Creatieve demonstraties

Wij verzorgen spectaculaire demonstraties en live-art tijdens evenementen, productpresentaties, activaties en feesten. Laat ons uw merk op een creatieve en inspirerende manier live tot leven brengen!

Een creatieve demonstratie of live-painting tijdens een evenement is origineel en voor de bezoekers inspirerend om naar te kijken. Het kunstwerk groeit tijdens het evenement waarna een uniek eindresultaat ontstaat. Wij kunnen een kunstwerk maken gebaseerd op de stijl van een logo, huisstijl, product, dienst of met input van de bezoekers. De kunstwerken kunnen op een door ons verzorgd werkvlak worden gemaakt, we kunnen grote canvas doeken opspannen of houten wanden plaatsen. Ook kan er gewerkt worden op tijdelijk opgespannen cellofaan. De resultaten kunnen na het evenement meteen een leuk relatiegeschenk zijn voor medewerkers of klanten! Een creatieve demonstratie of live-art sessie zal aan uw evenement iets buitengewoons toevoegen!

Customizen en live-art

Naast kleurrijke demonstraties en live-art schilderingen verzorgen wij ook speciaal op maat gemaakte customize acties. Denk hierbij aan het op locatie customizen van objecten zoals bijvoorbeeld auto’s, fietsen, schoenen, shirts en petjes. Ook verzorgen wij airbrush tattoo’s waarbij we het logo van uw bedrijf of een andere op maat gemaakte afbeelding als tijdelijke airbrush tatoeage aanbrengen bij uw bezoekers en/of relaties.

Crocs Customizen Berlin

Crocs Customizen Berlin

Product customizen

Airbrush tattoos Plus

Airbrush tattoos Plus

Airbrush tatoeages

Sign & Print Expo

Sign & Print Expo

Live-painting

Crocs Paris

Crocs Paris

Creative Session

Crocs Ochtrup

Crocs Ochtrup

Customizing

Givenchy

Givenchy

Airbrush-tattoos

Synamedia

Synamedia

Airbrush tattoos

Crocs

Crocs

Customizen

De digitale graffiti wall

Wij verzorgen unieke demonstraties op onze digitale graffiti wall. De Digiffiti® wall is geheel te customizen zodat deze aansluit bij uw huisstijl, product of evenement. Ook kan er een afbeelding worden ingevoegd die wij als basis gebruiken voor de te maken kunstwerken. Op deze manier kunnen wij uw product digitaal customizen tijdens een creatieve en kleurrijke demonstratie. Een groot voordeel van de digitale graffiti muur is dat er in plaats van verf met infrarood licht wordt gewerkt. Verflucht of verfnevel is dus niet aan de orde, hierdoor is de graffiti wall overal inzetbaar. De graffiti-wall is in combinatie met onze fotograaf tevens te gebruiken als greenscreen photobooth.

Light-painting demonstraties

De light-painting techniek is op verschillende manieren inzetbaar. Onze licht-kunstenaars kunnen ‘free-hand’ de mooiste woorden en figuren tekenen. Ook hebben wij een speciale lichtprinter waarmee afbeeldingen in het luchtledige te ‘printen’ zijn. Het resultaat lijkt magisch maar de techniek is redelijk simpel. In de licht-printer zitten 200 LED lampjes die hetzelfde werken als de pixels van je computerscherm. De licht-prints worden vastgelegd met een fotocamera en geven een uniek effect. De light-print techniek werkt alleen in het donker en profiteert maximaal van de speciale effecten die een lange sluitertijd mogelijk maken. De lichtprinter is inzetbaar als live-art of als ondersteuning van reclame- en marketingcampagnes.

Interactieve lijntekeningen

Tijdens productpresentaties, bedrijfsfeesten en festivals kunnen de tekenrobots live kunstwerken maken gebaseerd op input van uw doelgroep. Zo kan de tekenrobot teksten tekenen/schrijven welke door middel van een hashtag naar een social media kanaal worden verstuurd. Ook kan de tekenrobot tijdens een evenement live uw bezoekers portretteren. Aan de hand van een (portret) foto maakt de teken robot een uniek penstripe-art kunstwerk dat uw bezoekers en/of relaties na afloop direct kunnen meenemen.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

2 - Schilderingen
Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze diensten bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

24/7 beschikbaar

Een demonstratie kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Tijdsduur

De duur van de demonstratie of live-painting wordt afgestemd op de duur van het evenement.

Binnen/buiten

De meeste van onze demonstraties kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Werkgebied

Wij verzorgen onze demonstraties en live-art op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Ontwerp

Het concept voor de demonstratie wordt in samenspraak met u gemaakt en vaak afgestemd op een merk of huisstijl.

Kwaliteit

In verband met onze kwaliteitsnorm en kleurgarantie werken wij altijd met onze eigen materialen.