Graffiti workshops

De graffiti workshop als creatief bedrijfsuitje, vergaderbreak of teambuilding activiteit; creatief, origineel en helemaal van deze tijd! Op uw eigen locatie of één van onze locaties verzorgen wij een stoere en inspirerende belevenis waarin creativiteit en teambuilding voorop staan.

Na het ontvangst- en welkomstwoord door onze ervaren workshop docenten begint de graffiti workshop met een duidelijke uitleg over de veiligheid en het gebruik van de materialen. Wanneer alle deelnemers de beschermende kleding aan hebben maken wij meestal eerst een groepsfoto voordat we de groep opsplitsen in kleinere groepen en met de workshop beginnen. Het individuele programma van de graffiti workshop is opgebouwd uit een serie uitdagende oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen.

Het programma van de graffitiworkshop

Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen. Om een idee te vormen voor de creatie wordt er door middel van een kort brainstorm moment per groep een concept bedacht. Dit is tevens het moment waarop onze docenten een eventueel thema aan de workshop kan koppelen, dit kan bijvoorbeeld een kreet, kleur, vorm, afbeelding of logo zijn. Er wordt tijdens de graffiti workshops gewerkt op blanco canvas doeken, uiteraard opgespannen op een spieraam. De gemaakte kunstwerken kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven.

Na afloop van de graffiti workshops evalueren we per team/groep het gemaakte werk door middel van een groeps- evaluatie. Elke groep vertelt aan de rest van het team wat de gedachten zijn achter het gemaakte kunstwerk en hoe ze tot de creatie zijn gekomen. Meestal geeft een van onze docenten ook nog zijn of haar visie op het gemaakte werk. Onze creatieve graffiti workshops zijn uitermate geschikt als creatieve teambuilding workshop, bedrijfsuitje, inspiratiebreak of groeps uitje.

Graffiti workshop informatie

Uiteraard verzorgen wij alle materialen, een keurig afgedekte ruimte en de beschermende kleding. De workshop duurt gemiddeld twee uur en kan verzorgd worden op een door u gekozen locatie of een van onze locaties. Om de kwaliteit van onze graffiti workshops te waarborgen werken wij alleen met gecertificeerde workshop docenten en hanteren wij voor deelname aan de graffitiworkshops een minimum leeftijd van 10 jaar. Over het algemeen is er één begeleider beschikbaar voor ongeveer vijftien deelnemers.

Graffiti workshop locaties

Wij verzorgen de graffiti-workshop voornamelijk in de Benelux en kunnen een workshop op een door u gekozen locatie of een van onze workshop locaties verzorgen. De workshop kan zowel binnen als buiten worden gegeven als een op zichzelf staande activiteit of binnen een groot evenement of feest. Wij hebben zelf een aantal workshop locaties, ook verzorgen we de graffitiworkshop op echte graffiti ‘halls of fame’ en werken we samen met veel locatie-aanbieders in Nederland en België. Bekijk het overzicht van onze workshop locaties.

Praktische informatie: Graffiti workshops

 • De workshop kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week ingepland worden
 • Het programma van de workshop duurt 2 uur en kan indien gewenst ingekort worden
 • Wij verzorgen workshops op een door u gekozen locatie, of één van onze locaties in de Benelux of daar buiten
 • De graffiti workshops kunnen zowel binnen als buiten verzorgd worden
 • Het minimum aantal deelnemers is 10 of het daarbij behorende tarief, er is geen maximum aantal deelnemers
 • Begeleiding door gemiddeld één gecertificeerde workshop docent per ±15 deelnemers
 • In verband met de te waarborgen veiligheid hanteren wij een minimum leeftijd van 10 jaar
 • Er wordt zowel individueel als in groepsverband gewerkt, de nadruk van dit programma ligt op het samenwerken
 • Wij kunnen een thema, slogan, kreet of kernwaarden aan het workshop programma koppelen
 • Uiteraard verzorgen wij alle materialen, de beschermende kleding en een keurig afgedekte ruimte
 • De gemaakte kunstwerken kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven

Geïnteresseerd in onze workshops? Neem vrijblijvend contact op

Een selectie van onze meest recente workshops

graffitiworkshop-workx

Workshop graffiti Workx

graffiti-workshop-event

Graffitiworkshop Green Partners

graffitiworkshops-houten

Graffitiworkshop Houten

001

Workshop Friesland Campina

graffitiworkshop-heineken

Graffitiworkshop Heineken

workshop-dutchview

Workshop Dutchview

SONY DSC

Workshop RVDK

SONY DSC

Workshop graffiti IKEA