Schilder workshops

Ontdek je eigen en elkaars onverwachte creatieve talenten tijdens onze schilder workshops! De workshop schilderen biedt een inspirerende uitdaging die iedereen aanspreekt.

Onder professionele begeleiding gaan uw medewerkers of relaties samen aan de slag. Wij laten de deelnemers creatief samenwerken in een ontspannen en creatieve setting. Een waardevolle ervaring vanuit een verrassend perspectief, met een positieve invloed op de groepsdynamiek. Deelnemers leren elkaar op een nieuwe manier kennen en waarderen. Tijdens de schilder workshops motiveert de docent hen om ideeën over het werk te vertalen in beeld. De interactie tussen de groepsleden zet aan tot reflectie en doet een beroep op de creatieve vermogens. Op uw eigen locatie of één van onze locaties verzorgen wij een kleurrijke en inspirerende belevenis waarin creativiteit en teambuilding centraal staan.

Het programma van de schilder workshop

Teambuilding vraagt om het samen voltooien van een uitdaging, waarbij je elkaar nodig hebt. Maak samen, na een brainstorm sessie, een groot kunstwerk. Door elkaar uit te dagen, te helpen, te verrassen en te inspireren komen de deelnemers nader tot elkaar. Door te werken met een thema kan er richting gegeven worden aan het eindresultaat. Creatief of niet, iedereen kan schilderen, want juist de eenvoud zorgt voor een verbluffend resultaat. Je hoeft geen Van Gogh, Mondriaan of Rembrandt te zijn om je eigen meesterwerk te creëren. De schilderworkshop staat garant voor een gezellige en inspirerende dag waarbij je gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis gaat!

Na afloop van de schilder workshop evalueren we per team/groep het gemaakte werk door middel van een groepsevaluatie. Elke groep vertelt aan de rest van het team wat de gedachten zijn achter het gemaakte kunstwerk en hoe ze tot de creatie zijn gekomen. Er wordt gewerkt op blanco canvas doeken, uiteraard opgespannen op een spieraam. De gemaakte kunstwerken kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven. De schilder workshops zijn uitermate geschikt als afdelings uitje, inspiratiebreak, teambuilding activiteit of bedrijfsuitje.

Corning Life Sciences

Corning Life Sciences

Schilderworkshop

Heineken

Heineken

Schilderworkshop

Heineken

Heineken

Schilderworkshop

Unilever

Unilever

Schilderworkshop

SAS

SAS

Schilderworkshop

Brightlands

Brightlands

Handen wand

Rabobank

Rabobank

Creatieve workshops

Sennheiser

Sennheiser

Schilderworkshop

De schilder workshop

Uiteraard verzorgen wij alle materialen, een keurig afgedekte ruimte en de beschermende kleding voor de workshop deelnemers. De schilder-workshop duurt gemiddeld twee uur en kan verzorgd worden op een door u gekozen locatie of een van onze locaties. Om de kwaliteit van onze schilderworkshops te waarborgen werken wij alleen met gecertificeerde workshop docenten en hanteren wij voor deelname aan de workshop schilderen een minimum leeftijd van 8 jaar. Over het algemeen is er één begeleider beschikbaar voor ongeveer vijftien deelnemers.

Onze workshop locaties

Wij verzorgen onze workshops voornamelijk in Nederland en België en kunnen een schilderworkshop op een door u gekozen locatie of een van onze locaties verzorgen. Onze workshops kunnen zowel binnen als buiten worden gegeven als een op zichzelf staande activiteit of als onderdeel van een evenement, beurs of (bedrijfs)feest. Wij beschikken over verschillende constructies waarmee we op locatie een werkvlak kunnen maken, uiteraard dekken we de omgeving dan goed af. Wij hebben zelf een aantal workshop-locaties, ook verzorgen we onze schilder-workshops op echte ‘halls of fame’ verspreid over de Benelux.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

1 - Workshops

Informatie over onze workshops voor particulieren is te vinden op deze pagina: Workshops voor particulieren.
Inschrijven voor de open dagen kan via de genoemde pagina, niet via dit contact formulier.

Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze workshops bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Teambuilding

Er wordt zowel individueel als in groepsverband gewerkt, de nadruk van dit programma ligt op het samenwerken.

Deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 10 of het daarbij behorende tarief, er is geen maximum aantal deelnemers.

Werkgebied

Wij verzorgen schilder workshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties in de Benelux of daar buiten.

Tijdsduur

Het programma van deze workshop duurt 2 uur en kan indien gewenst ingekort worden.

24/7 beschikbaar

De schilder workshop kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Begeleiding

Begeleiding door gemiddeld één gecertificeerde workshop docent per 15 deelnemers.

Thema

We kunnen een thema, slogan, kreet of kernwaarde aan het workshop programma koppelen.

Binnen/buiten

De workshop kan zowel binnen als buiten verzorgd worden, uiteraard dekken wij het nodige af.

Kunstwerken

De gemaakte kunstwerken kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven.