Workshops in Eindhoven

We verwelkomen u graag bij een van onze creatieve workshops in Eindhoven. Tijdens onze workshops staat een gecertificeerd team van professionals tot uw beschikking. Zij zorgen ervoor dat uw creativiteit wordt geprikkeld en u echte kunstwerken aflevert. Leuk om aan de muur te hangen bij u thuis of op kantoor!

Wij verzorgen workshops op elke gewenste locatie, standaard maken wij in Eindhoven gebruik van een echte graffiti Hall of Fame. Dit is, in graffiti taal, een plek waar ‘toys’ oefenen en ‘kings’ een ‘piece’ zetten. Op deze unieke workshop locaties verzorgen wij creatieve en inspirerende workshops. Of het nu gaat om een stoer bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een teambuilding-activiteit: wij halen de creativiteit in u naar boven!

Graffiti Eindhoven

Workshop locatie Eindhoven – 1

 • Type workshop: Graffiti
 • Buitenlocatie (deels overdekt)
 • Geschikt voor circa 750 personen
 • Echte graffiti en street-art ‘Hall of Fame’
 • Op circa 15 min. loopafstand van station Eindhoven
 • Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer
 • Betaald parkeren in directe omgeving, gratis parkeren op loopafstand
Graffiti Eindhoven 2

Workshop locatie Eindhoven – 2

 • Type workshop: Graffiti
 • Buitenlocatie (niet overdekt)
 • Geschikt voor circa 100 personen
 • Echte graffiti en street-art ‘Hall of Fame’
 • Op circa 5 min. loopafstand van station Eindhoven Beukenlaan
 • Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer
 • Betaald parkeren

Graffiti workshops Eindhoven

Tijdens de graffiti workshops Eindhoven delen wij uw groep op in sub groepen, hierdoor bent u verzekerd van genoeg individuele aandacht. Na een groepsfoto en een duidelijke uitleg kan het echte werk beginnen. Er wordt gestart met enkele basis oefeningen waarbij de moeilijkheidsgraad langzaam toeneemt. Dan volgt een brainstorm moment waarna we aan de slag gaan met een thema. Na afloop krijgt iedere groep de kans om de gedachten achter de kunstwerken toe te lichten. Ook geeft de workshop docent vaak zijn of haar visie. Deze workshop zou natuurlijk niet compleet zijn als u geen aandenken mocht meenemen; de gemaakte graffiti schilderijen zijn dan ook van u na de workshop.

Workshops op (uw eigen) locatie

Mag de workshop niet in Eindhoven maar op een andere locatie plaatsvinden, of beschikt u zelf over een locatie? Laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat en wij sturen u geheel vrijblijvend een op maat gemaakt voorstel toe. Bekijk ter inspiratie het overzicht van onze workshops locaties in de Benelux. Graag tot ziens bij een van onze workshops!

Foto’s van onze creatieve workshops in Eindhoven

Algemene informatie over Eindhoven

Eindhoven, dé lichtstad van Nederland, is uitermate geschikt als decor voor een vrijgezellenfeest of groepsuitje. De vijfde stad van Nederland beschikt over een uitdagend uitgaansleven. Maar vlak ook de recreatie mogelijkheden in de omgeving van Eindhoven niet uit! Laat je betoveren door de mooie natuurgebieden en de vriendelijkheid van alle levensgenieters in Valkenswaard, Veldhoven, Deurne, Helmond of Best. Eindhoven is een moderne stad met een sterk technologisch karakter. Al in de dertiende eeuw verkreeg Eindhoven stadsrechten! Als je aan Eindhoven denkt, dan denk je aan Philips. De verbintenis van de stad aan dit baanbrekende concern is nog op diverse plaatsen zichtbaar (het eerste fabriekje, het Philips Stadion etc.). Maar naast al het technologische geweld, is Eindhoven vooral ook een stad die bruist. Het centrum en de Heuvelgalarie zijn een waar shopping walhalla. Op de Markt is het zien en gezien worden. En het Stratums Eind is wereldberoemd in Brabant met zijn ontelbare kroegjes en kleine discotheekjes. Een prima locatie voor een vrijgezellenfeest of groepsuitje dus. Bron: Wikipedia

Workshops in Eindhoven

Workshops in Eindhoven

Wij verzorgen onze workshops ook (bij u) op locatie!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op