Veiligheid en voorwaarden

Onze creatieve workshops worden met veel zorg gegeven.

We beginnen elke workshop met een duidelijke uitleg over de veiligheid en het gebruik van onze materialen. Uiteraard dekken we, indien nodig, op locatie alles goed af zodat er geen ongewenste nevel achterblijft. Wij hebben een goede bedrijfsverzekering maar hebben deze gelukkig sinds 1990 nog nooit hoeven aanspreken. Deelname aan onze workshops is altijd op eigen verantwoordelijkheid.

Beschermende kleding

Wij raden aan om bij uw kledingkeuze rekening te houden met het feit dat spuitverf kan nevelen en moeilijk uit kleding te verwijderen is. Elke deelnemer krijgt van ons uiteraard beschermende middelen zoals een schort, handschoenen, mondkapje, schoen- en mouwbescherming. Als u onze uitleg over het gebruik van de materialen naleeft zal er geen verf op uw kleding komen.

Minimum leeftijd

Wij hanteren voor deelname aan onze workshops een minimum leeftijd van 10 jaar. Dit in verband met de veiligheid en een goede beleving van de workshop. Het is voor de meeste kinderen jonger dan 10 jaar namelijk niet mogelijk om de caps/spuitdopjes goed in te drukken. Dit resulteert in allerlei capriolen waarbij de kans groot is dat er verf gemorst wordt of op de kleding of in de ogen komt.

Zwangerschap en spuitverf

Er is in de medische wetenschap geen kennis over eventuele negatieve effecten op de zwangerschap bij het werken met spuitverf. Er zijn veel vrouwen die ondanks hun zwangerschap aan onze workshops meedoen, dit is een keuze die ieder voor zich maakt.

Professionele begeleiding

Om de kwaliteit van onze workshops te waarborgen werken wij alleen met workshop docenten en begeleiders met minimaal tien jaar ervaring. Onze workshop docenten volgen bij ons intern trainingen en worden uitgebreid getoetst op de kwaliteiten die noodzakelijk zijn voor het verzorgen van kwalitatief hoogstaande (teambuilding) workshops.

Spuitverf op waterbasis

Wanneer wij een workshop op locatie verzorgen doen we dit meestal met spuitbussen op waterbasis. De kenmerkende verflucht is door de speciaal ontwikkelde spuitbussen verleden tijd, deze zijn namelijk nagenoeg geurloos. Een ander voordeel van dit unieke product is dat wanneer de verf op bijvoorbeeld kleding, schoenen of de grond komt deze direct met (kraan)water te verwijderen is.

Alleen de beste materialen

Wij gebruiken alleen de beste materialen die voldoen aan de meest actuele milieu eisen. Onze spuitbussen worden in Europa geproduceerd en zijn voorzien van een ‘low pressure’ systeem, wat zorgt voor weinig spuitnevel tijdens de werkzaamheden. Ook is de verflucht geminimaliseerd.

Vragen of meer weten?

Neem nu contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Contact opnemen