Skip to main content

Graffiti art is stoer, creatief en vernieuwend

De tijd dat graffiti alleen met vandalisme werd geassocieerd is allang voorbij. Tegenwoordig is het hip om een muurschildering te laten maken als reclameschildering, anti-graffiti oplossing of decoratie op bijvoorbeeld een kantoormuur, kinderkamer of tuinmuur.

Graffiti is een vorm van straatkunst die steeds vaker door bedrijven wordt ingezet. Niet alleen om een reclameboodschap uit te dragen, maar ook als creatieve workshop en origineel bedrijfsuitje voor medewerkers, relaties en klanten tijdens een teambuilding activiteit, familiedag of bedrijfsevenement.

Dagelijks verzorgen wij, als groepsuitje of tijdens events, creatieve workshops waarbij u onder professionele begeleiding zelf aan de slag kunt met de graffiti en street-art technieken.

Geen wonder, want de vormen en felgekleurde boodschappen zetten aan tot nadenken. Dat geeft de ruimte om elkaar als collega’s beter te leren kennen en om gezamenlijk een bedrijfsmotto uit te werken op een creatieve en inspirerende manier.

Creativity is intelligence having fun – Albert Einstein

Een workshop graffiti spuiten als bedrijfsuitje

Graffiti spuiten is interessant, vernieuwend en creatief en is daarom zeker het aanraden waard! Graffiti is als verboden bekladden van muren in de tachtiger jaren ontstaan en heeft zich ontwikkeld tot een ware kunstvorm die op vele manieren toegepast kan worden.

De graffitiworkshop is een activiteit die bijna iedereen met behulp van onze professionele begeleiding kan doen. Ons workshop programma is als creatief bedrijfsuitje praktisch ingestoken. U leert van ervaren graffiti spuiters over de materialen, basistechnieken en veiligheidsmaatregelen. Bekijk een overzicht van al onze workshops.

Na een serie individuele oefeningen werken de deelnemers tijdens de graffiti workshop samen aan een gezamenlijk kunstwerk, vaak gebaseerd op een thema, doel of bedrijfs slogan. Samenwerken staat in het workshop programma dan ook centraal; van het brainstormen en het uitdenken van het concept tot het daadwerkelijke kunstwerk als eindresultaat.

De graffiti workshop in Rotterdam als creatief bedrijfsuitje

De graffiti workshop in Rotterdam als creatief bedrijfsuitje

Een graffiti muurschildering thuis of op kantoor

Uiteraard kunt u ook voor graffiti muurschilderingen bij ons terecht. We vertalen uw logo, thema, afbeelding of huisstijl naar een treffende wandschildering, gemaakt door professionele graffiti artiesten.

Natuurlijk bent u vrij om zelf de kleuren, afmetingen en onderwerpen van uw muurschildering te bedenken. Wilt u thuis een mooie muurschildering in de woon- of kinderkamer of op een tuinmuur? Dat verzorgen we ook! Neem contact met ons op voor een voorstel op maat of lees meer over de verschillende soorten schilderingen die wij aanbieden.

Ook verzorgen wij graffiti demonstraties tijdens een evenement, bedrijfsfeest of festival. Deze live-art kan gemaakt worden in het thema of de sfeer van het evenement, of ieder ander gekozen onderwerp. Ook kunnen we input van de bezoekers in de demonstratie of schildering verwerken.

Een live-painting kan op ons werkvlak worden gemaakt in combinatie met losse schildersdoeken of op een muur of houten panelen. De canvas doeken kunnen tevens een leuk relatiegeschenk zijn! Een graffiti demo is voor de bezoekers inspirerend om naar te kijken omdat de opbouw van de graffiti schildering van begin tot eind gevolgd kan worden.

Het allround street-art bedrijf van de Benelux

Graffitinetwerk is het street-art en graffiti-bedrijf van Nederland en België. Onze jarenlange ervaring in het maken van muurschilderingen heeft ons al veel opdrachten voor nationale en internationale bedrijven en merken bezorgd.

Naast het maken van reclame schilderingen verzorgen we creatieve workshops voor bedrijven en verzorgen onze professionele graffitispuiters muurschilderingen in uw bedrijf of woning.

Daarnaast zijn onze guerrilla marketing acties in de vorm van opvallende buiten- en straatreclame campagnes inmiddels ook niet meer uit het huidige straatbeeld weg te denken. Meer weten over wat een graffiti-bedrijf allemaal doet of direct een graffiti agency inhuren voor uw project?

Vernieuwend; echte graffiti, maar dan digitaal

Customize uw merk of product op een unieke manier met onze digitale graffiti muur! Digiffiti is een interactieve multi-user applicatie waarmee op een groot scherm digitale graffiti gecreëerd kan worden. De gemaakte kunstwerken kunnen digitaal worden opgeslagen, nagestuurd per e-mail of worden gedeeld op social media.

Een extra optie is om de gemaakte kunstwerken tijdens het evenement te printen op glossy fotopapier en direct mee te geven aan de bezoekers. Een unieke en originele toevoeging tijdens uw evenement of feest! Digiffiti is digitale graffiti zonder verflucht en verfnevel.

Voorbeelden van street-art en graffiti in opdracht

Enkele foto’s die de mogelijkheden van street-art en graffiti in opdracht laten zien. Bekijk ons uitgebreide portfolio voor meer voorbeelden.

Hoe ú graffiti kunst kunt inzetten?

Benieuwd hoe u graffiti kunst kunt inzetten? Of heeft u een compleet ander idee voor een creatief project, laat het ons weten. Ook voor vragen en advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog informatie, advies of een prijsberekening.

Contact opnemen