De graffiti workshop in Rotterdam

We verwelkomen u graag bij onze street-art en graffitiworkshops op een van onze locaties in Rotterdam maar een workshop bij u op locatie is natuurlijk ook mogelijk. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, incentive of een teambuilding activiteit: wij halen de creativiteit in alle deelnemers naar boven!

Het is vaak een hele uitdaging: een origineel groeps- of teamuitje organiseren dat iedereen leuk vindt en zorgt voor de nodige teambuilding. Onze workshops hebben alle ingrediënten in zich voor een geslaagd bedrijfsuitje: creatief samenwerken tijdens een originele workshop met inspirerende begeleiders/artiesten op urban street-art locaties! U leert de fijne kneepjes van de graffiti techniek en creëert gezamenlijk een eigen kunstwerk. Leuk om na afloop aan de muur te hangen bij u thuis of op kantoor.

Hoe start een graffitiworkshop?

Allereerst heten onze ervaren workshop docenten u van harte welkom. Wanneer u een van onze graffitiworkshops in Rotterdam volgt, wijzen onze docenten u op het gebruik en de veiligheid van de materialen. Wees gerust, uiteraard zorgen wij voor alle materialen, het afdekken van de ruimte en de beschermende kleding.

Na de introductie en kennismaking starten we met de basistechnieken. Tijdens deze creatieve workshop komen alle aspecten van het graffiti-spuiten aan bod. Allereerst oefenen alle deelnemers individueel de basistechnieken in een programma dat bestaat uit oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen. Later wordt er gezamenlijk gestart met het uitwerken van de ideeën op een blanco canvasdoek. Van tevoren bedenken de docenten met de gehele groep een creatief concept, eventueel op basis van een door u aangedragen thema, huisstijl of afbeelding.

Gezamenlijk graffiti-kunstwerk

Zijn de graffitikunstwerken klaar? Dan evalueren onze workshop begeleiders de gemaakte graffiti-schilderijen waarbij de groepen zelf vertellen wat het idee achter het gemaakte werk is. Zo weet iedereen waar de inspiratie bij de deelnemers vandaan komt. Na afloop van de graffitiworkshop mag u het kunstwerk natuurlijk meenemen om dit een plek thuis of op kantoor te geven.

Fotos van onze graffitiworkshops

Creatief bedrijfsuitje HVA

Creatief bedrijfsuitje HVA

Creatieve workshop

Etex graffitiworkshop

Etex graffitiworkshop

Workshop graffiti spuiten

Creative workshop Oval office

Creative workshop Oval office

Graffiti workshop

Samsonite workshop Gent

Samsonite workshop Gent

Graffiti workshop

Workshop graffiti UVA

Workshop graffiti UVA

Afdelingsuitje graffiti spuiten

Workshop Maasgebouw

Workshop Maasgebouw

Graffiti workshop

Workshop locaties in Rotterdam

Onze workshops graffiti-spuiten worden in Rotterdam gegeven op binnen- en buitenlocaties. Wij gebruiken voor onze bedrijfsuitjes, incentives en teambuilding activiteiten verschillende locaties waarvan de meeste geschikt zijn voor zeer grote groepen, maar een workshop op locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bekijk alle locaties in Nederland en België.

Waarom deze workshop volgen?

  • Stoere/urban workshop locaties in Rotterdam, of op locatie
  • Sterk teambuilding programma, eventueel op basis van een thema
  • Gezamenlijk kunstwerken maken die direct opgehangen kunnen worden
  • Een creatieve en stoere beleving, helemaal van deze tijd
  • Geschikt voor kleine of juist grote groepen
  • 24/7 in te plannen

Graffitinetwerk heeft al vele geslaagde workshops georganiseerd voor wel meer dan 5000 bedrijven en groepen. Bekijk voorbeelden in ons portfolio of lees klantbeoordelingen op onze reviews pagina.

Meer weten over onze graffiti workshops in Rotterdam?

Wilt u ook een keer deelnemen aan een van onze graffitiworkshops in Rotterdam? Lees meer over onze graffiti workshops en neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en een prijsopgave. Graag tot ziens bij een van onze workshops!

Informatie, advies of een offerte?

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.