Laser graffiti

In de avonduren creëren wij met onze laser tekeningen opvallende buitenreclame rondom uw merk, product, evenement of reclame-campagne.

Met de laser graffiti applicatie kan in het donker op bijna elk gebouw of object geschreven en getekend worden. De laser graffiti kan ingezet worden als guerrilla marketing, buitenreclame, merk-activatie of PR-stunt, bijvoorbeeld ter promotie van een product of evenement. Het is ook mogelijk om het publiek zelf te laten tekenen met de laser graffiti techniek zodat er een interactieve beleving ontstaat. Ons promotie team kan daarbij direct uw informatie uitdelen aan nieuwsgierige voorbijgangers.

Met speciale laserpennen creëren wij, soms van wel meer dan 100 meter afstand, vormen en teksten om uw boodschap op een spectaculaire manier bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen. Laser graffiti is het beste te zien als het donker is, deze acties worden dan ook in de avonduren uitgevoerd. De laser-graffiti, soms ook laser tagging genoemd, is in tegenstelling tot het wildbeamen niet rijdend in te zetten. Ook is het niet mogelijk om in het luchtledige te projecteren, er moet altijd een ondergrond beschikbaar zijn. De laser-graffiti techniek is door Graffitinetwerk ontwikkeld en uniek in de Benelux.

Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag

Laser graffiti

Jägermeister

Jägermeister

Laser graffiti actie

Het Markiezenhof

Het Markiezenhof

Laser graffiti

Robin Mobile

Robin Mobile

Guerrilla campagne

XS4ALL

XS4ALL

Laser graffiti

Laser- en logoprojecties

Laser projecties zijn het perfecte middel om logo’s, teksten en reclame-uitingen in het donker vanaf een grote afstand duidelijk zichtbaar te maken. Een laserprojectie moet altijd op een gebouw of object plaatsvinden, een projectie zichtbaar maken in het luchtledige kan helaas niet. Een projectie kan in vele kleuren worden uitgevoerd waardoor we elk logo en elke afbeelding kunnen omzetten naar een te projecteren visual. Met onze laser-projecties informeert en amuseert u uw doelgroep op spectaculaire en opvallende manier, zonder het milieu te belasten. Wij verzorgen tevens permanente projecties op (bedrijfs) gebouwen alsook spectaculaire laser-shows tijdens jubilea, productpresentaties, bedrijfsfeesten en evenementen. Graag ontwerpen wij samen met u de meest effectieve projectie.

Hoe werkt guerrilla marketing?

Deze reclame acties vallen qua wetgeving in een grijs gebied. Het is doorgaans dan ook niet mogelijk om voor deze vorm van guerrilla marketing een vergunning aan te vragen. Een subtiele en doordachte aanpak bij het uitvoeren is noodzakelijk om eventuele klachten te voorkomen. Uiteraard zijn wij hierin gespecialiseerd en kunnen we vooraf een goede inschatting maken van de (on)mogelijkheden. Wanneer de actie voor (of in samenspraak met) een stad, gemeente of provincie, of rondom een gemeenschappelijk of publiekelijk doel, wordt ingezet is het soms wel mogelijk om een toestemmingsbrief of vergunning aan te vragen. Graffitinetwerk voert per jaar honderden reclame-campagnes succesvol uit voor internationale merken en lokale ondernemers alsook voor overheidsinstellingen, steden en gemeenten.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

3 - Straatreclame
Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze straatreclame bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Wetgeving

Laser graffiti valt onder de zogenoemde ‘guerrilla marketing’, wij vragen geen vergunning aan.

Creaties

De creaties worden op maat gemaakt en kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd.

Werkgebied

Wij verzorgen de laser graffiti op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Zichtbaarheid

Laser graffiti werkt niet op een glazen ondergrond en verdwijnt wanneer wij de techniek uitzetten.

Formaat

Het maximale formaat is circa 1000m2, wel is dit afhankelijk van de mogelijke afstand tot het object.

24/7 beschikbaar

De laser graffiti kan 7 dagen per week worden ingepland, wel moet het donker zijn tijdens de uitvoer.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij alle materialen en maken we foto’s tijdens het project.

Omstandigheden

Deze acties kunnen gedurende het hele jaar worden uitgevoerd, ongeacht het weer.

Productietijd

De voorbereidingstijd van een laser graffiti actie is gemiddeld 7 werkdagen, spoed is mogelijk.