Contact met Graffitinetwerk

Wij houden van efficiënte, snelle en duidelijke communicatie.

Informatie, advies of een prijsopgave?

Wanneer wij uw aanvraag via ons contactformulier ontvangen sturen wij u de mogelijkheden en een prijsopgave doorgaans binnen 1 uur toe. Kies hieronder één van onze diensten om verder te gaan:

Contact opnemen

Graffitinetwerk is 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar. Wij geven sterk de voorkeur aan contact per e-mail: vragen stellen en beantwoorden kan 24 uur per dag maar dat hoeft niet precies op hetzelfde moment.

Telefonisch contact

Onze specialisten geven graag advies maar wel pas nadat wij uw aanvraag via ons contactformulier hebben ontvangen. Alleen dan hebben wij een volledig beeld van uw wensen en kunnen wij meedenken over de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Onze passie ligt bij ons creatieve werk en niet bij het dagelijks beantwoorden van veelal dezelfde vragen. Wij waarderen het dan ook enorm wanneer u eerst de praktische informatie en FAQ bij de betreffende dienst bekijkt.

Lopende projecten

Wijzigingen, toevoegingen en vragen over lopende projecten ontvangen wij, vanwege de overzichtelijkheid en het documenteren, graag per email.

Graffitinetwerk B.V.

Vanuit Nederland en België sturen wij zowel internationale als lokale partners en artiesten aan en voeren wij projecten uit door heel Europa en daarbuiten.

  • Postbus 15226, 1001 ME Amsterdam
  • Postbus 10002, 3004 AA Rotterdam
  • Postbus 12581, 1000 Brussel
  • infograffitinetwerk.com

#graffitinetwerk