Workshops in Rotterdam

We verwelkomen u graag bij een van onze creatieve workshops in Rotterdam. Tijdens onze workshops staat een gecertificeerd team van professionals tot uw beschikking. Zij zorgen ervoor dat uw creativiteit wordt geprikkeld en u echte kunstwerken aflevert. Leuk om aan de muur te hangen bij u thuis of op kantoor!

Wij verzorgen workshops op elke gewenste locatie, standaard maken wij in Rotterdam gebruik van een echte graffiti Hall of Fame. Dit is, in graffiti taal, een plek waar ‘toys’ oefenen en ‘kings’ een ‘piece’ zetten. Op deze unieke workshop locaties verzorgen wij creatieve en inspirerende workshops. Of het nu gaat om een stoer bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een teambuilding-activiteit: wij halen de creativiteit in u naar boven!

Graffiti Rotterdam

Workshop locatie Rotterdam – 1

 • Type workshop: Graffiti, Street-art, Light-painting, Schilder
 • Binnen- en buitenlocatie (deels overdekt)
 • Geschikt voor circa 300 personen
 • Op circa 10 min. loopafstand van station Rotterdam Zuid
 • Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer
 • Goed bereikbaar met een touringcar
 • Gratis parkeren
Graffiti Rotterdam 2

Workshop locatie Rotterdam – 2

 • Type workshop: Graffiti
 • Buitenlocatie (niet overdekt)
 • Geschikt voor circa 60 personen
 • Echte graffiti en street-art ‘Hall of Fame’
 • Op circa 10 min. loopafstand van metrostation Prinsenlaan, Rotterdam
 • Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer
 • Gratis parkeren

Graffiti workshops Rotterdam

Tijdens de graffiti workshops Rotterdam delen wij uw groep op in sub groepen, hierdoor bent u verzekerd van genoeg individuele aandacht. Na een groepsfoto en een duidelijke uitleg kan het echte werk beginnen. Er wordt gestart met enkele basis oefeningen waarbij de moeilijkheidsgraad langzaam toeneemt. Dan volgt een brainstorm moment waarna we aan de slag gaan met een thema. Na afloop krijgt iedere groep de kans om de gedachten achter de kunstwerken toe te lichten. Ook geeft de workshop docent vaak zijn of haar visie. Deze workshop zou natuurlijk niet compleet zijn als u geen aandenken mocht meenemen; de gemaakte graffiti schilderijen zijn dan ook van u na de workshop.

Workshops op (uw eigen) locatie

Mag de workshop niet in Rotterdam maar op een andere locatie plaatsvinden, of beschikt u zelf over een locatie? Laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat en wij sturen u geheel vrijblijvend een op maat gemaakt voorstel toe. Bekijk ter inspiratie het overzicht van onze workshops locaties in de Benelux. Graag tot ziens bij een van onze workshops!

Foto’s van onze creatieve workshops in Rotterdam

Algemene informatie over Rotterdam

De werklustige mentaliteit, de positieve instelling en de moderne creatieve inslag van de Rotterdammers hebben de stad in enkele decennia weer helemaal op de kaart gezet. Geef je groepsuitje of vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Rotterdam een nostalgisch tintje en bezoek Delfshaven vannuit waar de Pelgrimvaarders de hele wereld overgingen en tap je eigen pelgrimsbiertje bij de Pelgrimbrouwerij. Of ren als een echte Leonardo de Caprio over de Wilhelminapier om je aansluiting met de Holland-Amerika lijn niet missen. En mocht je toch net te laat komen, geen nood, de SS Rotterdam ligt voor altijd vastgetekend aan de kade vlakbij Hotel New York (met de watertaxi bereikbaar). Het is in ieder geval zeker dat je een bijzondere dag neer kunt zetten in combinatie met de geschiedenis van deze stad of juist andere bijzondere plaatsen in Rotterdam uit het heden. Bron: Wikipedia

Workshops Rotterdam

Workshops Rotterdam

Wij verzorgen onze workshops ook (bij u) op locatie!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op