Professionele graffiti laten maken?

Natuurlijk weet u dat graffiti meer is dan letters op een trein of onder een tunneltje. Misschien weet u dat een ‘tag’ een snelle handtekening is en dat een ‘piece’ een tekening is met omlijning en inkleuring. Wat een ‘throw-up’ is hoeft u van ons niet te onthouden. Wat wel goed is om te weten is dat graffiti en street-art van toegevoegde waarde kan zijn voor uw onderneming. Hoe? Door te kiezen voor professionele graffiti in opdracht.

Met een tijdelijk of permanent graffitikunstwerk in uw kantoor of op de buitengevel onderscheidt u zich van uw concurrenten. En wat denkt u van onze tijdelijke straatreclame campagnes? Een tijdelijke eyecatcher die op een originele manier de aandacht vestigt op uw bedrijf? Zoekt u een graffitispuiter die weet hoe belangrijk uw merk is? Graffitinetwerk is de partner die u verder kan helpen. Er zijn verschillende manieren waarop u graffiti kunt inzetten binnen uw onderneming, hier onder tonen wij een aantal voorbeelden:

Muur- en reclameschilderingen

Verwerk uw bedrijfslogo, naam of product op een muur of kies voor een mooie slogan. Een goed gekozen ontwerp draagt bij aan de sfeer binnen een bedrijfsruimte. En wist u dat graffiti niet perse op een muur hoeft te worden aangebracht? Steeds meer bedrijven kiezen voor een mooie grondschildering. Ook 3D schilderingen zijn in opkomst. Met deze optische illusie is aandacht gegarandeerd.

Muur- en reclameschilderingen

Tijdelijke straatreclame

Gaat uw voorkeur uit naar een tijdelijke vorm van reclame? Kies dan voor reverse of green graffiti. Maximaal effect met minimale middelen. Voor deze bijzondere vorm van graffiti hebben we niet veel meer nodig dan water, een sjabloon en een hogedrukreiniger. Eigenlijk doen we niets anders dan de grond schoon spuiten, maar dan wel met een mooi ontwerp. Met deze vorm van guerrilla-marketing kunt u op een originele manier reclame maken in de buitenruimte. Afhankelijk van de ondergrond blijft onze reverse-graffiti een paar weken tot een paar maanden zichtbaar.

Anti-graffiti projecten

Veel gemeenten hebben onze hulp al ingeroepen. Schuttingen, elektriciteitshuisjes, viaducten en tunnels zijn vaak een oefenobject voor graffitischrijvers. Helaas voor de openbare ruimte zijn het niet alleen de getalenteerde kunstenaars die zich uitleven. Door ons een kunstwerk te laten maken dat wel een positieve indruk achterlaat voorkomt u dit. Binnen de graffiti en street-art wereld is er namelijk een ongeschreven regel: je blijft van elkaars werk af. Onze voorkeur gaat uit naar buurtparticipatie bij het uitvoeren van een anti-graffiti project. We werken graag samen met omwonenden om samen tot een mooi ontwerp te komen. Door zoveel mogelijk mensen te betrekken is de kans minimaal dat het kunstwerk wordt besmeurd.

Afdelingsuitje Intergamma

Creative workshops als bedrijfsuitje

Wist u dat graffiti ook kan zorgen voor verbinding op de werkvloer? Als u op zoek bent naar een activiteit waarin samenwerking centraal staat bent u bij Graffitinetwerk aan het goede adres. We bieden een mooi alternatief voor het klassieke bedrijfsuitje. Wij leren u de basis van het graffiti spuiten in binnen-en buitenland. Zo biedt onze graffiti experience u de mogelijkheid om in contact te komen met de beste graffiti kunstenaars van Europa. Naast een theoretisch gedeelte over de graffiti cultuur gaat u zelf aan de slag.

Live-art tijdens uw evenement

Of het nu om een bedrijfsfeest of een presentatie gaat: onze creatieve demonstraties voegen iets onvergetelijks toe aan uw belangrijke momenten. Natuurlijk kunnen we live een kunstwerk maken van uw logo maar we kunnen ook uw kernwaarden verbeelden, een brainstormsessie op een originele manier vastleggen of mooie fotorealistische portretten maken van uw medewerkers. Geeft u de bezoekers van uw evenement graag een aandenken mee? Laat ons iets maken op canvas of beter nog: laten we dat samen doen.

Creatief entertainment Sibbing
Porsche live-painting

Customizen van producten

Geef ons de vrijheid om uw product op een originele manier onder de aandacht te brengen. Bij Nissan durfden ze het aan en lieten ze ons de nieuwste Micra beschilderen. Ook bij Porsche gingen ze overstag. Een zwarte Cayenne kreeg van ons een nieuwe look.

Digitale graffiti wall

Onze digitale graffitiwall is een doorslaand succes op veel evenementen. Bezoekers spuiten niet met verf maar met infrarood licht en kunnen het resultaat uitgeprint mee naar huis nemen. Omdat de graffitiwall interactief is zijn de mogelijkheden om uw eigen logo of huisstijl in te passen eindeloos. Digitale graffiti is geschikt voor allerlei creatieve en zakelijke bijeenkomsten, van beurs tot teambuilding.

Ervaren kunstenaars

Als u ervoor kiest om door ons netwerk graffiti te laten maken kiest u ook automatisch voor meer dan 20 jaar ervaring. Onze artiesten uit Nederland en België beheersen hun vak niet alleen tot in de puntjes, ze vinden het ook leuk om hun ervaring aan anderen over te brengen. Heeft u ons nodig voor een vestiging in een ander land? Geen enkel probleem: we reizen graag en veel en hebben een groot netwerk van internationale collega’s waarmee we samenwerken.

Nieuwsgierig geworden?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Liever eerst reviews lezen? Goed idee: we zijn trots op de beoordelingen die we krijgen.

Informatie, advies of een offerte?

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.