Schilderijen en portretten

Op zoek naar unieke op maat gemaakte graffiti of street-art schilderijen? Wij maken originele kunstwerken voor in huis of kantoor en verzorgen spectaculaire demonstraties tijdens evenementen en feesten.

Behalve op muren kan er natuurlijk ook op canvas doeken of houten panelen worden gewerkt. Een voordeel hiervan is dat u het kunstwerk aan een andere muur kan hangen of kan meenemen naar een andere of nieuwe locatie. Een graffiti schilderij is een bijzondere en originele manier om een ruimte meer sfeer te geven. Moderne schilderijen voor die lege plek boven de bank of eettafel, of als begin van een kleurrijke collectie. Graffiti schilderijen zijn tevens een erg origineel cadeau of relatiegeschenk.

Een fotorealistisch portret van uw (klein)kinderen, een naam, woord of logo, een abstract, figuratief of echt ‘street-art’ graffiti schilderij? Onze getalenteerde kunstenaars hebben oog voor detail en kunnen alles (na)maken. U kunt een willekeurige foto of afbeelding laten namaken op een hoogwaardig opgespannen polyester of linnen schilderij met een formaat naar wens. Bekijk ook de mogelijkheden van onze unieke penstripe-art prints.

Portretten

Portretten

Street-art

Diemen

Diemen

Street-art

Monsterboard

Monsterboard

Graffiti schilderij

Siemens

Siemens

Graffiti demonstratie

Tiger

Tiger

Street-art schilderijen

Graffiti schilderijen

Graffiti schilderijen

Fluor dieren

Hennessy

Hennessy

Penstripe Art

Mozaïek wand Coba

Mozaïek wand Coba

Mozaïek art

Fotorealistische schilderingen

Wij verzorgen op maat gemaakte fotorealistische schilderijen. Deze realistische schilderingen worden over het algemeen gemaakt aan de hand van een bestaande foto of afbeelding. Onze professionele graffiti artiesten kunnen elk gewenst uitzicht creëren zoals bijvoorbeeld een portret van een dierbare, een levensechte auto, een zonsondergang, een willekeurig landschap of een doorkijk (trompe-l’oeil). Een fotorealistisch kunstwerk maakt elke ruimte bijzonder! Bij het maken van een kunstwerk op canvas gebruiken wij hoogwaardig linnen dat in elk gewenst formaat opgespannen kan worden. Fotorealisme, ook wel hyperrealisme of superrealisme genoemd is een genre binnen de schilder en graffiti kunst waarbij de werkelijkheid op een zo realistisch mogelijke manier wordt nagemaakt.

Demonstraties en live-art

Wij verzorgen spectaculaire graffiti en street-art demonstraties. Laat ons uw merk of product op een creatieve en inspirerende manier live tot leven brengen tijdens productpresentaties, evenementen, feesten en beurs- en branchedagen. De schildering kan op een door ons verzorgd werkvlak worden gemaakt. We kunnen grote doeken opspannen, houten wanden plaatsen of werken op vooraf opgespannen blanco schildersdoeken. Deze doeken kunnen na de demonstratie meteen een leuk relatiegeschenk zijn voor medewerkers of klanten. Een creatieve demonstratie is inspirerend om naar te kijken, de afbeelding groeit tijdens het evenement waarna een uniek eindresultaat ontstaat. Wij brengen uw product of merk tijdens een demonstratie op een kleurrijke manier tot leven!

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

2 - Schilderingen
Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze schilderingen bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Productietijd

De productietijd hangt af van uw wensen, vooraf kunnen wij hier een inschatting van maken.

Materialen

Wij werken zowel op houten panelen als op opgespannen polyester, canvas of linnen doeken.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij alle materialen en dekken we waar nodig alles keurig af.

24/7 beschikbaar

Een demonstratie of schildering kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Werkgebied

Wij verzorgen schilderingen en demonstraties op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Kwaliteit

In verband met onze kwaliteitsnorm en kleurgarantie werken wij altijd met onze eigen materialen.

Ontwerp

Het concept voor de schildering wordt in samenspraak met u gemaakt en vaak afgestemd op de omgeving, ruimte of huisstijl.

Formaat

Er is geen limiet aan het formaat van het kunstwerk, wel moet er rekening gehouden worden met de transport mogelijkheden.

Expertise

Wij kunnen alles (na)maken en beheersen elke denkbare stijl o.a. graffiti, abstract, figuratief, fotorealistisch en street-art.