We hebben je lang niet gesproken via dit blog, vooral omdat 2016 een bijzonder druk jaar voor ons is geweest. Inmiddels is ons portfolio met workshops, schilderingen en straatreclame weer helemaal up to date. We hebben hieronder de 10 gaafste projecten geselecteerd uit de circa 400 schilderingen, straatreclame campagnes en creatieve-workshops die we vorig jaar hebben verzorgd.

Vlisco grondschildering

Vlisco grondschildering

1 – Grondschildering Vlisco

Wij hebben een supergave 500m2 grote grondschildering rondom het gemeentemuseum in Helmond gemaakt voor Vlisco. Het hele museumplein is omgetoverd tot één groot kunstwerk. De schildering kent veel details en ziet er vanuit verschillende hoeken interessant uit. Bekijk de beelden gemaakt met een drone hier: Vlisco grondschildering.


Porsche live-painting

Porsche live-painting

2 – Customized Porsche

Tijdens een kunstbeurs hebben we een matzwarte Porsche beschilderd met graffiti en kalligrafie letters. Dit was een live painting sessie, dat wil zeggen dat we ter plekke tijdens het evenement de street-art schildering hebben gemaakt. Bekijk meer foto’s van de Porsche live-painting hier.


WK Atletiek spectaculars

3 – WK Atletiek spectaculars

Ter promotie van het WK Atletiek hebben wij veel schilderingen gemaakt waarin atletieksporten centraal staan. Bijvoorbeeld een 3d streetpainting op het museumplein, een 3d streetpainting op het ijplein, verschillende kogelstootbanen, hoogspringers op station Lelylaan, verschillende sporters op de trappen van het Anton de Komplein, sprintbanen door heel Amsterdam en een extra vrolijke Bloemen sprintbaan in Amsterdam Noord, #jekanhet!


Clubiemes light painting

Clubiemes light painting

4 – Light-painting workshop

Light-painting, dat is schilderen met licht. Light-painting gebeurt in een verduisterde ruimte waar een camera staat opgesteld die de bewegingen en kleuren van de artiesten op de sensor vastlegt. Wij leveren de setup en begeleiden het proces. In 2016 mochten wij voor Clubiemes een mooie workshop light-painting verzorgen met wilde resultaten, bekijk de Clubiemes light-painting workshop hier.


TCS graffiti workshop demonstratie

TCS graffiti workshop demonstratie

5 – Incentives in Berlijn

We zijn een paar keer in Berlijn geweest om grote graffiti workshops te geven als incentive. De Graffiti Experience voor TCS in Berlijn bevatte naast traditionele graffiti met spuitbussen op een lange muur ook een digitale workshop met vier interactieve graffiti schermen. De Astellas digiffiti incentive was een volledig digitale incentive waar wij ook vier digitale graffiti schermen draaiden.


Gemeente Schiedam muurschildering

Gemeente Schiedam muurschildering

6 – Muurschilderingen in Schiedam

In een fietstunnel in Schiedam hebben wij realistische eenden, vissen en kikkers in frisse kleuren geschilderd waardoor de tunnel veel vriendelijker oogt. De door ons gemaakte schildering is ingezet om de fietsroutes aantrekkelijker te maken. Bekijk de kleurige muurschildering voor de gemeente Schiedam hier.


Guns N' Roses beamvertising

Guns N’ Roses beamvertising

7 – Wildbeamen Guns N’ Roses

Wildbeamen is een hippe vorm van guerilla marketing die lokaal altijd veel positieve aandacht krijgt. Voorbijgangers worden aangetrokken door de lichtgevende bewegende boodschap. Wij verzorgden voor de nieuwe toer van Guns N’ Roses een beamvertising campagne in verschillende steden in Nederland!


GGD Amsterdam grondschilderingen

GGD Amsterdam grondschilderingen

8 – 3D-streetpainting GGD Amsterdam

GGD Amsterdam wilde aandacht voor openbare waterpunten. Wij hebben opvallende 3d streetpaintings rondom het thema water gemaakt bij tappunten. Onder andere deze grondschilderingen in Amsterdam waar een stapel kubussen in een waterbassin staan en nog een zevental andere 3d streetpaintings voor GGD Amsterdam.


Pepsi muurschildering

Pepsi muurschildering

9 – Pepsi schilderingen Maassilo

Voor Pepsi Max hebben wij in de grote zaal van de Maassilo in Rotterdam een supergrote zwartwit muurschildering gemaakt met rode en blauwe accenten. De schildering ademt een stoere jaren 50 sfeer van aanpakken en hard werken. Bekijk meer foto’s van de Pepsi muurschildering hier!


Grondschildering Leiden

10 – Grondschildering gemeente Leiden

Op het plein voor station Leiden CS schilderden wij een grote 3d streetpainting voor de Gemeente Leiden. De straatschildering valt meteen op wanneer je het station verlaat en is ingezet als promotiemiddel voor bezoekers van de stad, #loveleiden!


Informatie, advies of een offerte?

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.