Skip to main content

Onze workshop graffiti spuiten in Amsterdam volgen?

We verwelkomen u graag bij de graffiti workshop op een van onze locaties in Amsterdam maar een workshop bij u op locatie is natuurlijk ook mogelijk. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, incentive of een teambuilding activiteit: wij halen tijdens de graffiti workshop in Amsterdam zeker de creativiteit in alle deelnemers naar boven!

Het is vaak een hele uitdaging: een origineel groeps- of teamuitje organiseren dat iedereen leuk vindt en zorgt voor de nodige teambuilding. Onze workshops hebben alle ingrediënten in zich voor een geslaagd bedrijfsuitje: creatief samenwerken tijdens een originele teambuilding workshop met inspirerende begeleiders/artiesten op urban street-art locaties!

Tijdens onze graffiti workshop in Amsterdam leert u de fijne kneepjes van de graffiti techniek en creëert gezamenlijk een eigen kunstwerk. Leuk om na afloop aan de muur te hangen bij u thuis of op kantoor.

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, incentive of teambuilding activiteit: tijdens de graffiti workshop in Amsterdam halen wij de creativiteit bij alle deelnemers naar boven!

Hoe onze workshop graffiti in Amsterdam begint

Allereerst heten onze workshop docenten u van harte welkom. Wanneer u een van onze graffiti workshops in Amsterdam volgt, wijzen onze docenten u op het gebruik en de veiligheid van de materialen. Wees gerust, uiteraard zorgen wij voor alle materialen, het afdekken van de ruimte en de beschermende kleding.

Na de introductie en kennismaking starten we met de basistechnieken. Tijdens deze creatieve workshop komen alle aspecten van het graffiti-spuiten aan bod.

Allereerst oefenen de deelnemers individueel de basistechnieken in een programma dat bestaat uit oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen. Later wordt er gezamenlijk gestart met het uitwerken van de ideeën op een blanco canvasdoek.

Voordat er tijdens dit creative bedrijfsuitje wordt gewerkt op schildersdoeken bedenken de docenten met de gehele groep een creatief concept, eventueel op basis van een door u aangedragen thema, huisstijl of afbeelding. Lees in dit blog bericht meer over onze teambuilding workshops.

Een voorbeeld van een graffitiworkshop in Amsterdam

Graffiti spuiten als teambuilding activiteit, bedrijfsuitje of incentive

Zijn de graffitikunstwerken klaar? Dan evalueren onze workshop begeleiders de gemaakte graffiti-schilderijen waarbij de groepen zelf vertellen wat het idee achter het gemaakte werk is. Zo weet iedereen waar de inspiratie bij de deelnemers vandaan komt.

Amsterdam leent zich bij uitstek voor het volgen van een graffiti of street-art workshop. Lees meer over het ontstaan van graffiti en street-art in Amsterdam.

Na afloop van de workshop graffiti spuiten mag u het kunstwerk natuurlijk meenemen om dit een plek thuis of op kantoor te geven.

Unieke workshop locaties in en rondom Amsterdam

Onze workshops graffiti spuiten als bedrijfsuitje worden in Amsterdam gegeven op binnen- en buitenlocaties. Wij gebruiken voor onze bedrijfsuitjes, incentives en teambuilding activiteiten verschillende locaties waarvan de meeste geschikt zijn voor zeer grote groepen.

Bekijk het overzicht van al onze workshop locaties in Nederland en België. Een creatieve workshop op locatie in of rondom Amsterdam behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Waarom juist deze workshop als creatief bedrijfsuitje?

  • Stoere workshop locaties in of rondom Amsterdam
  • Op een van onze urban locaties of bij u locatie
  • Een sterk teambuilding programma, vaak op basis van een thema, doel of huisstijl
  • Gezamenlijk kunstwerken maken die direct aan de muur gehangen kunnen worden
  • Een creatieve en kunstzinnige beleving, helemaal van deze tijd
  • Geschikt voor kleine of juist grote groepen (10-2000 pers.)
  • 24/7 in te plannen, 365 dagen per jaar

Graffitinetwerk heeft al vele geslaagde workshops georganiseerd voor wel meer dan 5000 bedrijven en groepen. Bekijk voorbeelden in ons portfolio of lees klantbeoordelingen op onze reviews pagina.

Fotos van onze graffiti workshops

Enkele foto’s om een beeld te geven van de mogelijkheden. Bekijk ons uitgebreide portfolio voor meer voorbeelden van de graffiti workshop in Amsterdam.

Het positieve effect van creatief bezig zijn

Binnen een gezond en goedlopend bedrijf is creativiteit onmisbaar, het zorgt voor out-of-the-box oplossingen, slimmere manieren van samenwerken en een flexibele houding. Daarnaast helpt een flinke dosis creativiteit om de werksfeer te verbeteren.

Er is al veel onderzoek gedaan naar manieren om je hersenen gezond en fit te houden. Een kunstzinnige bezigheid blijkt een enorm positieve invloed op je hersenen te hebben. Ook andere hobby’s zorgen voor een positief effect, maar geen enkele zo groot als bij een kunstzinnige activiteit. Daarnaast is in beweging zijn niet alleen goed voor je lichaam, maar ook hét breinserum voor een beter geheugen, probleemoplossend vermogen, productiviteit en besluitvaardigheid.

Door te bewegen werken je hersenen optimaal, waardoor je ineens op een goed idee kunt komen. Gaat u voor meer beweging, creativiteit en plezier binnen uw team of bedrijf? Boek dan een van de unieke bedrijfs workshops van Graffitinetwerk, begeleidt door professionele graffiti artiesten!

Ook een graffiti workshop in Amsterdam volgen?

Wilt u zelf of met uw bedrijf, collega’s of vrienden deelnemen aan een van onze creatieve graffiti workshop in Amsterdam? Op basis van het aantal deelnemers en de gewenste locatie berekenen we graag vrijblijvend een prijs voor u.

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog informatie, advies of een prijsberekening. Graag tot ziens bij onze graffiti workshop in Amsterdam!

Contact opnemen