Doel

Creatief samenwerken

Prijzen

Vanaf 400,- Euro

Deelnemers

Van 10 tot 2500

Locaties

Op uw of onze locaties

Light-painting workshops

Geef tijdens de workshop light-painting, ook wel licht-graffiti of light-writing genoemd, creativiteit en fantasie de vrije loop en creëer, individueel of in teamverband, een spectaculair kunstwerk met licht!

De light-painting workshop is inspirerend en super gaaf om te doen! Onze deskundige docenten laten u kennismaken met de onbekende en geheimzinnige licht graffiti technieken. Na de uitleg en individuele oefeningen wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt waarbij iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar onderdeel van het uiteindelijke resultaat. Schrijf een woord, naam of kreet, trek je eigen silhouet om en geef jezelf vleugels, of beeld samen met vrienden of collega’s een toekomstvisie uit, met licht graffiti kun je alles maken.

Het lightpainting workshop programma

Na het ontvangst- en welkomstwoord door onze ervaren workshop docenten begint de workshop lightpainting met een duidelijke uitleg over het gebruik van de materialen. Voordat we de groep opsplitsen in kleinere groepen maken we eerst een groepsfoto. Het individuele programma van de light-painting workshops is opgebouwd uit een serie uitdagende oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen.

Het thema en de brainstorm sessie

Nadat de technieken zijn geoefend wordt er gezamenlijk een ‘light-art’ kunstwerk gemaakt. Om een idee te vormen voor de creatie wordt er door middel van een kort brainstorm moment per groep een gezamenlijk concept bedacht. Dit is tevens het moment waarop onze docenten een eventueel thema aan deze teambuilding workshop kunnen koppelen, dit kan bijvoorbeeld een kreet, kleur, vorm, afbeelding of logo zijn.

De groepsevaluatie

Na afloop van de licht-painting workshops evalueren we per team/groep het gemaakte werk door middel van een groepsevaluatie. Elke groep vertelt aan de rest van het team wat de gedachten zijn achter het gemaakte kunstwerk en hoe ze tot de creatie zijn gekomen. Meestal geeft een van onze docenten ook nog zijn of haar visie op het gemaakte werk. De gemaakte foto’s worden na de workshop digitaal aan u toegestuurd in hoge resolutie zodat deze bijvoorbeeld als poster geprint kunnen worden.

Onze light-painting workshop kan onder andere worden ingezet als creatieve activiteit tijdens een bedrijfsuitje, incentive, afdelingsuitje, vergaderbreak, evenement of vrijgezellenfeest.

Praktische informatie

Bekijk de praktische informatie en veel gestelde vragen over onze light-painting workshops.

Teambuilding

Er wordt zowel individueel als in groepsverband gewerkt, de nadruk ligt op het samenwerken.

Deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 10 of het bijbehorende tarief, er is geen maximum aantal deelnemers.

Locaties

Wij verzorgen workshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties.

Tijdsduur

Het workshop programma duurt 2 uur en kan, indien gewenst, worden ingekort.

24/7 beschikbaar

De light-painting workshop kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Begeleiding

Begeleiding door gemiddeld één gecertificeerde workshop docent per 10 a 20 deelnemers.

Thema

Er kan een thema, slogan, kreet of kernwaarde aan de workshop gekoppeld worden.

Binnen/buiten

Deze workshop wordt zowel binnen als buiten verzorgd, wel dient de ruimte donker/verduisterd te zijn.

Kunstwerken

De gemaakte kunstwerken worden na afloop van de workshop digitaal per e-mail nagestuurd.

Light-painting workshop filmpjes

Bekijk hier enkele filmpjes van door ons verzorgde light-painting workshops.

De light-painting workshop als teambuilding activiteit voor Vodafone.

Lightpainting tijdens opname ANWB Lichtbrigade filmpje.

Light-painting als side-entertainment

De light-painting workshop kan niet alleen als creatief bedrijfsuitje of teambuilding workshop worden ingezet maar is tevens een originele vorm van side-entertainment tijdens uw evenement of feest. Tijdens de open inloop workshop kunnen bezoekers van uw evenement onder begeleiding zelf de mooiste licht creaties maken. Ook kan er gebruik gemaakt worden van onze light-painting photobooth. Men kan, alleen of met een groepje, in de lightpainting booth plaatsnemen waarna onze licht-artiesten de meest betoverende creaties maken. De digitale foto’s worden nagestuurd of live op locatie geprint zodat men ze als aandenken mee naar huis of kantoor kan nemen.

Light-painting workshop locaties

Wij verzorgen onze workshops voornamelijk in Nederland en België en kunnen een lightpainting workshop op een door u gekozen locatie of een van onze locaties verzorgen. De light-painting workshop kan verzorgd worden als een op zichzelf staande activiteit of als onderdeel van een beurs, evenement of (bedrijfs)feest, wel moet de workshop ruimte enigszins te verduisteren zijn.

Bekijk onze Workshop locaties
Bekijk al onze workshops

Wij verzorgen creatieve workshops en activiteiten, bekijk ons complete aanbod.