Doel

Creatief entertainment

Prijzen

Vanaf 850,- Euro

Werkgebied

Heel Europa/EMEA

Bijzonderheden

Digitaal graffiti spuiten

Digiffiti (digitale graffiti)

Onze digitale graffiti wall is ontwikkeld om bezoekers van evenementen, beurzen, congressen en feesten op een creatieve en originele manier te vermaken, prikkelen of betrekken. Digitaal graffiti spuiten zonder verfspetters of verfnevel onder begeleiding van échte graffiti-artiesten doe je met onze interactieve graffiti-wall.

Hoe werkt de digitale graffiti wand?

De digitale graffiti muur werkt met speciale spuitbussen waar, in plaats van verf, een onzichtbaar infrarood licht uit komt dat communiceert met de techniek achter de digiffiti-wall. Een groot voordeel van het werken met deze infrarood techniek is dat er geen verflucht of verfnevel bij komt kijken. Leuk is dat het kenmerkende sissende geluid van de spuitbus wel tijdens het spuiten te horen is. De digiffiti techniek is ontwikkeld door graffiti artiesten met meer dan 20 jaar ervaring om de beleving zo realistisch mogelijk te houden.

Customizen en branding

Onze graffiti-wall is te customizen zodat deze aansluit bij uw merk, huisstijl, evenement of product. Doorgaans plaatsen we rechtsboven in de hoek het logo van de klant, het product of het event als overlay. Over de overlay kan niet heen gespoten worden, deze blijft altijd zichtbaar en op de voorgrond. Ook wanneer de creatie wordt geprint, verstuurd per e-mail of wordt gedeeld op social media. Ook kunnen er in de graffiti-wall vooraf eigen achtergronden of lijntekeningen worden ingevoegd zodat de bezoekers werken binnen een op voorhand bepaald kader of thema.

Digitaal graffiti spuiten

De digitale graffiti applicatie heeft een ruim kleurenpalet met alle denkbare kleuren. Ook kan de lijndikte, lijnsoort en mate van transparantie worden ingesteld. Er wordt gebruik gemaakt van een ruim aanbod aan sjablonen, stempels, bewegende animaties, achtergronden en een overlay om een logo, beeldmerk of boodschap te plaatsen. Naast de inzetbaarheid als side-entertainment of open inloop activiteit kunnen wij op de graffiti-wand ook spectaculaire demonstraties verzorgen waarbij we uw merk, product of thema op een creatieve en inspirerende manier live tot leven brengen!

Inzetbaarheid van de digitale graffiti wall

De graffiti-wall wordt veelal ingezet tijdens:

  • bedrijfsevenementen en -feesten
  • product- en merkactivaties
  • congressen en bijeenkomsten
  • beurzen en vakdagen
  • openingshandelingen

Wij verzorgen onze digitale graffiti wall wekelijks tijdens evenementen in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast zetten we onze interactieve graffiti-wand met regelmaat in tijdens evenementen, beurzen, congressen en product- of merkactivaties in Frankrijk, Engeland, Zweden, Spanje, Noorwegen, Denemarken en Portugal. Uiteraard werken we ook buiten Europa zoals is te zien in ons uitgebreide portfolio.

Praktische informatie

Bekijk de praktische informatie en veel gestelde vragen over onze digitale graffiti.

Werkgebied

Wij verzorgen onze digitale graffiti wall op elke door u gekozen locatie in Europa of daar buiten.

Customizen

De digiffiti wall is te customizen door achtergronden en een overlay met een logo in te voegen.

Formaat

Het scherm heeft een formaat van 3,3×2,7m (BxH), achter het scherm is ± 1,5m nodig voor de techniek.

Kunstwerken

De creaties kunnen direct worden verstuurd via e-mail, gedeeld op social of geprint op glossy A6 foto’s.

24/7 beschikbaar

De digitale graffiti-wall kan, op een tijdstip naar keuze, zeven dagen per week worden ingezet.

Begeleiding

Het aantal artiesten of begeleiders wordt afgestemd op het aantal verwachte bezoekers.

Tijdsduur

De duur van deze activiteit wordt op voorhand afgestemd op de duur van het evenement.

Binnen/buiten

De graffiti-wall kan in principe alleen binnen worden ingezet in ruimtes waar het niet te licht is.

All inclusive

Wij verzorgen alle materialen, het enige dat wij op locatie nodig hebben is een normaal stroompunt.

Digitale graffiti filmpjes

Bekijk hier enkele filmpjes van door ons verzorgde digitale graffiti wanden.

Digitale graffiti voor Philips in het Rijksmuseum.

Digiffiti-wand Citroën tijdens Hed Kandi event.

Digitale-graffiti wall EIT-ICT-Labs.

De photobooth functie

Naast het digitale graffiti spuiten is het ook mogelijk om de photobooth functie van de graffiti-wall te activeren. Onze fotograaf maakt dan tijdens uw feest, beurs of evenement foto’s van de bezoekers waarna deze direct worden getoond op de graffiti-wall. Uw gasten kunnen vervolgens hun eigen foto personaliseren door er teksten, sjablonen of bewegende animaties aan toe te voegen om zo tot unieke en vaak grappige creaties te komen. De bewerkte foto’s kunnen vanuit de graffiti-muur worden geplaatst op social media of direct worden geprint op glossy fotopapier. De greenscreen of photobooth functie wordt naast of voor de graffitiwall uitgevoerd.

Bekijk al onze workshops

Wij verzorgen creatieve workshops en activiteiten, bekijk ons complete aanbod.