Open inloop workshops

Entertainment tijdens evenementen en feesten in de vorm van creatieve workshops op open inloop basis. Samen met uw gasten werken wij een logo, thema, kreet of product op een inspirerende manier uit tot een kleurrijk kunstwerk.

Wij verzorgen creatieve workshops met open inloop tijdens beurzen, feesten, evenementen en branchedagen. Met ‘open’ wordt bedoeld dat iedereen die dat wil vrijblijvend deel kan nemen aan de activiteit. De deelnemers krijgen bij deze opzet eigenlijk een ingekorte versie van het normale workshop programma. Hoe meer deelnemers, hoe verrassender en kleurrijker het resultaat. De creatieve workshops kunnen verzorgd worden binnen een evenement of als een op zichzelf staande activiteit.

Creaties op basis van een thema

Wij beschikken over verschillende constructies waarmee we op locatie een werkvlak kunnen creëren. Op dit werkvlak kunnen wij vooraf een thema, logo, slogan, product of afbeelding schetsen zodat er deels een kleurplaat effect ontstaat. De kleuren en vormen verschijnen vanzelf wanneer mensen hun creativiteit ruim baan geven. Onze originele workshops zijn uitermate geschikt als creatief entertainment tijdens bedrijfsevenementen, feesten, beurzen en product presentaties.

Ook verzorgen wij spectaculaire demonstraties waarbij we een thema, logo of product als basis van het kunstwerk gebruiken. Een demonstratie is inspirerend om naar te kijken, de creatie groeit tijdens het event uit tot een uniek eindresultaat. Meer informatie over onze demonstraties.

Coca-Cola

Coca-Cola

Familiedag België

Amsterdam

Amsterdam

Open inloop workshop

Utrecht

Utrecht

Airbrush tattoos

Aarschot

Aarschot

Open inloop workshop

Carglass

Carglass

Street-art workshop

Sibbing

Sibbing

Creatief entertainment

DP World

DP World

Graffitiworkshop

Allianz

Allianz

Employee Day

Praktische informatie

Uiteraard begeleiden wij het geheel zodat het resultaat zeker een plek aan uw muur waard is. Ook zorgen wij voor alle materialen, een keurig afgedekte ruimte en de beschermende kleding voor de workshop deelnemers. De graffitiworkshop met open inloop kan met reukloze spuitbussen worden verzorgd zodat deze op elke locatie ingezet kan worden. Om de kwaliteit van onze open inloop workshops te waarborgen werken wij alleen met gecertificeerde workshop docenten.

Creatief entertainment

Onze open inloop workshops worden wekelijks ingezet als creatief entertainment tijdens bedrijfsfeesten, beurzen en evenementen. Wij verzorgen de volgende activiteiten op open inloop basis:

Bij een open inloop workshop kunnen de bezoekers van uw evenement individueel of in kleine groepen deelnemen aan de activiteit. De uitkomst van de ‘workshop’ is vaak een gezamenlijk gemaakt kunstwerk waarbij door de deelnemers is gewerkt binnen een thema.

Naast open inloop workshops verzorgen wij originele demonstraties en customize acties. Op basis van een thema, logo, kreet, kleur of afbeelding maken wij tijdens uw evenement live een kunstwerk. Een creatieve demonstratie is vernieuwend en voor uw gasten inspirerend om naar te kijken.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

1 - Workshops

Informatie over onze workshops voor particulieren is te vinden op deze pagina: Workshops voor particulieren.
Inschrijven voor de open dagen kan via de genoemde pagina, niet via dit contact formulier.

Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze workshops bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Werkgebied

Wij verzorgen onze workshops op een door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Thema

We kunnen een thema, slogan, kreet of kernwaarde aan de workshop koppelen.

Tijdsduur

De duur van de inloop workshop wordt afgestemd op de duur van het evenement.

Begeleiding

Het aantal workshop begeleiders wordt afgestemd op het aantal verwachte bezoekers.

24/7 beschikbaar

De inloop workshops kunnen, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Workshops

Wij verzorgen graffiti, schilder, digitale graffiti en light-painting workshops met open inloop.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij alle materialen en indien nodig beschermende kleding en een keurig afgedekte ruimte.

Binnen/buiten

De meeste workshops kunnen zowel binnen als buiten worden verzorgd, uiteraard dekken wij het nodige af.

Kunstwerken

Tijdens onze workshops wordt er vaak gewerkt aan een gezamenlijk kunstwerk, het resultaat hangt af van de gekozen workshop.