Graffiti workshops

De graffiti workshop als creatief bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of vergaderbreak? Op uw eigen locatie of één van onze locaties verzorgen wij een stoere en inspirerende belevenis waarin creativiteit en teambuilding voorop staan.

Na het ontvangst- en welkomstwoord door onze ervaren workshop docenten begint de graffiti workshop met een duidelijke uitleg over de veiligheid en het gebruik van de materialen. Wanneer alle deelnemers de beschermende kleding aan hebben maken wij meestal eerst een groepsfoto voordat we de groep opsplitsen in kleinere groepen en met de workshop beginnen. Het individuele programma van de graffiti workshop is opgebouwd uit een serie uitdagende oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen.

Het programma van de graffitiworkshop

Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen. Om een idee te vormen voor de creatie wordt er door middel van een kort brainstorm moment per groep een concept bedacht. Dit is tevens het moment waarop onze docenten een eventueel thema aan de workshop kunnen koppelen, dit kan bijvoorbeeld een kreet, kleur, vorm, afbeelding of logo zijn. Er wordt tijdens de graffiti-workshops gewerkt op blanco canvas doeken, uiteraard opgespannen op een spieraam. De gemaakte kunstwerken kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven.

Na afloop van de graffiti workshops evalueren we per team/groep het gemaakte werk door middel van een groepsevaluatie. Elke groep vertelt aan de rest van het team wat de gedachten zijn achter het gemaakte kunstwerk en hoe ze tot de creatie zijn gekomen. Meestal geeft een van onze docenten ook nog zijn of haar visie op het gemaakte werk. Onze creatieve graffiti workshops zijn uitermate geschikt als creatieve teambuilding workshop, bedrijfsuitje, inspiratiebreak of groepsuitje.

Nike

Nike

Workshop graffiti spuiten

Coca-Cola

Coca-Cola

Familiedag België

Gemaco

Gemaco

Teambuilding workshops

Nijmegen

Nijmegen

Workshop graffiti

Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

Graffiti workshop

I Amsterdam

I Amsterdam

Creatief bedrijfsuitje

Nike

Nike

Creative incentive

Breda

Breda

Graffitiworkshop

De graffiti workshop

Uiteraard verzorgen wij alle materialen, een keurig afgedekte ruimte en de beschermende kleding voor de workshop deelnemers. De graffiti-workshop duurt gemiddeld twee uur en kan verzorgd worden op een door u gekozen locatie of een van onze locaties. Om de kwaliteit van onze graffitiworkshops te waarborgen werken wij alleen met gecertificeerde workshop docenten en hanteren wij voor deelname aan de workshop graffiti spuiten een minimum leeftijd van 10 jaar. Over het algemeen is er één begeleider beschikbaar voor ongeveer vijftien deelnemers.

Onze workshop locaties

Wij verzorgen onze workshops voornamelijk in Nederland en België en kunnen een graffitiworkshop op een door u gekozen locatie of een van onze locaties verzorgen. Onze workshops kunnen zowel binnen als buiten worden gegeven als een op zichzelf staande activiteit of als onderdeel van een evenement, beurs of (bedrijfs)feest. Wij beschikken over verschillende constructies waarmee we op locatie een werkvlak kunnen maken, uiteraard dekken we de omgeving dan goed af. Wij hebben zelf een aantal workshop-locaties, ook verzorgen we onze graffiti-workshops op echte ‘halls of fame’ verspreid over de Benelux.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

1 - Workshops

Informatie over onze workshops voor particulieren is te vinden op deze pagina: Workshops voor particulieren.
Inschrijven voor de open dagen kan via de genoemde pagina, niet via dit contact formulier.

Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze workshops bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Teambuilding

Er wordt zowel individueel als in groepsverband gewerkt, de nadruk van dit programma ligt op het samenwerken.

Deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 10 of het daarbij behorende tarief, er is geen maximum aantal deelnemers.

Werkgebied

Wij verzorgen graffiti workshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties in de Benelux of daar buiten.

Tijdsduur

Het programma van deze workshop duurt 2 uur en kan indien gewenst ingekort worden.

24/7 beschikbaar

De graffiti workshop kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Begeleiding

Begeleiding door gemiddeld één gecertificeerde workshop docent per 15 deelnemers.

Thema

We kunnen een thema, slogan, kreet of kernwaarde aan het workshop programma koppelen.

Binnen/buiten

De workshop kan zowel binnen als buiten verzorgd worden, uiteraard dekken wij het nodige af.

Kunstwerken

De gemaakte kunstwerken kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven.