Skip to main content

Inspiratie opdoen voor een graffiti kinder kamer?

Elk kind wil natuurlijk dolgraag een slaapkamer in zijn of haar unieke stijl. Met eigen spullen en misschien ook wel met je eigen naam in het groot op de muur. Aangevuld met een afbeelding van je favoriete voetballer, game figuur, schattige eenhoorns, afschrikwekkende dino’s, raceauto’s in felle kleuren of juist met lieve prinsessen in pasteltinten. Zoveel kinderen, zoveel wensen!

Wist je dat je met een muurschildering dé ideale kinderkamer voor hem of haar kunt creëren? In dit artikel inspireren we je graag met voorbeelden van de mooiste graffiti kinderkamers en geven we informatie over de mogelijkheden van onze schilderingen in en rondom het huis.

Graffiti is een unieke vorm van wanddecoratie, een waar kunstwerk als een sieraad in je woon- of slaapkamer. Met onze graffiti & street-art schilderingen geef je elke ruimte een originele en persoonlijke sfeer.

Hoe ziet dat eruit, zo’n graffiti slaapkamer?

Hoe een graffiti slaapkamer eruit ziet bepaal je, al dan niet in overleg met je kind, helemaal zelf. Graffiti kan alle vormen aannemen; van de rommelige en kleurrijke tags die je op straat ziet tot heel clean uitgevoerde muurschilderingen van bijvoorbeeld alleen een naam of strakke graffiti letters in zwart-wit of een mooie afbeelding. Graffitinetwerk heeft in de loop der jaren al veel verschillende projecten in babykamers, kinderkamers en tienerkamers mogen verzorgen.

Een naam in graffiti letters met ‘iets’ erbij

Veel kinderkamers die wij in opdracht met graffiti bespuiten bestaan uit een naam of woord in combinatie met een afbeelding of een element dat bij het kind past. Denk aan een voetbalclub, hobby, idool of een game figuur. Aangevuld met bijvoorbeeld een patroon of kleur die terugkomt in het behang of de meubels. Wij stemmen onze muurschilderingen uiteraard af op de kleuren van het interieur. Eigenlijk is niets te gek. Kijk ter inspiratie maar eens naar onderstaande voorbeelden:

graffiti kinderkamer naam

Graffiti muurschildering kinderkamer Roux


Graffiti naam in ballon letters

Een naam in street art ballon letters

Nette en vrolijke wandschilderingen

Op de kinderkamer willen mensen doorgaans niet de rauwe en harde stijl van graffiti zoals je dat buiten ziet. En dat hoeft ook helemaal niet. Kinderkamer graffiti geven we graag een vrolijke stijl met rondere letters en vriendelijke kleuren. Ook kunnen we een wandschildering heel clean maken zodat het er niet schreeuwerig of wild uitziet maar meer als een speciaal op maat gemaakte muursticker van een naam of afbeelding. Bekijk de voorbeelden van deze graffiti kamers:

Ajax muurschildering

Ajax muurschildering


Rieno als graffiti naam

Rieno zijn graffiti kinderkamer

Superhelden kinderkamer decoratie

Elk jongetje en meisje wil diep in zijn of haar hart een superheld zijn. Zo iemand die in het middelpunt van de belangstelling staat, die alles kan en naar wie iedereen opkijkt. Met een unieke mural van superhelden in jongens- en meisjeskamers maken we deze kinderdroom graag waar.

Sommige kinderen hebben aan één superheld niet genoeg. Met alle plezier toveren we dan de volledige kamer om tot een superhelden kinderkamer. Kijk maar eens naar de voorbeelden van deze graffiti schilderingen van de Hulk en Iron Man:

Hulk muurschildering in kinderkamer

Hulk muurschildering in kinderkamer


Superhelden graffiti kamer

Superhelden graffiti muur kinderkamer

Babykamer muurschildering

Is je spruit nog een baby? Dan wil je waarschijnlijk meer een wat vriendelijke en zachtere uitstraling. Geen probleem voor onze graffiti kunstenaars. De mogelijkheden van onze op maat gemaakte creaties zijn oneindig. Laat ons simpelweg weten wat voor sfeer of stijl je wilt en wij denken graag met je mee over een geweldige schildering op de babykamer. Wat dacht je van deze voorbeelden van ‘vriendelijke’ graffiti art in de babykamer:

Winnie the Pooh babykamer

Winnie the Pooh babykamer


Panda wandschildering

Panda ‘graffiti behang kinderkamer’

Graffiti muurschilderingen rondom het huis

Vanzelfsprekend kunnen we al onze graffiti muurschilderingen ook buiten de kinderkamer verzorgen. Wat dacht je van een mooie muurschildering op de ouderslaapkamer? Een kamer die we een compleet thema meegeven of waarbij we een optische illusie creëren door middel van een doorkijk naar een tropisch vakantieoord of een door jouw aangeleverde vakantiefoto?

Of een prachtig kunstwerk op de overloop, in de studeerkamer, het kantoor of misschien wel in de woonkamer? We hebben zelfs prachtige schilderingen verzorgd op tuinmuren en garagedeuren. Er zijn vrijwel geen onmogelijkheden. Wil je je laten inspireren door wat we voor anderen hebben verzorgd? Neem dan eens een kijkje bij de recent verzorgde schilderingen in en om het huis.

Ombre effect in huis

Ombre effect in huis


Bloemen wandschildering

Bloemen wandschildering

Hoe zit het met de veiligheid en kwaliteit

Mogen we in de kamer van jouw kinderen aan het werk? Dan doen we dat vanzelfsprekend op een veilige manier. We dekken alles goed af en we gebruiken milieuvriendelijke verf op waterbasis om de graffiti kinderkamer mural te maken. Alles in de hoogste kwaliteit, zodat je zeker weet dat de schildering ook na jaren nog steeds mooi is. Lees meer over onze schilderingen in en om het huis.

Wat kost een graffiti kinderkamer

U wilt een graffiti laten maken? Al vanaf 250,- Euro verzorgen wij op maat gemaakte kunstwerken op baby, slaap- en kinderkamers. Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden van onze graffiti schilderingen in en rondom het huis? Wij denken graag mee over de mogelijkheden, neem voor advies of een prijsopgave vrijblijvend contact met ons op.

Liever steet-art of realistisch werk?

Spreekt een graffiti naam of graffiti letters je niet zo aan, geen probleem. Wij hebben ook veel andersoortige muurschilderingen gemaakt. Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden van bijvoorbeeld een schildering in jungle stijl die direct sfeer geeft aan de open keuken. Ook op de street art muurschilderingen zijn we bijzonder trots. Heb je meer trek in een echte street art kinderkamer, slaapkamer of zelfs een street art toilet? Ook daarin hebben we veel ervaring:

Je ziet het, graffiti en street art in de woon- of slaapkamer hoeft er niet eens als echte straatgraffiti uit te zien. Deze vorm van wanddecoratie is uniek; een waar kunstwerk als een sieraad in je woon- of slaapkamer. Met onze schilderingen geef je welke ruimte dan ook een unieke en persoonlijke sfeer mee. Bekijk in dit blog artikel meer schitterende voorbeelden van graffiti in en om het huis.

Als bedrijf graffiti in opdracht laten maken?

Uiteraard werken we niet alleen voor particulieren maar verzorgen we ook graffiti in opdracht voor bedrijven, gemeenten en overheidsinstellingen. Bekijk de voorbeelden en lees meer over de mogelijkheden van graffiti in opdracht toegepast als reclame muurschildering of anti-graffiti project op bedrijfswanden, kantoor- en vergadermuren, gevels en viaducten.

Meer weten over onze graffiti kinderkamers & schilderingen

Heb jij ideeën of vragen over de mogelijkheden die onze graffiti kinderkamers en street art muurschilderingen bieden? Laat het ons weten, wij denken graag vrijblijvend mee over de mogelijkheden van jouw unieke muurschildering.

Vanwege de grote variatie in prijzen raden we je aan om vrijblijvend advies of een prijsberekening aan te vragen via onze contactpagina. Neem nu contact op en ontvang vandaag nog een reactie.

Contact opnemen