Skip to main content

Doel

Out of home advertising

Prijzen

Vanaf 1250,- Euro

Werkgebied

Gehele Benelux

Bijzonderheden

Origineel en opvallend

Promoteams en spectaculars

Bent u op zoek naar een professioneel promoteam, hosts/hostessen, entertainers of een representatieve brandambassador? Maak dan gebruik van onze jarenlange ervaring in het vertegenwoordigen van merken, diensten, producten en evenementen in zowel binnen- als buitenland. Ons volledige team van gemotiveerde dames en heren beschikt uiteraard over uitstekende communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen. Zorg er samen met onze enthousiaste en gedreven promotiemedewerkers voor dat uw marketingactie tijdens een merk- of productactivatie, instore-demonstratie, congres, beurs of evenement bij uw doelgroep de gewenste indruk achterlaat.

Fieldmarketing en sampling

Als aanvulling op een promotie- of reclamecampagne of als een op zichzelf staande marketingactie kunnen onze promotieteams uw samples, testers, giveaways, merchandising of flyers verspreiden. Doorgaans gebeurt deze vorm van fieldmarketing op drukbezochte plekken zoals rond winkelcentra, stations, beurzen, festivals en evenementen. Als visitekaartje van uw merk geven onze gemotiveerde en flexibele professionals een positief gezicht aan uw out of home marketing campagne. Onze gespecialiseerde steetteams kunnen tijdens de productsampling en merchandise- of flyerverspreiding geïnteresseerden uiteraard direct voorzien van relevante informatie over uw merk, actie of product.

Moving billboards en mediabikes

Met onze mediabikes, walking banners of billboard-bikes brengt ons promotieteam uw reclamecampagne nu wel erg dicht bij uw doelgroep. Moving billboards zijn er in verschillende soorten en maten, enkele voorbeelden hiervan zijn de mediabikes en promobikes; fietsen voorzien van een reclamezuil als aanhanger of een omgebouwde bakfiets voorzien van een 3d object, blow-up of inflatables. Ook geautomatiseerde voertuigen zoals e-bikes, Qugo’s, Segways en scooters waar reclameborden aan zijn bevestigd behoren tot de mogelijkheden. Met deze rijdende abri’s kunnen we op high-traffic locaties komen waar doorgaans geen reclamemogelijkheden beschikbaar zijn. Uiteraard kan een walking billboards, fiets abri en mediabike campagne aangevuld worden met een sampling of promoteam om zo extra aandacht te genereren voor uw merk.

Soundvertising

In tegenstelling tot bij de walking-beamer acties verspreiden we bij soundvertising geen beeld maar juist geluid. Een soundvertising campagne kan zowel lopend, fietsend of vanuit een geprepareerde bus worden ingezet. Uiteraard kan soundvertising worden gecombineerd met andere vormen van buitenreclame zoals tijdens de walking-billboards, mediabikes of het wildbeamen. Soundvertising wordt als straatreclame vaak ingezet bij de promotie van concerten, films en festivals.

Praktische informatie

Bekijk de praktische informatie en veel gestelde vragen over onze promoteams en spectaculars.

Productietijd

De voorbereidingstijd van een promoteam of spectacular is circa 7 werkdagen, spoed is mogelijk.

Werkgebied

Wij verzorgen promoteams en spectaculars op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

24/7 beschikbaar

Promoteams en spectaculars kunnen, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij alle materialen en maken we foto’s tijdens het project.

Personalisatie

Onze promoteams en spectaculars zijn te personaliseren zodat deze perfect aansluiten bij uw huisstijl.

Wetgeving

Voor een promoteam of spectacular moet doorgaans een vergunning worden aangevraagd.

Promoteams en spectaculars filmpjes

Bekijk hier enkele filmpjes van door ons verzorgde spectaculars en promoteams.

Walking beamer reclame actie voor bunq.

Spectaculars voor het WK Atletiek in 2016.

Out of home advertising dmv walking-beamer.

Zadelhoesjes en fietshangers

Geen land dat meer fietsen per inwoner heeft dan ons koude kikkerlandje, en dat komt goed uit. Ook al gebruiken we de fiets voornamelijk als vervoersmiddel, hij kan ook uitstekend dienen als communicatiemiddel. Door op drukke locaties de fietsen te voorzien van een door u ontworpen fietshanger, fietsflyer of zadelhoesje kan uw doelgroep niet meer om u heen. Fietsers laten de zadelhoesjes doorgaans lang zitten en zorgen er zo voor dat uw reclameboodschap voor een langere periode door de hele stad te zien is. Wilt u uw bedrijf, merk of evenement onder de aandacht brengen op een snelle, positieve en effectieve manier? Verras uw doelgroep dan met een handig en mooi bedrukt zadelhoesje of een leuke fietshanger met uw boodschap!

Spectaculars en OOH advertising

Het doel van een spectacular is om van een object of locatie een uniek en spraakmakend reclame item te maken en daardoor maximale aandacht te genereren rondom uw out of home reclamecampagne. Spectaculars zijn altijd maatwerk en worden bedacht voor, en volledig afgestemd op, een specifieke locatie of een (bestaand) reclameobject. Zo kan een bestaande buitenreclame campagne op bijvoorbeeld reclamezuilen, bushokjes, abri’s en billboards uitgebreid worden met 3d-buildouts, Augmented Reality, digitale en interactieve elementen en ervaringsgerichte add-ons. Met onze spectaculars kunt u de interactiviteit met uw doelgroep aangaan en op een creatieve en opvallende manier een extra dimensie geven aan de beleving van uw out of home advertising campagne.

Bekijk al onze straatreclame

Wij verzorgen spraakmakende straatreclame campagnes, bekijk ons complete aanbod.