Onze graffiti kunst: stoer, creatief en vernieuwend

Graffiti is een uitdagende vorm van kunst die steeds vaker door bedrijven wordt ingezet. Niet alleen om een reclameboodschap uit te dragen, maar ook voor workshops en teamuitjes voor medewerkers. Geen wonder, want de grillige vormen en felgekleurde boodschappen zetten aan tot nadenken. Dat geeft de ruimte om elkaar als collega’s beter te leren kennen of om een gezamenlijk bedrijfsmotto uit te dragen.

Graffiti workshops als bedrijfsuitje

Onze workshop graffiti is praktisch ingestoken. U leert meer over de materialen, basistechnieken en veiligheidsmaatregelen van ervaren graffitispuiters. Na een serie individuele oefeningen werkt de groep aan een kunstwerk. Samenwerken staat hier centraal. Van het brainstormen en het uitdenken van het concept tot het daadwerkelijke eindresultaat.

Muurschilderingen in bedrijf of huis

Ook voor een graffiti muurschildering kunt u bij ons terecht. We vertalen uw logo, thema of huisstijl in een treffende afbeelding, gemaakt door een professionele graffiti artiest. Natuurlijk bent u vrij om zelf de kleuren, afmetingen en onderwerpen van uw muurschildering te bedenken. Wilt u thuis een graffiti muurschildering? Dat verzorgen we ook! Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Voorbeelden van graffiti en street-art

Wandschildering Biopetrol

Muurschilderingen

Graffiti-wall Stockholm

Graffiti-wall Stockholm

Digitale graffiti muur

Street-art incentive Amsterdam

Street-art incentive Amsterdam

Creatieve workshop

Streetpainting Alfa-college

Streetpainting Alfa-college

Straat tekening

Straatreclame #bxllove

Straatreclame #bxllove

Reverse graffiti

Auttomatic graffiti-wall Berlin

Automattic graffiti-wall Berlin

Digitale graffiti wand

Grootste graffitibedrijf van Nederland

Graffitinetwerk is het bekendste en grootste bedrijf in graffiti van Nederland. Onze jarenlange ervaring in het maken van graffitimuurschilderingen heeft ons al veel opdrachten voor landelijk bekende bedrijven bezorgd. Naast het maken van reclamegraffiti verzorgen we ook workshops voor bedrijven en verzorgen onze professionele graffitispuiters muurschilderingen in uw bedrijf of woning.

Hoe ú graffiti-kunst kunt inzetten?

Benieuwd hoe ú graffiti-kunst kunt inzetten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een prijsopgave.

Informatie, advies of een offerte?

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.