Mos teksten en wanden

Mos logo’s en teksten, een milieubewuste en letterlijk groene manier van reclame maken!

Wij maken originele en duurzame mos kunstwerken voor klanten die zich willen onderscheiden. Met de mos techniek kunnen we teksten, woorden, vormen, patronen, logos en afbeeldingen maken. Het is goed mogelijk om de mos creaties in de buitenruimte als reclamemiddel te gebruiken, bijvoorbeeld op stenen muren of houten wanden. Mos logo’s zijn bij uitstek geschikt om nadruk te leggen op het groene imago of de groene strategie van een bedrijf. Maar een mos logo is ook vernieuwend en erg mooi om te zien. Het spreekt voor zich dat mos reclame, soms moss-art of guerrilla-gardening genoemd, de groenste manier van reclame maken is.

Moswanden

Mos wanden zorgen voor een natuurlijke uitstraling op binnen- en buitenmuren, ook verbeterd een moswand de akoestiek binnen een ruimte. Een groene mos-wand is een natuurlijke toevoeging en kan een hele muur bedekken. Ook kan het mos als een omlijst schilderij worden geplaatst. Creëer met onze moswanden een verticale binnentuin of een natuurlijke afscheiding binnen uw bedrijf, kantoor, winkel, hotel, school of gewoon bij u thuis in de woon- of slaapkamer!

Made.com

Made.com

Moslogo

Rabobank

Rabobank

Mos logo

Notea

Notea

Mos logo

Ginvi

Ginvi

Mos logo

Vossenloo

Vossenloo

Mos logo

Praktische informatie

Het mos dat wij gebruiken leeft van de lucht en heeft niet meer nodig dan een luchtvochtigheid boven de 40%. De mos creaties hebben geen onderhoud nodig, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor gebruik in kantoren. Aan de levensduur van een mos creatie in de buitenruimte is geen termijn te verbinden, het mos blijft in principe altijd groen.

Net als bij onze green graffiti campagnes worden onze mos kunstwerken gemaakt in een process waar duurzaamheid voorop staat. Daarom worden de panelen van onze moswanden bijvoorbeeld gemaakt van ecologisch materiaal dat biologisch afbreekbaar is.

Mos logo’s en teksten

Mos reclame wordt veelal gebruikt als eye catcher tijdens beurzen en evenementen, maar een bedrijfslogo, beeldmerk of slogan uitgewerkt in mos trekt ook zeker de aandacht wanneer deze in een kantoor, presentatieruimte of showroom wordt gebruikt. Dankzij onze kennis en kunde kunnen wij van elk logo een uniek mos logo of kunstwerk maken. Wanneer wij voor permanent gebruik een mos uiting maken wordt deze altijd geleverd op een houten backboard zodat de creatie makkelijk opgehangen kan worden. Deze vorm van mos reclame is geurloos, groeit niet, behoeft geen onderhoud en zal zijn groene kleur jaren behouden. Al onze mos creaties worden op maat gemaakt en zijn honderd procent duurzaam.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

2 - Schilderingen
Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze diensten bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Levensduur

De mos creaties hebben geen specifieke levensduur, het mos blijft namelijk altijd groen.

Formaat

Er is geen limiet aan het formaat van de mos letters, teksten, logos en vormen.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij het complete proces en hangen we de mos creatie voor u op.

Bevestigen

Wij bevestigen de creatie door deze te schroeven, verlijmen of op te hangen.

Onderhoud

De mos creaties zijn onderhoudsvrij, water geven of snoeien is niet nodig.

Werkgebied

Wij verzorgen mos uitingen in de gehele Benelux, maar ook daarbuiten.

Kleur

Een mos creatie kan in meerdere kleuren worden uitgevoerd o.a. in donker- en lichtgroen, oud groen en naturel.

Inzetbaarheid

Een mos uiting kan alleen op/tegen een muur worden gebruikt en niet liggend in de openbare ruimte.

Productietijd

De productietijd van een mos creatie is afhankelijk van de complexiteit (gemiddeld 10 dagen).