Skip to main content

Digiffiti (digitale graffiti)

Een originele en creatieve toevoeging aan uw feest, evenement of beurs.

Digiffiti (digitale graffiti)

Wij hebben de digitale graffiti wand ontwikkeld om tijdens evenementen bezoekers op een creatieve en originele manier te kunnen entertainen. De digitale graffiti muur is niet alleen als creatief side entertainment inzetbaar tijdens bedrijfsfeesten, beurzen, vakdagen, events, congressen en bijeenkomsten maar ook als (instore) product- en merkactivatie, openingshandeling en permanente installatie. Digitaal graffiti spuiten zonder verflucht, spetters en verfnevel onder begeleiding van échte graffiti artiesten doe je met onze interactieve graffiti wall.

Hoe werkt de digitale graffiti wand?

De digitale graffiti wand werkt met speciale ‘spuitbussen’ waar, in plaats van verf, een onzichtbaar infrarood licht uit komt dat communiceert met de techniek achter het scherm van de graffiti wall. Een groot voordeel van het werken met deze infrarood techniek is dat er geen verflucht of verfnevel bij komt kijken en de graffiti wall dus gewoon binnen ingezet kan worden.

Door meer dan 20 jaar graffiti ervaring hebben wij deze techniek zo weten te ontwikkelen dat de beleving nagenoeg gelijk is aan het werken met echte spuitbussen. Zo is bijvoorbeeld tijdens het digitaal spuiten ook het kenmerkende sissende geluid van een spuitbus te horen en ontstaan er (digitale) druipers als je te lang op dezelfde plek spuit.

De digitale graffiti applicatie beschikt over een ruim kleurenpalet. Ook kan bijvoorbeeld de lijndikte, lijnsoort en mate van transparantie worden ingesteld. Er wordt gebruik gemaakt van een ruim aanbod aan sjablonen, stempels, bewegende animaties, achtergronden en een overlay om een logo, beeldmerk of boodschap te plaatsen.

Personaliseren en branding toepassen

De digitale graffiti wall is op verschillende manieren te customizen zodat deze volledig aansluit bij uw merk, huisstijl, evenement of product. Doorgaans wordt in de rechter boven hoek een logo geplaatst als overlay, dit is een laag waar niet overheen gespoten kan worden zodat het logo altijd op de voorgrond en dus zichtbaar blijft. Ook wanneer de creatie wordt geprint of vanuit de graffiti-wand wordt verstuurd per e-mail.

Er kunnen tevens gepersonaliseerde/eigen achtergronden of lijntekeningen worden ingevoegd zodat de bezoekers werken binnen een op voorhand bepaald kader of thema. De digitale graffiti wall kan geïntegreerd worden in een (beurs)stand, booth of ombouw. Naast de inzetbaarheid als open inloop activiteit kunnen wij op de graffiti wand ook spectaculaire demonstraties verzorgen waarbij we uw merk, product of thema op een creatieve en inspirerende manier live tot leven brengen.

Kenmerken:
 • Creatief entertainment
 • In heel Europa inzetbaar
 • Vanaf: 1250,- (ex. btw)
 • Meer details
Digitale graffiti wall

Digitale creaties opslaan, printen en delen

De creaties die op de digitale graffiti wand worden gemaakt kunnen op verschillende manieren worden gedeeld. Wanneer we op locatie verbinding kunnen maken met internet kan een gemaakte creatie vanuit de graffiti wall direct worden verstuurd naar een e-mail adres. Een extra optie is om de creaties te printen op A6 formaat glossy fotopapier en als give-away direct mee te geven aan de bezoekers van uw evenement, beurs, activatie of bijeenkomst. Standaard worden alle digitale kunstwerken als afbeelding opgeslagen en na het evenement door ons doorgestuurd aan de opdrachtgever.

Graffiti green screen

Greenscreen en photobooth functie

Naast het digitale graffiti spuiten is het ook mogelijk om de geïntegreerde greenscreen of photobooth functie van de graffitiwall te activeren. Onze fotograaf maakt dan tijdens uw evenement foto’s van de bezoekers waarna deze direct worden vertoond op de digitale graffiti wand. Uw gasten kunnen vervolgens hun eigen foto’s personaliseren door er teksten, sjablonen, afbeeldingen of bewegende animaties aan toe te voegen. De unieke en vaak grappige creaties kunnen vanuit de graffiti muur direct worden verstuurd per e-mail of worden geprint op glossy fotopapier zodat deze direct als aandenken meegegeven kunnen worden.

Touchscreen graffiti TV

De touchscreen graffiti TV

De touchscreen graffiti TV is een interactief werkstation dat zowel liggend als staand als digitale tekentafel ingezet kan worden. De besturing werkt op basis van een drukgevoelig beeldscherm dat qua formaat afgestemd wordt op de beschikbare ruimte. Net zoals bij de digitale graffitiwall is het mogelijk om de interface te voorzien van uw logo, slogan of huisstijl. Ook kan de touchscreen graffiti TV worden ingezet als photobooth waarbij de gemaakte foto’s direct op het scherm te customizen zijn door er teksten, afbeeldingen of animaties bij te plaatsen. De digiffiti touchscreen TV wordt vaak ingezet als customize booth waarbij we vooraf foto’s of lijntekeningen van producten inladen die de bezoekers vervolgens zelf digitaal kunnen customizen.

Digitale graffiti filmpjes

Bekijk hier enkele filmpjes van door ons verzorgde digitale graffiti muren.

De digitale graffiti wall voor Philips in het Rijksmuseum.

Tijdens een event digitaal de nieuwe Citroën DS customizen.

Digitaal graffiti spuiten tijdens opening EIT-ICT-Labs.

FAQ en praktische informatie

Praktische informatie en veel gestelde vragen over onze digitale graffiti wand.

 • Wat is de huurprijs van de digitale graffiti wand?

  Voor het verzorgen van de digitale graffiti wand is een starttarief aan te houden van 1250,- Euro exclusief btw. Omdat de exacte prijs afhangt van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de locatie, tijden en het verwachte aantal bezoekers van uw evenement raden we aan om vrijblijvend een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden, ook wanneer u een beperkt budget heeft.

 • Welk formaat heeft de digitale graffiti wall?

  Standaard zetten wij (doorzicht) projectieschermen in met een buitenmaat van 260cm(h) x 330cm(b). Wanneer de plafondhoogte of de beschikbare ruimte dit formaat scherm niet toelaat kunnen we een kleiner scherm meenemen, wel dient dit op voorhand te worden afgestemd. Achter het projectiescherm is 1,5m nodig voor het plaatsen van de techniek zoals de projector, computer en overige hardware. Het materiaal, inclusief het projectiescherm, wordt vervoerd in compacte flightcases en past door elk gangbaar formaat deur of entree.

 • Een thema of huisstijl aan de graffiti wand koppelen?

  De digitale graffiti wall is op verschillende manieren te customizen zodat deze volledig aansluit bij uw merk, huisstijl, evenement of product. Doorgaans wordt in de rechter boven hoek het logo geplaatst als overlay, dit is een laag waar niet overheen gespoten kan worden zodat het logo altijd op de voorgrond en dus zichtbaar blijft. Ook kunnen er custom achtergronden of lijntekeningen worden ingevoegd zodat de bezoekers werken binnen een op voorhand bepaald kader of thema. De digitale graffiti wall kan geïntegreerd worden in een (beurs)stand, booth of ombouw. Dit kunnen wij verzorgen maar doorgaans is het laten maken van een ombouw door een locale standbouwer of timmerman efficiënter en voordeliger. Een ombouw kan door middel van prints voorzien worden van custom branding. Tijdens het inplannen van het project komen de opties uitgebreid aan bod en bepalen we in samenspraak hoe de graffiti wall gecustomized zal worden.

 • Kan de digitale graffiti wall zowel binnen als buiten worden ingezet?

  De digitale graffiti muur kan alleen worden ingezet op locaties waar het niet te licht is. De digitale spuitbus communiceert met de ontvanger door middel van een licht/laser signaal. Om storingen te voorkomen dient direct licht in de vorm van zonlicht of felle spotlights rondom de graffiti muur vermeden te worden omdat dit de verbinding tussen de spuitbus en de ontvanger zal verstoren. We kunnen de graffiti wall buiten in een tent verzorgen maar dit kan alleen als de tent rondom geheel gesloten is en het tentdoek geen licht doorlaat.

 • Hoeveel artiesten & begeleiders worden er voorzien?

  Het aantal door ons ingeplande artiesten en/of begeleiders wordt op voorhand met u afgestemd op basis van het aantal verwachte bezoekers of het formaat van het te maken kunstwerk. Bij projecten buiten de Benelux streven we er altijd naar om een native speaker op het project in te plannen.

 • Op welke locaties is deze activiteit inzetbaar?

  Wij verzorgen onze activiteiten op een door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten. Wij werken voornamelijk in Nederland, België en Luxemburg maar met regelmaat werken we ook in andere Europese landen. In ons portfolio zijn onder andere projecten te bekijken die we hebben uitgevoerd in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, Portugal, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Oostenrijk en Turkije.

 • Onze workshops en activiteiten zijn 24/7 beschikbaar

  Onze workshops en activiteiten kunnen, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland. Ook werken wij alle dagen van het jaar, dus ook in vakanties en op feestdagen. Vanwege een doorgaans erg volle planning is het aan te raden om ruim van te voren vrijblijvend een optie te nemen op de gewenste datum zodat beschikbaarheid gegarandeerd kan worden.

Bekijk alle Veelgestelde vragen
Vrijblijvend informatie, advies of een prijsopgave?

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.