Skip to main content

Doel

Originele buitenreclame

Prijzen

Vanaf 850,- Euro

Werkgebied

Gehele Benelux

Bijzonderheden

Seizoens gerelateerd

Zand en sneeuw reclame

Reclame uitingen in de sneeuw of in het zand zijn bedacht om te voorzien in uiterst effectieve en doelgerichte reclame tijdens de winter en zomer maanden. Voor de sneeuw- en zandreclame campagnes is relatief weinig materiaal nodig waardoor er voor een lage prijs veel uitingen geplaatst kunnen worden.

Met de zand en sneeuw stempel techniek, soms ook sand printing, sand-bossing of snow tagging genoemd is het mogelijk om een afbeelding, logo, woord of slagzin zichtbaar te maken op met sneeuw bedekte straten of objecten of op druk bezochte stranden.

Naast zand- en sneeuwstempels verzorgen we ook zand-prints, soms ook sandbossing genoemd. Dit zijn tijdelijke afdrukken gemaakt met een speciaal zandpoeder dat we als het ware door een mal heen persen waardoor de uiting op de grond zichtbaar wordt. De sandbossing afdrukken zijn van tijdelijke aard en kunnen, afhankelijk van de ondergrond en het weer, vaak zelfs worden belopen.

Onze zand- en sneeuwuitingen kunnen worden ingezet als seizoens gerelateerde reclame-campagnes waarbij er door middel van stempels tijdelijke afdrukken worden geplaatst op stranden of op besneeuwde plekken en objecten.

Praktische informatie

Bekijk de praktische informatie en veel gestelde vragen over onze zand en sneeuw reclame.

Omstandigheden

Sneeuw-reclame is mogelijk in de winter, zand-reclame kan gedurende het hele jaar worden uitgevoerd.

Werkgebied

Wij verzorgen zand en sneeuw uitingen op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

24/7 beschikbaar

Zand of sneeuw reclame kan 7 dagen per week worden ingepland, de uitvoer vindt meestal overdag plaats.

Ondergrond

Zand en sneeuw uitingen kunnen in principe niet verticaal op muren worden ingezet.

Productietijd

De voorbereidingstijd van een zand of sneeuw campagne is gemiddeld 10 werkdagen, spoed is mogelijk.

Wetgeving

Zand- en sneeuwreclame valt onder de zogenoemde ‘guerrilla marketing’, wij vragen geen vergunning aan.

Zand en sneeuw reclame filmpjes

Bekijk hier enkele filmpjes van door ons verzorgde zand en sneeuw reclame campagnes.

Een zand-print voor Bed&Goed uit Hoofddorp.

Zandsculpturen

Waar we bij de zandprints en -stempels een afdruk maken in het zand maken we bij de zandsculpturen juist afbeeldingen en vormen die uit het zand verrijzen. Zand sculpturen worden gemaakt met speciaal beeldzand en voor de stevigheid afgewerkt met een mengsel van water en lijmstof. Het maken van een zandsculptuur kan worden ingezet als vorm van side-entertainment tijdens een evenement, feest of festival. Ook kan een zandsculptuur worden ingezet als marketing of reclame uiting voor een commercieel product, merk of evenement.

IJssculpturen en Icecarving

Onze icecarving en ijssculptuur demonstraties worden vaak ingezet als publiekstrekker of als side-entertainment tijdens evenementen, productpresentaties, bruiloften en bedrijfsfeesten. De creaties worden, afhankelijk van het formaat en de mate van detail, gemaakt met klein gereedschap of met een kettingzaag. Uiteraard kunnen ijsbeelden ook op voorhand worden gemaakt, bijvoorbeeld wanneer er ingevroren producten in het ijs verwerkt mogen worden. Met deze unieke vorm van beeldhouwkunst kunnen we woorden, letters en logo’s maken maar uiteraard kunnen er ook sierlijke vormen en afbeeldingen worden gemaakt waarbij er een extra magisch effect wordt toegevoegd door het plaatsen van (gekleurde) lichtspots. De door ons vervaardigde kristalheldere of witte ijsbeelden behouden voor een lange tijd hun kwaliteit en smelten na een aantal uur langzaam weg.

Regelgeving rondom guerrillamarketing

Zand en sneeuw reclame valt qua wet- en regelgeving in een grijs gebied. Het is doorgaans dan ook niet mogelijk om voor deze vorm van guerrillamarketing een vergunning aan te vragen. Een subtiele en doordachte aanpak bij het uitvoeren is noodzakelijk om eventuele klachten te voorkomen. Uiteraard zijn wij hierin gespecialiseerd en kunnen we vooraf een goede inschatting maken van de (on)mogelijkheden. Wanneer de actie voor (of in samenspraak met) een stad, gemeente of provincie, of rondom een gemeenschappelijk of publiekelijk doel, wordt ingezet is het soms wel mogelijk om toestemming of een vergunning aan te vragen.

Bekijk al onze straatreclame

Wij verzorgen spraakmakende straatreclame campagnes, bekijk ons complete aanbod.