Professionele graffiti in opdracht laten maken?

Natuurlijk weet u dat graffiti meer is dan letters op een trein of onder een tunneltje. Misschien weet u dat een ‘tag’ een snelle handtekening is en dat een ‘piece’ een tekening is met omlijning en inkleuring. Maar bent u bekend met de mogelijkheden van graffiti in opdracht?

Wat een ‘throw-up’ is hoeft u van ons niet te onthouden. Wat wel goed is om te weten is dat graffiti en street-art van toegevoegde waarde kan zijn voor uw onderneming. Hoe? Door te kiezen voor professionele graffiti en street-art in opdracht.

Met een tijdelijk of permanent graffitikunstwerk in uw kantoor of op de buitengevel onderscheidt u zich van uw concurrenten. En wat denkt u van onze tijdelijke straatreclame campagnes? Een tijdelijke eyecatcher die op een originele manier de aandacht vestigt op uw bedrijf?

Zoekt u een graffiti spuiter die weet hoe belangrijk uw merk is? Graffitinetwerk is de partner die u verder kan helpen. Er zijn verschillende manieren waarop u graffiti kunt inzetten binnen uw onderneming, hier onder tonen wij een aantal voorbeelden.

Onze graffiti artiesten en street-art kunstenaars beheersen hun vak niet alleen tot in de puntjes, ze vinden het ook leuk om hun ervaring aan anderen over te brengen.

Unieke reclame- en muurschilderingen

Verwerk uw bedrijfslogo, naam of product op een muur of kies voor een mooie slogan als muurschildering. Een goed gekozen ontwerp draagt bij aan de sfeer binnen een bedrijfsruimte.

En wist u dat graffiti in opdracht niet perse op een muur hoeft te worden aangebracht? Steeds meer bedrijven kiezen voor een mooie grondschildering. Ook 3D schilderingen zijn in opkomst. Met een optische illusie is aandacht gegarandeerd. Meer over onze schilderingen.

Een grondtekening op een vloersticker

Een grondtekening op een vloersticker

Anti-graffiti projecten bij graffiti overlast

Veel gemeenten hebben onze hulp al ingeroepen. Schuttingen, elektriciteitshuisjes, viaducten en tunnels zijn vaak een oefenobject voor graffitischrijvers. Helaas voor de openbare ruimte zijn het niet alleen de getalenteerde kunstenaars die zich uitleven en is er regelmatig graffiti overlast.

Door ons een kunstwerk te laten maken dat wel een positieve indruk achterlaat voorkomt u dit. Binnen de graffiti en street-art wereld is er namelijk een ongeschreven regel: je blijft van elkaars werk af. Onze voorkeur gaat uit naar buurtparticipatie bij het uitvoeren van een anti-graffiti project.

We werken graag samen met omwonenden om samen tot een mooi ontwerp te komen. Door zoveel mogelijk mensen te betrekken is de kans minimaal dat het kunstwerk wordt besmeurd.

Gemeente Baarn muurschildering

Gemeente Baarn muurschildering

Live-art en customizen tijdens uw evenement

Of het nu om een bedrijfsfeest of een presentatie gaat: onze creatieve graffiti demonstraties voegen iets onvergetelijks toe aan uw belangrijke momenten. Geeft u de bezoekers van uw evenement graag een aandenken mee? Laat ons iets maken op canvas of beter nog: laten we dat samen doen.

Natuurlijk kunnen we live een kunstwerk maken van uw logo maar we kunnen ook uw kernwaarden verbeelden, een brainstormsessie op een originele manier vastleggen of mooie fotorealistische portretten maken van uw medewerkers.

Geef ons de vrijheid om door middel van graffiti in opdracht uw product op een originele manier onder de aandacht te brengen. Bij Nissan durfden ze het aan en lieten ze ons de nieuwste Micra beschilderen. Ook bij Porsche gingen ze overstag. Een zwarte Cayenne kreeg van ons een nieuwe look tijdens een live customizing sessie.

Customizing van een Porsche tijdens een evenement

Customizing van een Porsche tijdens een evenement

De digitale graffiti muur

Onze digitale graffiti muur is een doorslaand succes op veel evenementen. Bezoekers spuiten niet met verf maar met infrarood licht en kunnen het resultaat uitgeprint mee naar huis nemen. Omdat de graffitiwall interactief is zijn de mogelijkheden om uw eigen logo of huisstijl in te passen eindeloos.

De digitale graffiti wand is geschikt voor allerlei creatieve en zakelijke bijeenkomsten, van beurs tot teambuilding. Lees meer over de mogelijkheden van onze digitale graffiti muur.

Digitale graffiti wall Rabobank

Digitale graffiti wall Rabobank

Graffiti spuiten als bedrijfsuitje

Wist u dat graffiti ook kan zorgen voor verbinding op de werkvloer? Als u op zoek bent naar een activiteit waarin samenwerking centraal staat bent u bij Graffitinetwerk aan het goede adres. We bieden met onze graffiti workshop een mooi alternatief voor het klassieke bedrijfsuitje. Wij leren u de basis van het graffiti spuiten in binnen-en buitenland.

Zo biedt onze graffiti experience u de mogelijkheid om in contact te komen met de beste graffiti kunstenaars van Europa. Naast een theoretisch gedeelte over de graffiti cultuur gaat u zelf aan de slag.

De graffitiworkshop als bedrijfsuitje

De graffitiworkshop als bedrijfsuitje

Guerrilla marketing en tijdelijke straatreclame

Gaat uw voorkeur uit naar een tijdelijke vorm van reclame? Kies dan voor reverse of green graffiti. Maximaal effect met minimale middelen. Voor deze bijzondere vorm van graffiti hebben we niet veel meer nodig dan water, een sjabloon en een hogedrukreiniger. Eigenlijk doen we niets anders dan de grond schoon spuiten, maar dan wel met een mooi ontwerp.

Met deze vorm van guerrilla marketing kunt u op een originele manier reclame maken in de buitenruimte. Afhankelijk van de ondergrond blijft onze reverse-graffiti een paar weken tot een paar maanden zichtbaar.

Reverse graffiti als buitenreclame

Reverse graffiti als buitenreclame

Graffiti in opdracht laten maken of meer te weten komen?

Als u ervoor kiest om door ons netwerk graffiti in opdracht te laten maken kiest u ook automatisch voor meer dan 20 jaar ervaring. Onze artiesten uit Nederland en België beheersen hun vak niet alleen tot in de puntjes, ze vinden het ook leuk om hun ervaring aan anderen over te brengen. Lees meer over waarom u een graffiti artiest kan inhuren?

Heeft u ons nodig voor een vestiging in een ander land? Geen enkel probleem: we reizen graag en veel en hebben een groot netwerk van internationale collega’s waarmee we samenwerken.

Benieuwd hoe de graffiti artiesten van Graffitinetwerk u van dienst kunnen zijn? Neem geheel contact met ons op. Liever eerst reviews lezen? Goed idee: we zijn trots op de beoordelingen die we krijgen.

Vanwege de grote variatie in prijzen raden we u aan om een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog informatie, advies of een prijsberekening.

Contact opnemen