De graffiti workshop

Dé creatieve workshop: spannend, origineel en helemaal van deze tijd

Graffiti workshops

De graffiti workshop als creatief bedrijfsuitje, vergaderbreak of teambuilding activiteit? Op uw eigen locatie of één van onze locaties verzorgen wij een stoere en inspirerende belevenis waarin creativiteit en teambuilding voorop staan.

Na het ontvangst- en welkomstwoord door onze ervaren workshop docenten begint de graffiti workshop met een duidelijke uitleg over de veiligheid en het gebruik van de materialen. Wanneer alle deelnemers de beschermende kleding aan hebben maken wij meestal eerst een groepsfoto voordat we de groep opsplitsen in kleinere groepen en met de workshop beginnen. Het individuele programma van de graffiti workshop is opgebouwd uit een serie uitdagende oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen.

Het programma van de graffitiworkshop

Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen. Om een idee te vormen voor de creatie wordt er door middel van een kort brainstorm moment per groep een concept bedacht. Dit is tevens het moment waarop onze docenten een eventueel thema aan de workshop kunnen koppelen, dit kan bijvoorbeeld een kreet, kleur, vorm, afbeelding of logo zijn. Er wordt tijdens de graffiti-workshops gewerkt op blanco canvas doeken, uiteraard opgespannen op een spieraam. De gemaakte kunstwerken kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven.

Na afloop van de graffiti workshops evalueren we per team/groep het gemaakte werk door middel van een groepsevaluatie. Elke groep vertelt aan de rest van het team wat de gedachten zijn achter het gemaakte kunstwerk en hoe ze tot de creatie zijn gekomen. Meestal geeft een van onze docenten ook nog zijn of haar visie op het gemaakte werk. Onze creatieve graffiti workshops zijn uitermate geschikt als creatieve teambuilding workshop, bedrijfsuitje, inspiratiebreak of groeps uitje. Bekijk de workshop locaties.

    Praktische informatie + Veelgestelde vragen

015

Graffitiworkshop Liberty Global

017

Open inloop workshop 216

007

Graffiti workshop Atos

003

Open workshop BKCP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Creatief entertainment

004

Workshop Achmea

002

Defensie workshop en demonstratie

006

Workshop graffiti in Brussel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Graffitiworkshop Eandis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Workshop Trinseo Deutschland

graffitiworkshop-workx

Workshop graffiti Workx

graffiti-workshop-event

Graffitiworkshop Green Partners

Praktische informatie

De graffiti workshop

Uiteraard verzorgen wij alle materialen, een keurig afgedekte ruimte en de beschermende kleding voor de workshop deelnemers. De graffiti-workshop duurt gemiddeld twee uur en kan verzorgd worden op een door u gekozen locatie of een van onze locaties. Om de kwaliteit van onze graffitiworkshops te waarborgen werken wij alleen met gecertificeerde workshop docenten en hanteren wij voor deelname aan de workshop graffiti spuiten een minimum leeftijd van 10 jaar. Over het algemeen is er één begeleider beschikbaar voor ongeveer vijftien deelnemers.

Workshop locaties

Waar kan deze workshop plaatsvinden?

Wij verzorgen onze graffiti-workshops voornamelijk in de Benelux en kunnen een workshop op een door u gekozen locatie of een van onze workshop locaties verzorgen. De workshop kan zowel binnen als buiten worden gegeven als een op zichzelf staande activiteit of binnen een groot evenement of feest. Wij hebben zelf een aantal workshop locaties, ook verzorgen we graffitiworkshops op echte graffiti ‘halls of fame’ en werken we samen met veel locatie-aanbieders in Nederland en België.

Teambuilding

Er wordt zowel individueel als in groepsverband gewerkt, de nadruk van dit programma ligt op het samenwerken.

Deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 10 of het daarbij behorende tarief, er is geen maximum aantal deelnemers.

Werkgebied

Wij verzorgen graffiti workshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties in de Benelux of daar buiten.

Tijdsduur

Het programma van deze workshop duurt 2 uur en kan indien gewenst ingekort worden.

Thema

We kunnen een thema, slogan, kreet of kernwaarde aan het workshop programma koppelen.

Begeleiding

Begeleiding door gemiddeld één gecertificeerde workshop docent per 15 deelnemers.

24/7 beschikbaar

De graffiti workshop kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Binnen/buiten

De workshop kan zowel binnen als buiten verzorgd worden, uiteraard dekken wij het nodige af.

Kunstwerken

De gemaakte kunstwerken kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven.

Stuur ons uw wensen en ideeën zodat wij u vrijblijvend de mogelijkheden kunnen voorstellen

contact opnemen    portfolio bekijken