Graffityworkshops

De graffity-workshop; een bron van inspiratie en creativiteit voor de deelnemers en een originele vorm van teambuilding.

Gezamenlijk een leuke herinnering maken in de vorm van een graffiti kunstwerk is geheel van deze tijd en sterkt het zelfvertrouwen en de teamspirit! Samenwerking is hierbij belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen. Creativiteit in de vorm van een graffity workshop, stencil-art workshop, licht-graffiti workshop of digitale-graffiti workshop met teambuilding als belangrijk uitgangspunt. Laat u verrassen door een van onze inspirerende workshops! Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit en kunnen ons moeiteloos aanpassen aan iedere locatie of gelegenheid.

Het workshop programma

Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een thema, logo, kreet of slogan uitgewerkt op blanco canvas schilderijen. Na afloop van de workshop evalueren we per team/groep het gemaakte kunstwerk. De gemaakte schilderijen kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven. Wij geven tijdens de workshop uitleg over o.a. de volgende punten:

  • Veiligheid en gebruik van de materialen
  • Verschillende spuit technieken/effecten
  • Het netjes schrijven van een naam/woord
  • Het maken van gecontroleerde lijnen/vormen
  • Inkleuren van grote vlakken/kleuroverlopen
  • Het opzetten en uitwerken van letters en 3D
  • Het uitwerken van een thema op canvas

Praktische workshop informatie

De workshop duurt gemiddeld twee uur, binnen een (dag)programma bestaat de mogelijkheid de workshop in te korten. Het aantal begeleiders tijdens een graffitiworkshop is afhankelijk van het aantal deelnemers. Over het algemeen is er één begeleider beschikbaar voor ongeveer tien a vijftien deelnemers. Wij werken alleen met gecertificeerde graffiti docenten. Wij zijn werkzaam in heel Nederland maar ook in het buitenland, op uw eigen locatie of één van onze locaties.

Graffity tijdens evenementen

Wij verzorgen ook open inloop graffityworkshops tijdens evenementen en feesten. Het is hierbij mogelijk dat wij vooraf een thema, slogan, logo of afbeelding aanbrengen dat vervolgens naar eigen creativiteit ingevuld kan worden door de bezoekers. Uiteraard zorgen wij voor alle spuitmaterialen, de beschermende kleding en een keurig afgedekte ruimte.

Een selectie van onze meest recente projecten

muurschildering-kardinge

Muurschildering Kardinge

staatreclame-zeeland

Wegmarkering Zeeland

graffitiworkshop-workx

Workshop graffiti Workx

digitale-graffiti-wall

Digitale graffiti wall

buitenreclame-scheepvaartmuseum

Buitenreclame Het Scheepvaartmuseum

graffiti-wall-den-haag

Graffiti wall Den Haag

street-art-schildering

Street-art schildering Trans IP

straatreclame-antwerpen

Straatreclame gemeente Antwerpen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en ontdek waarom professionals voor Graffitinetwerk kiezen.

Neem vrijblijvend contact op