Beamvertising en wildbeamen

Wildbeamen en beamvertising zijn zeer opvallende vormen van guerrilla advertising. Laat uw merk, slogan of video projecteren en bereik uw doelgroep met een visueel spektakel!

Beamvertising maakt het mogelijk om in de avonduren statische of bewegende beelden te projecteren op één of meerdere gebouwen. De projecties zijn een zeer opvallend alternatief voor traditionele billboards, banners en andere outdoor displays. Projecteren is mogelijk op gebouwen of objecten in stadscentra, langs autowegen, op/nabij stations, terrassen, uitgaans-gelegenheden, winkelcentra of tijdens evenementen. Wij zorgen voor een opvallend beeld en verrassen langslopend of rijdend publiek op een aangename manier. Ook kan ons promotie team direct informatie uitdelen aan nieuwsgierige voorbijgangers. De wildbeam projecties zijn het beste te zien als het donker is, deze acties worden dan ook in de avonduren uitgevoerd.

Stilstaand of rijdend projecteren?

Naast stilstaande projectie-units, verzorgen wij ook al rijdend projecties waardoor we mobiel op verschillende objecten en gebouwen kunnen projecteren. Het voordeel van wildbeamen is dat er verspreid over een stad, gebied of regio geprojecteerd kan worden. Dit visuele spektakel heeft een grote impact en zorgt voor veel aandacht en exposure. Wildbeamen en beamvertising vereist op maat gemaakte afbeeldingen of filmpjes. De vertoningscondities zijn vaak niet optimaal door wisselende lichtval, afstand en ondergrond. Het is daarom belangrijk de juiste combinatie te maken tussen de te tonen media, de locaties en de doelgroep. Het is niet mogelijk om in het luchtledige te projecteren, er moet altijd een ondergrond beschikbaar zijn.

Museumplein

Museumplein

Wildbeaming

Walking beamer Hilversum

Walking beamer Hilversum

Hilversum

Pink!

Pink!

Beamvertising

PZH

PZH

Wildbeamen

wtflex

wtflex

Walking-beamer

Raffld

Raffld

Wildbeamen

Beam & Soundvertising

Beam & Soundvertising

Guerrilla actie

bunq

bunq

Walking beamer

Walking beamer

Wilt u tijdens een koopavond, productpresentatie of evenement de aandacht trekken van voorbijgangers? Met onze handzame walking beamers lopen wij door drukbezochte plekken om uw reclame uiting direct voor de voeten van uw doelgroep te schijnen. De walking-beamer is, zoals de naam doet vermoeden, een persoon die met een mobiele beamer een reclame uiting in de buitenruimte projecteert. Wij kunnen deze promotiestunt op iedere door u gewenste high-traffic locatie (in de avonduren) uitvoeren. Een walking-beamer set gaat maximaal 6 uur mee en u bepaalt zelf met hoeveel sets wij op pad gaan. Met onze mobiele beamer projecteren wij uw afbeelding, logo, product of tekst, ook is het mogelijk om filmpjes te projecteren. Voor deze originele actie, die valt onder de ‘guerilla marketing’, is geen vergunning aan te vragen.

Tekst en logo projecties

Een Gobo-projectie wordt gebruikt om statische reclame zoals een logo, tekst of afbeelding te projecteren. Bij deze techniek, die het beste met een stencil of dia te vergelijken is, schijnen wij met een krachtige lamp door een op maat gemaakte Gobo-afbeelding. Een logo- of tekstprojectie kan zowel binnen als buiten worden ingezet en is het beste te zien in het donker of in een ruimte waar sfeerverlichting wordt toegepast. Een gobo projectie is breed inzetbaar, bijvoorbeeld als tijdelijke logo of tekst projectie tijdens beurzen, evenementen en feesten. Ook kan een gobo-projector voor een permanente projectie zorgen in een winkel, showroom of restaurant. Het is ook mogelijk om met een goboprojector door een raam of etalage heen te schijnen. Zo kunt u van binnen naar buiten schijnen, indien gewenst de hele nacht door, zonder dat er buiten kostbare apparatuur geplaatst hoeft te worden.

3D en video mapping

Mapping is een techniek waarbij objecten of gebouwen door middel van een projectie volledig geanimeerd kunnen worden. De visual wordt bij mapping speciaal afgestemd op de vorm en uitstraling van het object of het gebouw waar op geprojecteerd gaat worden. Hierdoor lijkt het er tijdens de projectie vaak op alsof het object tot leven komt. Mapping is een visueel spektakel dat door het publiek vaak als adembenemend en zeer indrukwekkend wordt omschreven. Uiteraard kan mapping ook binnen worden toegepast, bijvoorbeeld tijdens evenementen en feesten. Naast de juiste kennis en apparatuur vraagt mapping, soms ook 3d-mapping of videomapping genoemd, om de nodige creativiteit en technisch specialisme. Wij zijn in staat om op basis van uw ideeën een adembenemend samenspel van werkelijkheid en illusie te maken waarbij we fantasie tot leven brengen! Mapping werkt alleen s’nachts of als het donker is en voor het inzetten van mapping in de openbare ruimte is een vergunning nodig.

Hoe werkt guerrilla marketing?

Deze reclame acties vallen qua wetgeving in een grijs gebied. Het is doorgaans dan ook niet mogelijk om voor deze vorm van guerrilla-marketing een vergunning aan te vragen. Een subtiele en doordachte aanpak bij het uitvoeren is noodzakelijk om eventuele klachten te voorkomen. Uiteraard zijn wij hierin gespecialiseerd en kunnen we vooraf een goede inschatting maken van de (on)mogelijkheden. Wanneer de actie voor (of in samenspraak met) een stad, gemeente of provincie, of rondom een gemeenschappelijk of publiekelijk doel, wordt ingezet is het soms wel mogelijk om een toestemmingsbrief of vergunning aan te vragen. Graffitinetwerk voert per jaar honderden reclame campagnes succesvol uit voor internationale merken en lokale ondernemers alsook voor overheidsinstellingen, steden en gemeenten.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

3 - Straatreclame
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 15MB
Voeg een foto bij van de te maken afbeelding, de muur/muren of het te bewerken object.
Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze straatreclame bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Wetgeving

Beamvertising en wilbeamen valt onder de zogenoemde ‘guerrilla marketing’, wij vragen geen vergunning aan.

Full color

Wij projecteren standaard full color HD beeld, zowel stilstaand als bewegend.

24/7 beschikbaar

Beamvertising en wildbeamen kan 7 dagen per week worden ingepland, wel moet het donker zijn tijdens de uitvoer.

Zichtbaarheid

Wildbeamen werkt niet op een glazen ondergrond en verdwijnt wanneer wij de techniek uitzetten.

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij alle materialen en maken we foto’s tijdens het project.

Werkgebied

Wij verzorgen wildbeam campagnes op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Formaat

Het maximale formaat is circa 1000m2, wel is dit afhankelijk van de mogelijke afstand tot het object.

Omstandigheden

Deze acties kunnen gedurende het hele jaar worden uitgevoerd, ongeacht het weer.

Productietijd

De voorbereidingstijd van een wildbeam campagne is gemiddeld 5 werkdagen, spoed is mogelijk.