Penstripe-art

Penstripe-art is een techniek waarbij een foto, portret of afbeelding wordt nagetekend als lijntekening door een tekenrobot met als eindresultaat een uniek en origineel kunstwerk.

Penstripe-art is een nieuwe techniek en kunstvorm die zich uitstekend leent voor het maken van een originele print voor op de muur van uw kinderkamer, woonkamer of kantoor. U zult werkelijk versteld staan van de creatieve mogelijkheden die een markeerstift biedt in de handen van onze penstripe-art robots!

Lijntekeningen door een tekenrobot

Onze tekenrobot maakt van elke denkbare afbeelding een schitterende lijntekening. De lijntekeningen zijn mogelijk in meerdere tekenstijlen waaronder de kleur (Multicolor) en de zwart-wit (Classic). De stijlen hebben een eigen tekenritme en tekenstijl wat zorgt voor een unieke uitstraling. De Multicolor tekent met 3 stiften (zwart, grijs en rood) tegelijk waardoor de tekening sneller gemaakt kan worden en deze een vintage uitstraling krijgt. De Classic tekeningen worden gemaakt met redelijk complexe zwart-wit patronen, de tekening wordt minder snel opgebouwd dan de Multicolor waardoor er een langere productietijd is. Uiteraard kunnen wij de tekenstijl en het kleurgebruik aanpassen aan uw wensen of een huisstijl.

Klaas kan alles

Klaas kan alles

Tekenrobot

Hennessy

Hennessy

Penstripe Art

Penstripe-art portretten

Penstripe-art portretten

Kunst door een tekenrobot

Penstripe-art portret

Penstripe-art portret

Penstripe-art

Penstripe Art

Penstripe Art

Schilderij

De tekenrobot

Misschien heeft u zelf al een idee over een specifieke afbeelding die u graag gerealiseerd wilt zien, natuurlijk denken wij graag met u mee om zo tot het beste resultaat te komen. Over het algemeen geven foto’s die als thumbnail goed herkenbaar zijn op het beeldscherm het beste resultaat. Elke lijntekening is overigens uniek omdat de tekenrobot nooit exact hetzelfde teken patroon aanhoudt. Wij sturen vooraf uiteraard een voorbeeld van hoe uw print eruit kan komen te zien. De tekening wordt gemaakt op 180 grams houtvrij, radeervast, gecoat tekenpapier dat mooi ingelijst kan worden. Uw unieke kunstwerk wordt door ons geleverd in een posterkoker en wordt bezorgd door een koeriersdienst.

Interactieve lijntekeningen

Tijdens productpresentaties, bedrijfsfeesten en festivals kunnen de tekenrobots live kunstwerken maken gebaseerd op input van uw doelgroep. Zo kan de teken-robot teksten tekenen/schrijven welke door middel van een hashtag naar een social media kanaal worden verstuurd. Uiteraard worden de teksten eerst gefilterd en pas na goedkeuring verwerkt. Deze aan social media gekoppelde techniek kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als interactieve etalage of digitale ‘graffiti-wall’.

Ook kan de tekenrobot tijdens een evenement live uw bezoekers portretteren. Aan de hand van een (portret) foto maakt de tekenrobot een uniek kunstwerk dat uw bezoekers en/of relaties na afloop direct kunnen meenemen. Elke print kan subtiel voorzien worden van een bedrijfslogo, ook kan het kleurgebruik worden ingesteld zodat dit perfect past bij uw huisstijl.

Een interactieve-lijntekening wordt live gemaakt en is inspirerend om naar te kijken, de afbeelding groeit tijdens het evenement waarna een uniek resultaat ontstaat. Naast demonstraties en live-art verzorgen wij samen met onze partners ook speciaal op maat gemaakte installaties welke voor een lange periode, zonder onderhoud, volledig zelfstandig kunnen functioneren.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

2 - Schilderingen
Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze diensten bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Originaliteit

Elke print wordt op maat gemaakt en is uniek door het tekenritme van de penstripe-art robot.

Kleuren

De lijntekeningen zijn mogelijk in verschillende stijlen en kleurstellingen.

Materiaal

De prints worden gemaakt op 180 grams houtvrij, radeervast, gecoat tekenpapier.

Formaat

De print heeft meestal een maat van circa 100x100cm, de papier- en buitenmaat varieert.

Afwerking

De prints zijn uiteraard in te lijsten, wij kunnen dit ook voor u verzorgen voordat we het kunstwerk afleveren.

Levering

Wij leveren het kunstwerk standaard in een posterkoker en versturen deze via een koeriersdienst.