Een graffiti kunstwerk te laten maken?

Wil je een graffiti laten maken ter verrijking van je interieur, kantoorpand, kinderkamer, buitenmuur of een publieke ruimte? Kies dan voor Graffitinetwerk, hét internationale graffitibedrijf met alleen de beste graffiti- en street art artiesten. Van complete graffiti muurschilderingen, decoraties, live-painting tot een fotorealistisch graffiti portret of schilderij; bij ons kun je alles laten (na)maken wat je wil!

Graffiti-art als muurschildering of decoratie

Een graffiti muurschildering laten maken is tegenwoordig dé manier om een gebouw, kantoorpand of interieur een geheel ‘eigen’ karakter te geven. Van echte street-art tot bijna klassieke schilderingen of gave letterkunst; een graffiti wandschildering laten maken kan op vele manieren. De bekende graffiti-schildering is vooral erg populair in de reclamewereld. Met zo’n opvallende setting creëer je veel aandacht. Dat is de reden dat veel bedrijven een graffitimuur laten maken voor hun beursstand, in hun winkel of aan de buitenzijde van hun bedrijfspand.

Unieke graffiti portretten en schilderijen

Wil je een portret laten maken, maar dan nét even anders? Kies dan voor een op maat gemaakt graffiti-portret. Bij ons kun je een graffiti portret laten maken in de stijl en afmeting die je zelf wenst. Van een levensgroot minimalistisch portret op je muur tot een kleiner canvasportret in popart stijl. Met onze veelzijdige mix van getalenteerde graffiti-artiesten hebben we altijd de juiste creatieveling om van jóuw wens werkelijkheid te maken. Ook leuk: je kunt ook een graffiti portret op doek of canvas laten maken voor iemand anders als kado. Jij voorziet ons van een goede foto en omschrijft je wensen, wij zorgen voor een fantastisch en tevens uniek portret als eindresultaat.

Voorbeelden van graffiti-schilderingen

Bewustwordingscampagne Terneuzen

Bewustwordingscampagne Terneuzen

Straat tekening

Pixelwall Zaventem

Pixelwall Zaventem

Live-art

3D-streetpainting Zwolle

Grondschildering

Reclameschilderingen MTH

Muurschildering kantoor

Customizing Parndorf, Austria

Customizen

Anamorphische schildering Lyle & Scott

Muurschildering

Een graffiti-schilderij laten maken?

Wil je geen blijvende graffiti-schildering op je muur? Dan kunnen we het graffiti kunstwerk ook op een schilderij maken. Graffiti op doek heeft als voordeel dat je het makkelijk kunt verplaatsen. Ga je verhuizen of wil je de indeling van je interieur aanpassen? Dan haal je eenvoudig het graffiti-werk van de muur en hang je het ergens anders op.

Niets is leuker dan een uniek interieur met gave kunst die je nergens anders ziet. Een graffiti schilderij laten maken is dé manier om je interieur een persoonlijk en uniek karakter te geven. Kies je voor een schilderij dat jouw passie en levensstijl typeert of laat je jouw favoriete scene omzetten in prachtige graffiti op canvas? De keus is geheel aan jou. Je kunt trouwens ook een graffiti schilderij laten maken als zakelijk of persoonlijk cadeau. Een origineel geschenk dat de ontvanger niet snel zal vergeten.

Een graffiti schildering op doek laten maken is ook een populaire keuze onder ouders die hun kind willen verrassen met een bijzondere slaapkamerdecoratie. Van favoriete hobby’s of vakantiebestemmingen tot bijzondere scenes als de jungle, de ruimte of natuurlijk iets rondom je idool of superheld; wij maken graag een uniek doek voor jouw kleine avonturier!

Wat kost het om graffiti te laten maken?

De prijs voor het laten maken van een graffiti kunstwerk is onder meer afhankelijk van het type graffiti stijl dat je kiest. Daarbij is het formaat ook deels van invloed op de prijs; kies je voor een muurschildering die de gehele muur beslaat, of mag er maar een deel van de muur bewerkt worden. De moeilijkheidsgraad van de opdracht speelt, samen met het formaat, de belangrijkste rol in het bepalen van de prijs. Vanwege de grote variatie in prijzen raden we je aan om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Op basis van je wensen kunnen we dan, uiteraard vrijblijvend, een richtprijs berekenen.

Wilt u ook graffiti te laten maken?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn rondom het laten maken van een uniek graffiti kunstwerk? Lees meer over onze muurschilderingen of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een prijsopgave.

Informatie, advies of een offerte?

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.