Skip to main content

Doel

Unieke wanddecoraties

Prijzen

Vanaf 850,- Euro

Werkgebied

Heel Europa

Bijzonderheden

Altijd op maat gemaakt

Muur- en reclameschilderingen

Als eerste graffiti-bedrijf van de Benelux verzorgen wij al sinds 1990 muurschilderingen op binnen- en buitenmuren van bedrijfslocaties. Een bespoten buitenmuur, zijgevel, parkeergarage, bouwschutting of rolluik ziet er niet alleen verzorgd en modern uit, maar is tegelijkertijd een origineel en opvallend reclamebord. Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden en voordelen van onze wanddecoraties. Het is dan ook helemaal van deze tijd om een logo, slogan, dienst of product op een bedrijfsmuur uit te laten werken als een echte ‘eyecatcher’ door middel van een op maat gemaakte muurschildering.

Reclame muurschilderingen

Vaak worden onze wandschilderingen ingezet als sfeer- en wanddecoratie in kledingwinkels, bedrijfs- en kantoor ruimtes, restaurants, zwembaden, (sport) scholen, parkeergarages en presentatie ruimtes. Daarnaast worden onze anti-graffiti schilderingen ingezet als oplossing bij graffiti-overlast in de buitenruimte zoals in tunnels en steegjes. De realisatie van uw project is bij ons in goede handen en wordt tot in de puntjes verzorgd waarbij kwaliteit en een uitstekend eindresultaat voorop staan.

Het professionele graffiti-bedrijf

Als professioneel graffiti bedrijf werken wij met een vast netwerk van ervaren en deskundige graffiti en street-art artiesten uit Nederland en België. Ook hebben wij goede connecties met graffiti kunstenaars uit de rest van de wereld. Ons team bestaat uit veelzijdige en kundige artiesten die garant staan voor een grote variatie in stijl. Of het nu gaat om een fotorealistische schildering, het namaken van een logo of een reclameschildering op een metershoge buitenmuur. Voor elk type schildering hebben wij de specialist die past bij uw project.

Het ontwerp van een reclameschildering

Het ontwerp voor een reclameschildering wordt op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw wensen waarbij wij uiteraard altijd open staan voor originele en uitdagende ideeën. Een graffiti muurschildering bevat in veel gevallen herkenbare kleuren, vormen en afbeeldingen gebaseerd op uw huisstijl, logo, dienst of product. Onze op maat gemaakte reclame muurschilderingen zijn stuk voor stuk originele kunstprojecten.

Praktische informatie

Bekijk de praktische informatie en veel gestelde vragen over onze reclame- en muurschilderingen.

Ontwerp

Het concept voor de schildering wordt in samenspraak gemaakt en volledig afgestemd op uw wensen.

Formaat

Er is voor ons geen limiet aan het formaat van de gewenste wand- of muurschildering.

Werkgebied

Wij verzorgen onze schilderingen op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Expertise

Wij kunnen alles (na)maken en beheersen elke denkbare stijl o.a. abstract, figuratief en fotorealistisch.

Kwaliteit

In verband met onze kwaliteitsnorm en kleurgarantie werken wij altijd met onze eigen materialen.

Productietijd

De voorbereidingstijd van een reclameschildering is gemiddeld 10 werkdagen, spoed is mogelijk.

24/7 beschikbaar

Een muurschildering kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Afwerking

Projecten in de buitenruimte worden door ons altijd afgewerkt met een hoogwaardige transparante PU lak.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij alle materialen en dekken we waar nodig alles keurig af.

Reclame- en muurschilderingen filmpjes

Bekijk hier enkele filmpjes van door ons verzorgde muur- en reclameschilderingen.

Plafond-schildering Bolbemit in Clarenhof Hasselt, België.

Grafische wandschildering bij AWZI in Zwanenburg.

De Johan Cruijff Schaal als wanddecoratie bij de KNVB.

Blacklight muurschilderingen

Zodra de gewone verlichting uitgaat en de uv-verlichting aangaat komt een blacklight schildering tot leven. Door ultraviolet licht (afgekort uv, ook wel ultraviolette straling, black light of uv-licht genoemd) krijgen de fluorescerende kleuren een magische gloed en ontstaat er een muurschildering waarvan de kleuren licht lijken te geven. Het effect van een blacklight muurschildering is dan ook alleen zichtbaar in een donkere ruimte waar alleen de UV lampen aan zijn. Wanddecoratie door middel van een blacklight schildering wordt vaak toegepast bij glow-golf en lasergame centra en glow in the dark bowling avonden. Bij een blacklight wandschildering, soms ook neon- of fluorschilderingen genoemd, wordt het ontwerp uiteraard op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw wensen en de ruimte/locatie.

Bekijk al onze schilderingen

Wij verzorgen een breed scala aan schilderingen, decoraties en live-art, bekijk ons complete aanbod.