Contact opnemen

Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee over de mogelijkheden van uw aanvraag en de haalbaarheid van uw ideeën. Om zo efficiënt mogelijk met uw en onze tijd om te gaan ontvangen wij uw aanvraag graag via ons contactformulier. Wanneer u het formulier volledig invult ontvangt u doorgaans binnen 1 uur geheel kosteloos een uitgewerkt voorstel met daarbij de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Kies hieronder een van onze diensten om informatie aan te vragen:

Telefonisch contact

Wilt u telefonisch de mogelijkheden bespreken? Advies geven wij graag, maar wel pas nadat wij ons contact-formulier volledig ingevuld hebben ontvangen. Alleen dan hebben wij een goed beeld van uw wensen en ideeën en kunnen wij met u meedenken over de mogelijkheden. Uiteraard bedenken wij, met meer dan 20 jaar ervaring, de beste en meest originele invulling van uw project. Wij sturen doorgaans binnen 1 uur per email een op maat gemaakt voorstel met daarbij de mogelijkheden en prijzen.

Veel gestelde vragen

Wij zijn een relatief klein bedrijf met een passie voor het verzorgen van creatieve teambuilding workshops, maken van indrukwekkende schilderingen en bedenken en uitvoeren van spraakmakende straatreclame campagnes. Omdat het voor ons niet leuk is om elke dag veelal dezelfde vragen te beantwoorden hebben we bij elke dienst de antwoorden op de meest gestelde vragen uitgewerkt. Wij waarderen het enorm als u bij vragen eerst de FAQ bij de betreffende dienst raadpleegt.

GRAFFITINETWERK B.V.

workshops • schilderingen • straatreclame

  • Postbus 15226, 1001 ME Amsterdam
  • Postbus 10002, 3004 AA Rotterdam
  • Postbus 12581, 1000 Brussel
  • moc.krewtenitiffarg@ofni