaar worden ingepland

  Een straatreclame campagne kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland. Ook werken wij alle dagen van het jaar. Wel zijn sommige periodes erg druk, het is daarom wijs om ruim van te voren vrijblijvend een optie te nemen op de gewenste datum.

 • Waar kan guerrilla marketing worden ingezet?

  Wij verzorgen onze guerrilla marketing en straatreclame campagnes op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten. Wij werken voornamelijk in Nederland, België en Luxemburg maar met regelmaat verzorgen wij onze activiteiten ook in andere Europese landen.

 • Wat zijn de kosten van wallprints en fotobehang?

  De prijs van wallprints en fotobehang hangt af van het formaat en de locatie. Als starttarief is een bedrag van 750,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Hoe is de kwaliteit van de muurprints?

  Wallprints zijn krasbestendig, duurzaam en brandvertragend. In verband met de te waarborgen kwaliteit brengen wij wallprints en fotobehang altijd zelf aan.

 • Zit er een limiet aan het formaat van een wallprint?

  De wallprints kunnen uit één geheel naadloos worden geplaatst tot een formaat van 4.9×20 meter. De wallprints worden standaard naadloos op elkaar aangesloten.

 • Wat voor afbeelding kan er gebruikt worden voor een wallprint?

  Elke afbeelding of foto is te gebruiken mits de resolutie hoog genoeg is. Wallcovers en muurprints worden standaard full color bedrukt.

 • Wat zijn de kosten van de schilderijen en portretten?

  De prijs van de schilderijen en portretten hangen af van wat er precies gemaakt mag worden, het formaat en waar het kunstwerk afgeleverd mag worden. Als starttarief is een bedrag van 350,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat kost een mos logo of moswand?

  De prijs van een mos logo of moswand hangt af van wat er precies gemaakt mag worden, het formaat en de locatie. Als starttarief is een bedrag van 950,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Zit er een limiet aan het formaat van een mos logo of wand?

  Er is geen limiet aan het formaat van de mos letters, teksten, logos, vormen of wanden. Wel is het zo dat er vanwege de details bij sommige logo’s of afbeeldingen een minimaal formaat van toepassing is omdat anders de details te klein en kwetsbaar worden.

 • Hoe wordt een mos logo bevestigd?

  Wij bevestigen de mos creaties door deze te schroeven, verlijmen of op te hangen in, aan of voor een wand. Een mos uiting kan alleen op/tegen een muur worden gebruikt en niet liggend in de openbare ruimte.

 • Welke kleuren mos zijn er mogelijk?

  Er kan met verschillende kleuren mos worden gewerkt zoals donker- en lichtgroen, oud groen en naturel.

 • Wat is de huurprijs van de digitale graffiti wand?

  Als starttarief is voor het huren van de digitale graffiti wand een bedrag van 850,- Euro exclusief btw aan te houden. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de locatie, tijden en het verwachte aantal bezoekers van uw evenement raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Hoe lang blijft een mos-logo of wand mooi?

  De mos creaties hebben geen specifieke levensduur, het mos blijft in principe altijd mooi van kleur. Mos teksten en wanden zijn onderhoudsvrij, water geven of snoeien is dan ook niet nodig. Hou er wel rekening mee dat het mos, als het langdurig in de volle zon hangt, kan verdorren.

 • Wat kost een penstripe-art kunstwerk?

  De prijs van een penstripe-art print hangt af van wat er precies gemaakt mag worden en het formaat. Als starttarief is een bedrag van 225,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Het materiaal en de afwerking van penstripe-art prints

  De penstripe-art kunstwerken worden doorgaans gemaakt op 180 grams houtvrij, radeervast, gecoat tekenpapier. De prints zijn uiteraard in te lijsten, wij kunnen dit ook voor u verzorgen voordat we het kunstwerk afleveren.

 • Hoe komt het ontwerp van een penstripe-art kunstwerk tot stand?

  Elke print wordt op maat gemaakt en is uniek door het algoritme van de penstripe-art tekenrobot. De lijntekeningen zijn mogelijk in verschillende kleurstellingen, lijndiktes en tekenstijlen. De details worden in samenspraak afgestemd op basis van uw wensen.

 • Wat is het formaat van een penstripe-art kunstwerk?

  De meest gebruikte maat voor een penstripe-art print is circa 100×100 cm, de papier- en buitenmaat varieert. Mocht een ander formaat gewenst zijn horen wij het graag zodat we op basis van uw wensen de mogelijkheden voor u in kaart kunnen brengen.

 • Wat zijn de kosten voor kalligrafie en sign painting?

  De prijs van kalligrafie en sign painting hangt af van wat er precies gemaakt mag worden, het formaat, de locatie en de tijdsduur. Als starttarief is een bedrag van 500,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat kost een demonstratie, customize sessie of live-art?

  De prijs van een demonstratie, customize sessie of live-art hangt af van wat er precies gemaakt mag worden, het formaat, de locatie en de tijdsduur. Als starttarief is een bedrag van 500,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat kost een streetpainting

  De prijs van een streetpainting hangt af van wat er precies gemaakt mag worden, het formaat en de locatie. Als starttarief is voor een streetpainting een bedrag van 1250,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Is er voor een streetpainting een vergunning nodig?

  Voor het aanbrengen van een streetpainting in de openbare ruimte is een toestemmingsbrief of vergunning noodzakelijk.

 • Hoe lang blijft een streetpainting zichtbaar?

  De levensduur van een streetpainting hangt af van uw wensen, het gebruikte materiaal, de ondergrond, de locatie en de belasting van de schildering door voetgangers, verkeer en reinigingswagens en -diensten. Doorgaans blijven onze grondschilderingen maanden en soms zelfs jaren mooi. Wanneer de schildering tijdelijk moet zijn kunnen we deze op een vloersticker maken en die aanbrengen op locatie of de grondschildering schoonspuiten met een hogedrukreiniger.

 • Wat is het formaat van een streetpainting?

  Om met een streetpainting een 3d effect of optische illusie te creëren is een minimaal formaat van circa 25 à 30m² nodig. Een 3d effect is bij een schildering in een kleiner formaat soms ook haalbaar maar zal dan minder krachtig zijn. Grondschilderingen met een 3d effect kunnen uiteraard ook in een groter formaat dan 30m² worden aangebracht.

 • Wat zijn de kosten van een anti-graffiti project?

  De prijs van een anti-graffiti schildering hangt af van wat er precies gemaakt mag worden, het formaat en de locatie. Als starttarief is voor een anti-graffiti project een bedrag van 1250,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat kost een schildering in of om het huis?

  De prijs van een graffiti muurschildering hangt af van wat er precies gemaakt mag worden, het formaat en de locatie. Als starttarief is voor een schildering van bijvoorbeeld een naam in graffiti letters een bedrag van 250,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Wat kost een graffiti muurschildering?

  De prijs van een graffiti muurschildering hangt af van wat er precies gemaakt mag worden, het formaat en de locatie. Als starttarief is voor een graffiti muurschildering een bedrag van 500,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Onze schilderingen kunnen 365 dagen per jaar worden ingepland

  Een muurschildering, streetpainting, live-art of customize sessie kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland. Ook werken wij alle dagen van het jaar. Wel zijn sommige periodes erg druk, het is daarom wijs om ruim van te voren vrijblijvend een optie te nemen op de gewenste datum.

 • Wij verzorgen onze schilderingen en live-art in heel Europa

  Wij verzorgen onze schilderingen, live-art en customize sessies op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten. Wij werken voornamelijk in Nederland, België en Luxemburg maar met regelmaat verzorgen wij onze activiteiten ook in andere Europese landen.

 • De kwaliteit en afwerking van een kunstwerk

  In verband met onze kwaliteitsnormen en de kleurgarantie werken wij altijd met onze eigen materialen. Muurschilderigen in de buitenruimte worden door ons altijd afgewerkt met een hoogwaardige transparante PU lak om de verflaag extra hard en krasbestendiger te maken.

 • De graffitiworkshop via een tegoedbon?

  Wanneer u een tegoedbon heeft ontvangen kunt u zich inschrijven voor onze open dagen. Wij werken samen met verschillende partners waaronder Bongo, Pluimen, GiftForYou en vele anderen. Uiteraard is het ook mogelijk om aan onze workshops deel te nemen wanneer u een tegoedbon van Graffitinetwerk heeft ontvangen.

 • Hoe kan ik me inschrijven voor de graffitiworkshop?

  Inschrijven voor de graffiti workshops op onze open dagen voor particulieren kan alleen via het inschrijfformulier, niet telefonisch of per email.

 • Hoe lang duurt het workshop programma?

  Het programma van de graffitiworkshop op onze open dagen voor particulieren duurt circa 2 uur.

 • Waar en wanneer vinden de workshops voor particulieren plaats?

  Wij verzorgen onze open workshop dagen voor particulieren op verschillende locaties in Nederland en België. De open workshops worden op vooraf bepaalde data verzorgd, andere data of zelf een datum voorstellen is niet mogelijk.

 • Wat kost een open inloop activiteit?

  De prijs van een open inloop activiteit hangt af van de gekozen activiteit, de locatie, tijden en het verwachte aantal bezoekers van uw evenement, beurs of PR-stunt. Als starttarief is voor een open inloop activiteit een bedrag van 750,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Welk formaat heeft de digitale graffiti wall?

  Standaard zetten wij (doorzicht) projectieschermen in met een buitenmaat van 2,55m(h)x3m(b). Wanneer de plafondhoogte of de beschikbare ruimte dit formaat scherm niet toelaat kunnen we een kleiner scherm meenemen, wel dient dit op voorhand te worden afgestemd. Achter het projectiescherm is 1,5m nodig voor het plaatsen van de techniek zoals de projector, computer en overige hardware. Het materiaal, inclusief het projectiescherm, wordt vervoerd in compacte flightcases en past door elk gangbaar formaat deur of entree.

 • Een thema of huisstijl aan de graffiti wand koppelen?

  De digitale graffiti wall is op verschillende manieren te customizen zodat deze volledig aansluit bij uw merk, huisstijl, evenement of product. Doorgaans wordt in de rechter boven hoek het logo geplaatst als overlay, dit is een laag waar niet overheen gespoten kan worden zodat het logo altijd op de voorgrond en dus zichtbaar blijft. Ook kunnen er custom achtergronden of lijntekeningen worden ingevoegd zodat de bezoekers werken binnen een op voorhand bepaald kader of thema. De digitale graffiti wall kan geïntegreerd worden in een (beurs)stand, booth of ombouw. Dit kunnen wij verzorgen maar doorgaans is het laten maken van een ombouw door een locale standbouwer of timmerman efficiënter en voordeliger. Een ombouw kan door middel van prints voorzien worden van custom branding. Tijdens het inplannen van het project komen de opties uitgebreid aan bod en bepalen we in samenspraak hoe de graffiti wall gecustomized zal worden.

 • Een thema aan de activiteit koppelen?

  Indien gewenst kan er een thema, target, slogan, kreet of kernwaarde aan de sessie worden gekoppeld. Tijdens het inplannen van het project komt dit uitgebreid aan bod en bepalen we in samenspraak hoe het thema verwerkt kan worden.

 • Wat is de huurprijs van de VR graffiti simulator?

  De huurprijs van de VR graffiti simulator hangt af van de locatie, tijden en het verwachte aantal bezoekers van uw evenement, beurs of PR-stunt. Als starttarief is voor het huren van de VR graffiti simulator een bedrag van 750,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Kan de VR graffiti simulator zowel binnen als buiten worden ingezet?

  De VR graffiti simulator kan zowel binnen als buiten worden ingezet. Om storingen te voorkomen dient direct licht in de vorm van zonlicht of felle spotlights vermeden te worden.

 • Wat is het formaat van de VR graffiti simulator?

  Voor de VR graffiti simulator is, in verband met de bewegingsruimte, een leeg grondoppervlak nodig van minimaal 5×5m met een minimale hoogte van 2,5m.

 • Kan de digitale graffiti wall zowel binnen als buiten worden ingezet?

  De digitale graffiti muur kan alleen worden ingezet op locaties waar het niet te licht is. De digitale spuitbus communiceert met de ontvanger door middel van een licht/laser signaal. Om storingen te voorkomen dient direct licht in de vorm van zonlicht of felle spotlights rondom de graffiti muur vermeden te worden omdat dit de verbinding tussen de spuitbus en de ontvanger zal verstoren. We kunnen de graffiti wall buiten in een tent verzorgen maar dit kan alleen als de tent rondom geheel gesloten is en het tentdoek geen licht doorlaat.

 • Hoe lang duurt deze creatieve activiteit?

  De duur van de activiteit wordt op voorhand afgestemd op basis van de duur van het evenement of het formaat van het te maken kunstwerk.

 • Hoeveel artiesten & begeleiders worden er voorzien?

  Het aantal door ons ingeplande artiesten en/of begeleiders wordt op voorhand met u afgestemd op basis van het aantal verwachte bezoekers of het formaat van het te maken kunstwerk. Bij projecten buiten de Benelux streven we er altijd naar om een native speaker op het project in te plannen.

 • Op welke locaties is deze activiteit inzetbaar?

  Wij verzorgen onze activiteiten op een door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten. Wij werken voornamelijk in Nederland, België en Luxemburg maar met regelmaat werken we ook in andere Europese landen. In ons portfolio zijn onder andere projecten te bekijken die we hebben uitgevoerd in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, Portugal, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Oostenrijk en Turkije.

 • Wat kost de Graffiti Experience?

  De prijs van de Graffiti Experience hangt af van het aantal deelnemers, het programma en de gekozen stad. Voor een Graffiti Experience in de randstad is bij 10 deelnemers of minder een richtprijs van 500,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • In welke steden kan de Graffiti Experience plaatsvinden?

  Wij verzorgen de Graffiti Experience voornamelijk in Europese steden maar op aanvraag ook buiten Europa. Het programma wordt op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw wensen en de gekozen stad.

 • Wat kost een streetpainting workshop?

  De prijs van een streetpainting workshop hangt af van het aantal deelnemers, de groepsindeling en de locatie. Voor 10 deelnemers of minder is een richtprijs van 400,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Op welke locaties is de streetpainting workshop inzetbaar?

  Wij verzorgen streetpainting workshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties. Wij werken voornamelijk in Nederland, België en Luxemburg maar met regelmaat verzorgen wij onze activiteiten ook in andere Europese landen. Indien de streetpainting niet (semi-) permanent mag zijn brengen wij, wanneer we bij u op locatie werken, een tijdelijke tussenlaag aan waar de schildering op gemaakt kan worden. Uiteraard dekken we ook de omgeving goed af zodat er geen verf op ongewenste plekken achterblijft.

 • Wat kost een schilder workshop?

  De prijs van een schilder workshop hangt af van het aantal deelnemers, de groepsindeling en de locatie. Voor 10 deelnemers of minder is een richtprijs van 400,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Op welke locaties is de schilder workshop inzetbaar?

  Wij verzorgen schilder workshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties. Wij werken voornamelijk in Nederland, België en Luxemburg maar met regelmaat verzorgen wij onze activiteiten ook in andere Europese landen. De schilder workshop kan zowel binnen als buiten worden verzorgd, uiteraard dekken wij de omgeving goed af zodat er geen verfnevel achterblijft.

 • Op welke locaties is de lightpainting workshop inzetbaar?

  Wij verzorgen onze lightpainting workshop graag (bij u) op locatie in Nederland of België. Deze workshop kan worden ingezet als een op zichzelf staande activiteit tijdens een groeps- of bedrijfsuitje, vergaderbreak of incentive. Ook kan de workshop lightpainting worden ingezet als open inloop activiteit tijdens een beurs, evenement of feest. Wanneer de beoogde workshop ruimte niet (genoeg) te verduisteren is kunnen wij een ‘black box’ plaatsen waarin gewerkt kan worden. Deze workshop kan eventueel ook buiten worden verzorgd mits het op het gekozen tijdstip donker genoeg is.

 • Wat kost een street-art workshop?

  De prijs van een street-art workshop hangt af van het aantal deelnemers, de groepsindeling en de locatie. Voor 10 deelnemers of minder is een richtprijs van 400,- Euro exclusief btw aan te houden. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Op welke locaties is de street-art workshop inzetbaar?

  Wij verzorgen street-art workshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties. Wij werken voornamelijk in Nederland, België en Luxemburg maar met regelmaat verzorgen wij onze activiteiten ook in andere Europese landen. De street-art workshop kan zowel binnen als buiten worden verzorgd, uiteraard dekken wij de omgeving goed af zodat er geen verfnevel achterblijft.

 • Een thema aan de workshop koppelen?

  Aan dit workshop programma kan een thema, target, slogan, kreet of kernwaarde gekoppeld worden. Het koppelen van een thema is niet noodzakelijk maar geeft de workshop wel meer diepgang en versterkt het teambuilding element. Onze workshop docenten integreren het thema tijdens het brainstorm moment en begeleiden de deelnemers bij het bedenken van een creatief concept voor het gezamenlijk te maken kunstwerk. Ook is er tijdens de evaluatie ruimte voor uitleg over hoe het thema in de gemaakte kunstwerken is verwerkt.

 • Hoeveel begeleiders zijn er tijdens een workshop?

  Tijdens onze creatieve workshops zetten we gemiddeld één gecertificeerde workshop docent in per 15 a 20 deelnemers. Door ons grote netwerk van zowel lokale als internationale workshop begeleiders zijn we erg flexibel en kunnen we in alle delen van Nederland en België doorgaans een lokale workshop begeleider inplannen. Ons team heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van kwalitatieve teambuilding workshops, uiteraard is het dan ook geen probleem om de workshop in het Engels, Frans of Duits te verzorgen.

 • Onze workshops en activiteiten zijn 24/7 beschikbaar

  Onze workshops en activiteiten kunnen, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland. Ook werken wij alle dagen van het jaar, dus ook in vakanties en op feestdagen. Vanwege een doorgaans erg volle planning is het aan te raden om ruim van te voren vrijblijvend een optie te nemen op de gewenste datum zodat beschikbaarheid gegarandeerd kan worden.

 • Is er een minimum of limiet aan het aantal deelnemers?

  De prijzen van onze workshops zijn gebaseerd op een minimum van 10 deelnemers. Een workshop reserveren met minder dan 10 personen is mogelijk, wel dient daarbij de prijs voor 10 deelnemers aangehouden te worden. Er zit geen limiet aan het aantal deelnemers, wij hebben de capaciteit om workshops te verzorgen voor 1500 personen (of meer) tegelijkertijd.

 • Is deze workshop geschikt als teambuilding activiteit?

  Er wordt tijdens onze creatieve workshops zowel individueel als in groepsverband gewerkt. De nadruk van al onze workshop programma’s ligt op het gezamenlijk maken van een kunstwerk als eindresultaat. Het in groepsverband bedenken van een concept op basis van een thema en dit vervolgens gezamenlijk uitwerken tot een creatief kunstwerk zorgt voor een sterk teambuilding element tijdens onze workshops. De gezamenlijk gemaakte kunstwerken kunnen na de workshop een plek aan de muur krijgen als tastbare herinnering aan de teambuilding activiteit.

Kennisbank

Filter de veelgestelde vragen op basis van een dienst:

Gebruik de zoekfunctie bij specifieke vragen:

Staat uw vraag er niet bij of wilt u graag advies, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.