Graffiti workshops

De graffiti workshop als creatief bedrijfsuitje, vergaderbreak of teambuilding activiteit; creatief, origineel en helemaal van deze tijd! Op uw eigen locatie of één van onze locaties verzorgen wij een stoere en inspirerende belevenis waarin creativiteit en teambuilding voorop staan.

Na het ontvangst- en welkomstwoord door onze ervaren workshop docenten begint de graffiti workshop met een duidelijke uitleg over de veiligheid en het gebruik van de materialen. Wanneer alle deelnemers de beschermende kleding aan hebben maken wij meestal eerst een groepsfoto voordat we de groep opsplitsen in kleinere groepen en met de workshop beginnen. Het individuele programma van de graffitiworkshop is opgebouwd uit een serie uitdagende oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen.

Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen. Om een idee te vormen voor de creatie wordt er door middel van een kort brainstorm moment per groep een concept bedacht. Dit is tevens het moment waarop onze docenten een eventueel thema aan de workshop kan koppelen, dit kan bijvoorbeeld een kreet, kleur, vorm, afbeelding of logo zijn. Er wordt tijdens de graffiti workshops gewerkt op blanco canvas doeken, uiteraard opgespannen op een spieraam. De gemaakte kunstwerken kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven.

Na afloop van de graffitiworkshop evalueren we per team/groep het gemaakte werk door middel van een groeps- evaluatie. Elke groep vertelt aan de rest van het team wat de gedachten zijn achter het gemaakte kunstwerk en hoe ze tot de creatie zijn gekomen. Meestal geeft een van onze docenten ook nog zijn of haar visie op het gemaakte werk. De graffiti workshops zijn uitermate geschikt als creatieve teambuilding workshop, bedrijfsuitje, inspiratiebreak of groeps uitje.

Uiteraard verzorgen wij alle materialen, een keurig afgedekte ruimte en de beschermende kleding. De workshop duurt gemiddeld twee uur en kan verzorgd worden op een door u gekozen locatie of een van onze locaties. Om de kwaliteit van onze graffiti workshops te waarborgen werken wij alleen met gecertificeerde workshop docenten en hanteren wij voor deelname aan de graffiti workshops een minimum leeftijd van 10 jaar. Over het algemeen is er één begeleider beschikbaar voor ongeveer vijftien deelnemers.

Informatie aanvragen

Praktische informatie: Graffiti workshop

 • De graffiti workshop kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week ingepland worden
 • Het programma van de graffiti workshop duurt 2 uur en kan indien gewenst ingekort worden
 • Wij verzorgen graffiti workshops op een door u gekozen locatie, of één van onze locaties in de Benelux of daar buiten
 • De graffiti workshops kunnen zowel binnen als buiten verzorgd worden
 • Het minimum aantal deelnemers is 10 of het daarbij behorende tarief, er is geen maximum aantal deelnemers
 • Begeleiding door gemiddeld één gecertificeerde workshop docent per 15 deelnemers
 • In verband met de te waarborgen veiligheid hanteren wij een minimum leeftijd van 10 jaar
 • Er wordt zowel individueel als in groepsverband gewerkt, de nadruk van dit programma ligt op het samenwerken
 • Wij kunnen een thema, slogan, kreet of kernwaarden aan het workshop programma koppelen
 • Uiteraard verzorgen wij alle materialen, de beschermende kleding en een keurig afgedekte ruimte
 • De gemaakte kunstwerken kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven
 • De graffiti workshop kan eventueel met geurloze verf  worden verzorgd

Meest recente workshops

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Digitale wall tijdens ABN Amro WTT

007

Teambuilding workshop Doritos

013

Light-painting workshop Elsevier

006

Digitale graffiti Chep

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Creatieve workshop Gent

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Digitale graffiti Brussel

004

Workshop AstraZeneca

013

Street-art workshop Vivabox