Graffiti in en om het huis

Onze professionele graffiti artiesten verzorgen unieke schilderingen in en om het huis. Wat is er nu origineler dan een speciaal voor u ontworpen wand- of muurschildering?

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van kwalitatieve muurschilderingen in en om het huis, bijvoorbeeld op de baby-, kinder- of tienerkamer. Ook kan een mooie schildering gebruikt worden om bijvoorbeeld een tuin of garage muur mee te verfraaien. Wij hebben sinds 1990 al vele muren in en rondom het huis ontworpen en bespoten en elke week komen daar weer nieuwe op maat gemaakte creaties bij. Veelal zijn dit graffiti namen of afbeeldingen in kinderkamers. Graag verzorgen wij ook voor u een hoogwaardige muurschildering. Bijvoorbeeld op basis van een door u gekozen afbeelding, foto, naam, idool of levensmotto, uitgewerkt in uw favoriete stijl en kleurstelling.

Ontwerp van de graffiti schildering

Al onze schilderingen zijn uniek en worden afgestemd op uw wensen en ideeën. Wij maken, in overleg met u, een ontwerp op maat wanneer wij de graffiti schildering komen aanbrengen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de indeling van de ruimte, lichtinval en de stijl en kleuren van de inrichting. Wij komen de muur niet vooraf bekijken, wel is het soms handig om vooraf per email een foto te ontvangen zodat wij ons een goed beeld kunnen vormen van de mogelijkheden. Er is voor ons geen limiet aan het formaat van de schildering.

U kunt een willekeurig gekozen afbeelding door ons laten aanbrengen op bijna iedere ondergrond. Wij werken zowel op gladde muren als op muren met behang, reliëf of een korrel, zolang de muur maar is voorzien van een goede grondlaag zoals een latex of muurverf. Natuurlijk dekken wij alles goed af zodat er geen ongewenste verfspatten achterblijven. De productietijd hangt af van uw wensen, het maken van bijvoorbeeld een kinderkamer graffiti met een naam of woord in graffiti stijl duurt circa 2,5 uur. Een wandschildering aangebracht met graffiti spuitbussen kan verwijderd worden door de muur met een goede latex over te schilderen.

Graffiti naam als ballonnen

Graffiti naam als ballonnen

Muurschildering kinderkamer

Street-art schildering in huis

Street-art schildering in huis

Wandschildering

Street-art schildering Dongen

Street-art schildering Dongen

Muurschildering

Ombre effect Schiedam

Ombre effect Schiedam

2 muurschilderingen thuis

Garagedeur kunst

Garagedeur kunst

Realistische schildering

Droomkamers

Droomkamers

Kindernaam graffiti schildering

Superhelden kinderkamer

Superhelden kinderkamer

Muurschildering

Flamingo

Flamingo

Schildering

Wat kan er gemaakt worden?

Wij kunnen alles maken, denk hierbij aan namen, woorden of spreuken in verschillende stijlen alsook afbeeldingen, logos en foto’s. Hierbij ter inspiratie enkele mogelijkheden op een rij;

  • Namen, woorden en letters in graffiti stijl
  • Sierlijke, stoere of juist liefelijke letters
  • Disney, cartoon of fantasie afbeeldingen
  • Bekende personen zoals sporters of artiesten
  • Logos van o.a. sportclubs, merken of games
  • Fotos in fotorealistische of street-art stijl
  • Landschappen (als een doorkijk/gat in de muur effect)

Onze schilderingen worden altijd op maat gemaakt en zijn stuk voor stuk originele kunstprojecten!

Schilderijen en portretten

Behalve op muren kunnen wij onze schilderingen ook op canvas schilderijen of losse houten panelen maken. Een voordeel van een kunstwerk op canvas of hout is dat het te verplaatsen is. Een street-art of graffiti schilderij in een formaat naar wens is een originele manier om een ruimte meer sfeer te geven. Een fotorealistisch portret van uw (klein)kinderen, een naam, woord of logo, een abstract, figuratief of echt ‘street-art’ graffiti schilderij? Onze getalenteerde kunstenaars hebben oog voor detail en kunnen alles (na)maken. Bekijk ook de mogelijkheden van de unieke penstripe-art prints gemaakt door onze tekenrobots.

Graffiti vloerkleden

Heeft u geen plek op uw muur of houdt u de muren liever leeg en strak? Laat dan uw gepersonaliseerde graffiti vloerkleed maken. Wij maken ‘one of a kind’ vloerkleden welke volledig worden afgestemd op uw wensen en interieur. Voor uw vloerkleed ontwerpen wij een naam, woord of tekst in graffiti of street-art stijl waarna we in samenspraak de kleurstelling, effecten en het formaat bepalen. Uw vloerkleed wordt, nadat deze full-color is beprint, rondom netjes afgewerkt zodat deze na verloop van tijd niet gaat rafelen. Een graffiti of street-art vloerkleed is een unieke en originele toevoeging aan uw baby- of kinderkamer, woonkamer of kantoor- en bedrijfsruimte.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

2 - Schilderingen
Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze schilderingen bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij alle materialen en dekken we waar nodig alles keurig af.

24/7 beschikbaar

Een wandschildering kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Formaat

Er is voor ons geen limiet aan het formaat van de gewenste wand- of muurschildering.

Ontwerp

Het concept voor de schildering wordt in samenspraak met u gemaakt en volledig afgestemd op uw wensen.

Voorbereiding

Bij een schildering in en om het huis gaan wij ervan uit dat de wand reeds is voorzien van een goede grondlaag.

Werkgebied

Wij verzorgen onze muurschilderingen op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Kwaliteit

In verband met onze kwaliteitsnorm en kleurgarantie werken wij altijd met onze eigen materialen.

Expertise

Wij kunnen alles (na)maken en beheersen elke denkbare stijl o.a. graffiti, abstract, figuratief, fotorealistisch en street-art.

Werkvlak

Een schildering kan, ipv op de muur, ook op een houten paneel of canvas schilderij worden gemaakt.