Skip to main content

Informatie, advies of een prijsopgave?

Wanneer wij uw aanvraag via onderstaand contactformulier ontvangen hebben wij direct een volledig beeld van uw wensen waardoor wij de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid doorgaans binnen 1 uur aan u kunnen toesturen.

Graffitinetwerk contactformulier
Let op: Wij hanteren voor onze workshops een minimum van 10 deelnemers of het bijbehorende tarief. Mogelijk bent u geïnteresseerd in onze workshops voor particulieren?

Let op: Wil je als particulier alleen of met een klein groepje onze graffitiworkshop volgen, of heb je een tegoedbon ontvangen? Meld je dan nu aan voor één van onze workshops voor particulieren.

Foto of bestand bijvoegen
Maximale uploadgrootte: 10MB
Bezig met versturen
FAQ & praktische informatie

Praktische informatie en antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u in onze online kennisbank. Bekijk alle veelgestelde vragen of filter de kennisbank op basis van vragen rondom een specifieke dienst. De 5 meest gestelde vragen zijn:

BEKIJK ALLE VEELGESTELDE VRAGEN
Contactgegevens

Graffitinetwerk stuurt, vanaf verschillende locaties in Europa, een team van specialisten aan. Door ons grote netwerk van zowel lokale als internationale kunstenaars, partners en allround creatievelingen beschikken we over veel expertise, zijn we flexibel en voeren we projecten uit op locaties in heel Europa.

Graffitinetwerk BV