Digiffiti (digitale graffiti)

Graffiti spuiten zonder verfspetters doe je met onze digitale graffiti wall. Digiffiti® is een multi-user applicatie waarmee op een interactief scherm wordt gewerkt, ideaal tijdens evenementen en feesten!

De digitale graffiti wall is ontwikkeld om uw gasten tijdens evenementen, beurzen en feesten op een creatieve en originele manier te vermaken. De Digiffiti wall is geheel te customizen zodat deze aansluit bij uw merk, huisstijl, evenement of product. Ook kan er een afbeelding ingevoegd worden die wij als basis gebruiken voor de te maken kunstwerken. Op deze manier kunnen wij uw merk digitaal customizen tijdens een creatieve workshop of een kleurrijke demonstratie.

De Graffiti wall in uw huisstijl

De digitale graffiti applicatie heeft een ruim kleurenpalet met alle denkbare kleuren, verschillende lijndiktes en verschillende lijnsoorten. Er wordt gebruik gemaakt van een ruim aanbod aan sjablonen, stempels en achtergronden en een overlay om een logo, beeldmerk of boodschap te plaatsen. Over de overlay kan niet heen gespoten worden, deze blijft altijd zichtbaar en op de voorgrond. Ook blijft de overlay, meestal een logo, zichtbaar tijdens het printen en het plaatsen van de creatie op Facebook of Twitter.

De achtergronden in de digitale-graffiti applicatie kunnen vooraf worden voorzien van ‘branding’ en eventueel geheel vervangen worden door een eigen visual. Ook is het mogelijk een silhouet of kleurplaat van een object en/of product als achtergrond te plaatsen, deelnemers maken dan een creatie met uw visual als basis. Digiffiti is digitale graffiti zonder verflucht en verfnevel!

Abbott

Abbott

Air-graffiti wall

Arbo Unie

Arbo Unie

Graffiti wall

Bilfinger graffiti-wall

Bilfinger graffiti-wall

Digital graffiti-wand

Berlin

Berlin

Digital graffiti-wand

Cofidis

Cofidis

Graffiti numérique

Groningen

Groningen

Airgraffiti-wall

Diemen

Diemen

Street-art

London

London

Digital graffiti-wall

De digitale graffiti wall

Wij werken met speciale spuitbussen waar, in plaats van verf, infrarood licht uit komt dat communiceert met de Digiffiti wall. Een groot voordeel van het werken met infrarood licht is dat er geen verflucht of verfnevel vrij komt, hierdoor is de graffiti wall overal inzetbaar. Leuk is dat het kenmerkende sissende geluid van de spuitbus wel tijdens het spuiten te horen is. Digiffiti is ontwikkeld door echte graffiti artiesten met meer dan 20 jaar graffiti ervaring om de beleving zo realistisch mogelijk te houden.

Ook verzorgen wij spectaculaire digitale graffiti demonstraties tijdens evenementen, feesten, beurzen en productpresentaties. Laat ons uw merk op een creatieve en inspirerende manier live tot leven brengen!

Creaties direct op social media

Wanneer er op locatie een WI-FI verbinding beschikbaar is kunnen de gemaakte kunstwerken vanuit de Digiffiti applicatie direct worden verstuurd naar een  Facebook of Twitter pagina of naar een e-mail adres. Ook worden alle kunstwerken automatisch digitaal opgeslagen als afbeelding of filmpje. Een extra optie is om de kunstwerken tijdens het evenement te printen op glossy fotopapier en direct mee te geven aan de bezoekers.

Greenscreen photobooth

Naast het digitaal graffiti spuiten is het ook mogelijk dat onze fotograaf tijdens uw feest, beurs of evenement live foto’s maakt van uw gasten in een zogeheten greenscreen setting. Deze foto’s worden automatisch getoond op de graffiti-wall waarna uw gasten hun eigen foto kunnen personaliseren. Er kunnen onder andere achtergronden, teksten, sjablonen of bewegende afbeeldingen worden toegevoegd om tot een unieke en vaak grappige creatie te komen. Het resultaat kan vervolgens direct vanuit de digitale graffiti muur worden geplaatst op de bekende social media kanalen of live worden geprint op glossy fotopapier. De greenscreen of photobooth setting is een extra optie en wordt doorgaans direct naast de graffitiwall gestationeerd.

Informatie aanvragen

Graag ontvangen wij uw bericht zodat wij u doorgaans nog dezelfde dag een reactie kunnen sturen.

1 - Workshops

Informatie over onze workshops voor particulieren is te vinden op deze pagina: Workshops voor particulieren.
Inschrijven voor de open dagen kan via de genoemde pagina, niet via dit contact formulier.

Bezig met versturen

Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wanneer u kiest voor onze workshops bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Creaties

De creaties kunnen vanuit de graffiti wall worden verstuurd naar e-mail, facebook en twitter of worden geprint op glossy foto’s.

Customizen

De digiffiti wall is volledig te customizen door stencils, achtergronden en een overlay met een logo toe te voegen.

Formaat

Het scherm heeft een formaat van 3,3×2,8m (BxH), aan de achterkant van het scherm hebben we ± 1,5m nodig voor de techniek.

Tijdsduur

De duur van de workshop of demonstratie wordt afgestemd op de duur van het evenement.

24/7 beschikbaar

De graffiti wall kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Begeleiding

Het aantal artiesten en/of begeleiders wordt afgestemd op het aantal verwachte bezoekers.

Werkgebied

Wij verzorgen onze digitale graffiti wall op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

All inclusive

Wij verzorgen alle materialen, het enige dat wij op locatie nodig hebben is een stroompunt.

Binnen/buiten

De graffiti-wall kan in principe alleen binnen gebruikt worden in ruimtes waar het niet te licht is.