Graffitiworkshop Amsterdam

We verwelkomen u graag bij onze street-art en graffitiworkshops op een van onze locaties in Amsterdam maar een workshop bij u op locatie is natuurlijk ook mogelijk. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, incentive of een teambuilding activiteit: wij halen de creativiteit in alle deelnemers naar boven!

Het is vaak een hele uitdaging: een origineel groeps- of teamuitje organiseren dat iedereen leuk vindt en zorgt voor de nodige teambuilding. Onze workshops hebben alle ingrediënten in zich voor een geslaagd bedrijfsuitje: creatief samenwerken tijdens een originele workshop met inspirerende begeleiders/artiesten op urban street-art locaties! U leert de fijne kneepjes van de graffiti techniek en creëert gezamenlijk een eigen kunstwerk. Leuk om na afloop aan de muur te hangen bij u thuis of op kantoor.

Hoe start een graffitiworkshop?

Allereerst heten onze ervaren workshop docenten u van harte welkom. Wanneer u een van onze graffitiworkshops in Amsterdam volgt, wijzen onze docenten u op het gebruik en de veiligheid van de materialen. Wees gerust, uiteraard zorgen wij voor alle materialen, het afdekken van de ruimte en de beschermende kleding.

Na de introductie en kennismaking starten we met de basistechnieken. Tijdens deze creatieve workshop komen alle aspecten van het graffiti-spuiten aan bod. Allereerst oefenen alle deelnemers individueel de basistechnieken in een programma dat bestaat uit oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen. Later wordt er gezamenlijk gestart met het uitwerken van de ideeën op een blanco canvasdoek. Van tevoren bedenken de docenten met de gehele groep een creatief concept, eventueel op basis van een door u aangedragen thema, huisstijl of afbeelding.

Gezamenlijk graffiti-kunstwerk

Zijn de graffitikunstwerken klaar? Dan evalueren onze workshop begeleiders de gemaakte graffiti-schilderijen waarbij de groepen zelf vertellen wat het idee achter het gemaakte werk is. Zo weet iedereen waar de inspiratie bij de deelnemers vandaan komt. Na afloop van de graffitiworkshop mag u het kunstwerk natuurlijk meenemen om dit een plek thuis of op kantoor te geven.

Workshop locaties in Amsterdam

Onze workshops graffiti-spuiten worden in Amsterdam gegeven op binnen- en buitenlocaties. Wij gebruiken voor onze bedrijfsuitjes, incentives en teambuilding activiteiten verschillende locaties waarvan de meeste geschikt zijn voor zeer grote groepen, maar een workshop op locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bekijk alle locaties in Nederland en België.

Foto's van de graffitiworkshop in Amsterdam

Waarom deze workshop volgen?

  • Stoere/urban workshop locaties in Amsterdam, of op locatie
  • Sterk teambuilding programma, eventueel op basis van een thema
  • Gezamenlijk kunstwerken maken die direct opgehangen kunnen worden
  • Een creatieve en stoere beleving, helemaal van deze tijd
  • Geschikt voor kleine of juist grote groepen
  • 24/7 in te plannen

Graffitinetwerk heeft al vele geslaagde workshops georganiseerd voor wel meer dan 5000 bedrijven en groepen. Bekijk voorbeelden in ons portfolio of lees klantbeoordelingen op onze reviews pagina. Wilt u ook een keer deelnemen aan een van onze graffitiworkshops in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens bij een van onze workshops!

Recent uitgevoerde workshops
BCO Berlin

Berlin

BCO

Digital graffiti-wall Turkey

Digital graffiti-wall

Turkey

Graffiti-workshop Amsterdam

Graffiti-workshop

Amsterdam

Parede de graffiti

Portugal

Parede de graffiti

Digital graffiti Hannover

Digital graffiti

Hannover

Creatieve graffitiworkshop Oostende

Creatieve graffitiworkshop

Oostende