Vloer- en straatstickers

Gebruik de grond als communicatieplatform en bereik uw doelgroep met onze full color straatstickers. De vloerstickers zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en hebben een zeer hoge attentiewaarde.

Met onze straat stickers wordt de vloer of stoep als visueel communicatie middel gebruikt. Omdat de meeste mensen graag kijken waar ze lopen is de vloer een bijzonder geschikte locatie voor reclame uitingen. De straat stickers zijn speciaal ontwikkeld voor zeer intensief gebruik in de buitenruimte en hechten dankzij een unieke en uiterst sterke lijmlaag op poreuze ondergronden zoals beton, asfalt, stoeptegels, straatklinkers, tegelvloeren en zelfs op traanplaat. Ook hebben we stickers die indoor gebruikt kunnen worden op bijvoorbeeld epoxy of betonnen vloeren. Onze stickers kunnen op zeer veel manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als bewegwijzering, communicatiemiddel of als blikvanger tijdens evenementen en beurzen.

Tijdelijke buitenreclame

Grond-stickers worden gebruikt voor zowel tijdelijke als langdurige communicatie. De levensduur van een sticker hangt af van waar de sticker wordt aangebracht en voor welk type sticker er wordt gekozen. Indien u op zoek bent naar een tijdelijke vorm van reclame op de grond dan is het zeker ook de moeite waard om te kijken naar onze tijdelijke krijt uitingen. De krijt-reclame wordt veelal gebruikt als tijdelijke route aanduiding of als promotie van een product, winkel, beurs of evenement.

NFF Utrecht

NFF Utrecht

Straatstickers

MulaB

MulaB

Straatstickers

Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Straatstickers

Amersfoort

Amersfoort

Straatstickers

GoShort

GoShort

Straatstickers

WK Atletiek – Station Lelylaan

WK Atletiek – Station Lelylaan

Muurstickers

Strenge ogen

Strenge ogen

Muurstickers

Primark

Primark

Straatstickers

Grond- en vloerstickers

Wij gebruiken verschillende soorten stickers en kunnen een vloersticker zowel binnen als buiten aanbrengen. De straat-stickers, soms ook betonstickers of asfalt- en betonfolie genoemd, worden altijd full color geprint zodat elke afbeelding te gebruiken is. Ook kunnen de stickers in alle formaten en vormen worden gesneden. De sticker-folie vormt zich naar de ondergrond door de flexibele basis van aluminium en een polyurethanen toplaag. Onze stickers zijn uiteraard zonder blijvende sporen weer te verwijderen. Laat ons uw merk of reclame-uiting met straatstickers op een unieke en opvallende manier bij uw doelgroep onder de aandacht brengen.

Hoe werkt guerrilla marketing?

Deze reclame acties vallen qua wetgeving in een grijs gebied. Het is doorgaans dan ook niet mogelijk om voor deze vorm van guerrilla-marketing een vergunning aan te vragen. Een subtiele en doordachte aanpak bij het uitvoeren is noodzakelijk om eventuele klachten te voorkomen. Uiteraard zijn wij hierin gespecialiseerd en kunnen we vooraf een goede inschatting maken van de (on)mogelijkheden. Zo hanteren wij bij deze vorm van buitenreclame bijvoorbeeld een maximum aantal uitingen per straat en/of gebied. Wanneer de actie voor (of in samenspraak met) een stad, gemeente of provincie, of rondom een gemeenschappelijk of publiekelijk doel, wordt ingezet is het soms wel mogelijk om een toestemmingsbrief of vergunning aan te vragen. Graffitinetwerk voert per jaar honderden reclame campagnes succesvol uit voor internationale merken en lokale ondernemers alsook voor overheidsinstellingen, steden en gemeenten.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

3 - Straatreclame
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 15MB
Voeg een foto bij van de te maken afbeelding, de muur/muren of het te bewerken object.
Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze straatreclame bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Levensduur

De levensduur hangt af van de locatie en het type sticker, de opties zijn: dagen, weken of maanden.

Formaat

Onze stickers kunnen in elk gewenst formaat worden geprint en in elke vorm worden gesneden.

Kleur

De straat- en vloerstickers worden standaard full-color bedrukt.

Wetgeving

Straatstickers vallen onder de zogenoemde ‘guerrilla marketing’, wij vragen geen vergunning aan.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij alle materialen en maken we foto’s tijdens het project.

24/7 beschikbaar

Een sticker campagne kan 7 dagen per week worden ingepland, de uitvoer vindt meestal ’s nachts plaats.

Werkgebied

Wij verzorgen straatsticker campagnes op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Omstandigheden

Deze acties kunnen uitgevoerd worden mits de ondergrond niet vochtig, bevroren of besneeuwd is.

Productietijd

De voorbereidingstijd van een straatsticker campagne is gemiddeld 8 werkdagen, spoed is mogelijk.