Een graffiti workshop als teambuildingsuitje voor uw bedrijf!

Gezamenlijk een leuke herinnering maken in de vorm van een graffiti kunstwerk is origineel, creatief en geheel van deze tijd en sterkt het zelfvertrouwen en de teamspirit! Samenwerking is hierbij heel belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen.

Vrijgezellenfeest workshop

Een bron van inspiratie en creativiteit voor de deelnemers, een goede vorm van teambuilding. Wij zijn werkzaam in heel Nederland maar ook in het buitenland, op uw eigen locatie of één van onze locaties. Voor individuele geinteresseerden hebben wij de open graffitiworkshops, deze vinden plaats in Amsterdam en Rotterdam en duren 2 uur. Indien gewenst kan er in plaats van met spuitverf ook met gewone verf gewerkt worden. Voor evenementen bieden wij de mogelijkheid vooraf een thema, slogan, logo of afbeelding aan te brengen dat vervolgens naar eigen creativiteit ingevuld kan worden. Wij werken alleen met gecertificeerde graffiti docenten.

Teambuilding amsterdam

Creativiteit in de vorm van een graffiti workshop, stencil-art workshop, licht-graffiti workshop of digitale-graffiti workshop met teambuilding als belangrijk uitgangspunt. Laat u verrassen door een van onze creatieve workshops! Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit en kunnen ons moeiteloos aanpassen aan iedere gelegenheid. Wij verzorgen de graffitiworkshop bij ons op locatie in Amsterdam en Rotterdam maar ook op locatie in bijvoorbeeld; Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Arnhem, Leiden, Amersfoort en Haarlem.