Skip to main content

Doel

Creatief samenwerken

Prijzen

Vanaf 650,- Euro

Deelnemers

Van 10 tot 2500

Locaties

Op uw of onze locaties

Schilder workshops

Ontdek je eigen en elkaars onverwachte creatieve talenten tijdens onze schilder workshops! De workshop schilderen biedt een inspirerende uitdaging die iedereen aanspreekt.

Onder professionele begeleiding gaan uw medewerkers of relaties samen aan de slag. Wij laten de deelnemers creatief samenwerken in een ontspannen en creatieve setting. Een waardevolle ervaring vanuit een verrassend perspectief, met een positieve invloed op de groepsdynamiek. Deelnemers leren elkaar op een nieuwe manier kennen en waarderen. Tijdens de schilder workshops motiveert de docent hen om ideeën over het werk te vertalen in beeld. De interactie tussen de groepsleden zet aan tot reflectie en doet een beroep op de creatieve vermogens. Op uw eigen locatie of één van onze locaties verzorgen wij een kleurrijke en inspirerende belevenis waarin creativiteit en teambuilding centraal staan.

Het schilderworkshop programma

Na het ontvangst- en welkomstwoord door onze ervaren workshop docenten begint de schilder workshop met een uitleg over het gebruik van de materialen. Wanneer alle deelnemers de beschermende kleding aan hebben maken wij meestal eerst een groepsfoto voordat we de groep opsplitsen in kleinere groepen en met de workshop beginnen. Het individuele programma van de schilderworkshop is opgebouwd uit een serie oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen.

Het thema en de brainstorm sessie

Teambuilding vraagt om het samen voltooien van een uitdaging, waarbij je elkaar nodig hebt. Maak samen, na een brainstorm sessie, een groot kunstwerk. Door elkaar uit te dagen, te helpen, te verrassen en te inspireren komen de deelnemers nader tot elkaar. Door te werken met een thema kan er richting gegeven worden aan het eindresultaat. Creatief of niet, iedereen kan schilderen, want juist de eenvoud zorgt voor een verbluffend resultaat. Je hoeft geen Van Gogh, Mondriaan of Rembrandt te zijn om je eigen meesterwerk te creëren. De schilderworkshop staat garant voor een gezellige en inspirerende dag waarbij je gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis gaat!

De groepsevaluatie

Na afloop van de workshop schilderen evalueren we per team/groep het gemaakte werk door middel van een groepsevaluatie. Elke groep vertelt aan de rest van het team wat de gedachten zijn achter het gemaakte kunstwerk en hoe ze tot de creatie zijn gekomen. Meestal geeft een van onze docenten ook nog zijn of haar visie op het gemaakte werk.

Onze schilderworkshops zijn uitermate geschikt als afdelingsuitje, inspiratiebreak, incentive, vrijgezellenfeest, teambuilding activiteit of bedrijfsuitje.

Praktische informatie

Bekijk de praktische informatie en veel gestelde vragen over onze schilder workshops.

Teambuilding

Er wordt zowel individueel als in groepsverband gewerkt, de nadruk ligt op het samenwerken.

Deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 10 of het bijbehorende tarief, er is geen maximum aantal deelnemers.

Locaties

Wij verzorgen workshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties.

Tijdsduur

Het workshop programma duurt 2 uur en kan, indien gewenst, worden ingekort.

24/7 beschikbaar

De schilder workshop kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Begeleiding

Begeleiding door gemiddeld één gecertificeerde workshop docent per 10 a 20 deelnemers.

Thema

Er kan een thema, slogan, kreet of kernwaarde aan de workshop gekoppeld worden.

Binnen/buiten

De workshop kan zowel binnen als buiten verzorgd worden, uiteraard dekken wij het nodige af.

Kunstwerken

De gemaakte kunstwerken kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven.

Schilderen tijdens evenementen

Een creatieve toevoeging aan uw bedrijfsevenement is het inzetten van onze schilderworkshops als side-entertainment. Tijdens de open inloop workshops werken wij samen met de bezoekers van uw evenement, beurs, bedrijfsfeest of congres een vooraf bepaald thema op een inspirerende manier uit tot een uniek kunstwerk. De kleuren en vormen verschijnen vanzelf wanneer de deelnemers hun creativiteit ruim baan geven tijdens deze open inloop activiteit waarbij een door de bezoekers gezamenlijk gemaakt kunstwerk het resultaat is.

Schilder workshop locaties

Wij verzorgen onze workshops voornamelijk in Nederland en België en kunnen een schilderworkshop op een door u gekozen locatie of een van onze locaties verzorgen. Onze workshops kunnen zowel binnen als buiten worden gegeven als een op zichzelf staande activiteit of als onderdeel van een evenement, beurs of (bedrijfs)feest. Wij beschikken over verschillende constructies waarmee we op locatie een werkvlak kunnen maken, uiteraard dekken we de omgeving dan goed af.

Bekijk onze Workshop locaties
Bekijk al onze workshops

Wij verzorgen creatieve workshops en activiteiten, bekijk ons complete aanbod.