Skip to main content

Doel

Full color wallprints

Prijzen

Vanaf 750,- Euro

Werkgebied

Gehele Benelux

Bijzonderheden

Kwalitatief en duurzaam

Wallprints en fotobehang

Geef het interieur van uw winkel, restaurant, kantoor, woon- of slaapkamer een unieke uitstraling met onze full color muurprints. Wallprints bieden de mogelijkheid om uw ruimte een geheel eigen signatuur te geven waarbij het enige limiet het formaat van de muur zelf is. De wallprint is een uniek product waarbij wij een foto, afbeelding, tekst of logo op zeer groot formaat printen op hoogwaardig structuurvinyl. In tegenstelling tot fotobehang wordt er niet met losse behang stroken gewerkt, de wallprint bestaat uit één geheel wat zorgt voor een naadloos en super strak resultaat.

Fotobehang laten printen

Fotobehang is de ideale oplossing als u een manier zoekt om eenvoudig en niet te duur uw kamer op te fleuren. Bent u op zoek naar rustgevend behang voor in de slaapkamer of juist een warme sfeer in de huiskamer? Wij kunnen elke afbeelding op behang printen, denk hierbij aan impressies van steden, landschappen, dieren of een portret van je geliefde.

Een full color fotowand met onze wallprints

Ruimtes krijgen door onze wallprints een compleet andere dimensie; de werkplek van uw medewerkers fleurt op of u creëert een plek waar mensen even kunnen wegdromen. U hoeft geen rekening meer te houden met de grenzen van gewoon behang. Onze muurprints en fotowanden zijn de beste full color sfeerbepalers. Door het inpakken van een muur verandert in een keer de hele sfeer in uw woon- of werkruimte. Omdat iedere wand anders is wordt elke muurprint op maat gemaakt.

We werken met hoogwaardig vinyl dat uit één stuk wordt geprint en naadloos wordt verlijmd op elk type muur. De afmeting van één stuk structuurvinyl bedraagt maximaal 490 centimeter hoog en maar liefst 2000 centimeter breed. Het materiaal dat gebruikt wordt is duurzaam, krasbestendig en werkt brandvertragend. Een wallprint kan echt tegen een stootje en is vrijwel overal toepasbaar. Met onze wallprints zijn de mogelijkheden eindeloos!

Praktische informatie

Bekijk de praktische informatie en veel gestelde vragen over onze wallprints en fotobehang.

Ontwerp

Elke afbeelding of foto is te gebruiken mits de resolutie hoog genoeg is.

Naadloos

De wallprints worden standaard naadloos op elkaar aangesloten.

Praktisch

Wallprints zijn krasbestendig, duurzaam en brandvertragend.

Formaat

De wallprints kunnen uit één geheel naadloos worden geplaatst tot een formaat van 4.9×20 meter.

Kwaliteit

In verband met de te waarborgen kwaliteit brengen wij wallprints en fotobehang altijd zelf aan.

Werkgebied

Wij verzorgen onze wallprints op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Ondergrond

Een egale witte ondergrond geeft het mooiste resultaat.

Binnen/buiten

Fotobehang is niet geschikt voor gebruik in de buitenruimte.

Full color

Wallcovers en muurprints worden standaard full color bedrukt.

Street-art en graffiti-behang

Uiteraard verzorgen wij, als graffitibedrijf, ook behang met een graffiti of street-art print. Wij hebben hiervoor een uitgebreid fotoarchief maar kunnen ook een ontwerp op maat maken en zo uniek graffiti behang creëren. De mogelijkheden en variaties zijn eindeloos en de kosten zijn zeker te overzien. Wij helpen u graag bij de uitwerking van uw ideeën zodat u er samen met onze professionele designers een schitterend en origineel kunstwerk van kan maken. Indien gewenst kunnen wij het graffiti-behang voor u aanbrengen maar het behang zelf aanbrengen is uiteraard ook mogelijk.

Bekijk al onze schilderingen

Wij verzorgen een breed scala aan schilderingen, decoraties en live-art, bekijk ons complete aanbod.