Muurschilderingen

Speciaal voor u ontwerpen we een muurschildering gebaseerd op een huisstijl, logo, sfeerbeeld, naam, product of afbeelding. Dat zijn onze unieke graffiti en street-art schilderingen!

Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van onze graffiti muurschilderingen. Het is helemaal van deze tijd om uw bedrijfslogo, naam, product of een andere afbeelding op een muur uit te laten werken als een echte ‘eyecatcher’. Een unieke, voor uw locatie ontworpen muurschildering, aangepast aan uw specifieke wensen en mogelijk in elk gewenst formaat.

Reclame schilderingen

Wij verzorgen veelal graffiti- en reclame muurschilderingen op buitenmuren. Een bespoten buitenmuur, bouwschutting, rolluik of zijgevel ziet er niet alleen verzorgd uit, maar is tegelijkertijd een uitstekend reclamebord voor uw bedrijf of locatie. Ook worden onze muurschilderingen veelal ingezet als anti-graffiti projecten in de buitenruimte, zoals in tunnels en steegjes. Onze op maat gemaakte creaties zijn stuk voor stuk originele kunstprojecten!

Wij werken met een vast netwerk van ervaren en deskundige graffiti en street-art artiesten uit Nederland en België, ook hebben wij goede connecties met graffiti artiesten uit de rest van de wereld. Veelzijdige en kundige mensen die garant staan voor een grote variatie in stijl en kennis. Voor elk type schildering hebben we een specialist die past bij uw wensen. Of het nu gaat om een fotorealistische muurschildering, een gedetailleerde schildering in een kinderkamer of een complete sfeer- of reclame schildering op een buitenmuur, winkel wand, of in een parkeergarage.

Wandschildering Biopetrol

Wandschildering Biopetrol

Muurschilderingen

Streetpainting Alfa-college

Streetpainting Alfa-college

Straat tekening

Graffiti naam als ballonnen

Graffiti naam als ballonnen

Muurschildering kinderkamer

Optische illusie Carnisse Veste

Optische illusie Carnisse Veste

3d streetpainting

Street-art In Amsterdam We Trust

Street-art In Amsterdam We Trust

Graffiti teksten

3d-streetpainting Leidsenhage

3d-streetpainting Leidsenhage

3d grondschildering op sticker

Street-art schildering in huis

Street-art schildering in huis

Wandschildering

Crocs Customizen Berlin

Crocs Customizen Berlin

Product customizen

Professionele schilderingen

Ons professionele team van internationale graffiti-kunstenaars en artiesten kan alles maken, uiteraard staan wij open voor originele en uitdagende ideeën. Vaak worden onze graffiti muurschilderingen ingezet als sfeerdecoratie in kledingwinkels, bedrijfs- en kantoor ruimtes, restaurants, zwembaden, (sport) scholen en presentatie ruimtes.

Onze muurschilderingen bevatten in veel gevallen kenmerkende kleuren, vormen en afbeeldingen en worden altijd op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. De realisatie van uw ideeën is bij ons in goede handen en wordt tot in de puntjes verzorgd met een maximale toewijding waarbij kwaliteit en een uitstekend eindresultaat voorop staan.

Waarom kiezen voor Graffitinetwerk?

  • Het eerste graffiti bedrijf van de Benelux
  • Graffiti en street-art artiesten met meer dan 25 jaar ervaring
  • Alleen professionele graffiti spuiters (geen hobbyisten)
  • Aangesloten bij het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux
  • Zeer hoge kwaliteitsnormen en goede service
  • Marktleider sinds 1990

Wij gebruiken alleen de beste materialen die voldoen aan de meest actuele milieu eisen. Onze in Europa geproduceerde spuitverf heeft een rijk kleurenpalet en is voorzien van een ‘low pressure’ systeem, wat zorgt voor weinig spuitnevel tijdens de werkzaamheden. Ook is de kenmerkende verflucht bij de Flame™ spuitverf enorm geminimaliseerd. Afhankelijk van de ondergrond gebruiken wij de synthetische of de acryl variant, welke beide sneldrogend en UV-bestendig zijn.

Kalligrafie en signpainting

Kalligrafie, ook wel de kunst van het schoonschrift genoemd, wordt enkel nog door een relatief kleine groep artiesten beheerst. Omdat kalligrafie specialistisch en secuur handwerk is wordt het tegenwoordig nog maar weinig ingezet. Des te meer valt deze letterkunst op wanneer wij voor u een op maat gemaakt kunstwerk maken op bijvoorbeeld een woon- of slaapkamer muur. Ook kan kalligrafie worden ingezet als vorm van signpainting om van uw etalage, winkelmuur, krijt menu en uithang- of reclamebord een uniek en ambachtelijk kunstwerk te maken.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

2 - Schilderingen
Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze schilderingen bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij alle materialen en dekken we waar nodig alles keurig af.

24/7 beschikbaar

Een muurschildering kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Formaat

Er is voor ons geen limiet aan het formaat van de gewenste wand- of muurschildering.

Kwaliteit

In verband met onze kwaliteitsnorm en kleurgarantie werken wij altijd met onze eigen materialen.

Expertise

Wij kunnen alles (na)maken en beheersen elke denkbare stijl o.a. graffiti, abstract, figuratief, fotorealistisch en street-art.

Ontwerp

Het concept voor de schildering wordt in samenspraak met u gemaakt en vaak afgestemd op de omgeving, ruimte of huisstijl.

Werkgebied

Wij verzorgen onze muurschilderingen op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Afwerking

Projecten in de buitenruimte worden door ons altijd afgewerkt met een hoogwaardige transparante PU lak.

Nazorg

Wij kunnen tevens een anti-graffiti coating aanbrengen of onderhoud aan het kunstwerk afspreken.