Muurschilderingen en wanddecoratie

Kunst, op maat gemaakt op basis van uw wensen

Graffiti muurschilderingen

Speciaal voor u ontwerpen we een muurschildering gebaseerd op een huisstijl, logo, sfeerbeeld, naam, product of afbeelding. Dat zijn onze graffiti muurschilderingen!

Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van onze graffiti muurschilderingen. Het is helemaal van deze tijd om uw bedrijfslogo, naam, product of een andere afbeelding op een muur uit te laten werken als een echte ‘eyecatcher’. Een unieke, voor uw locatie ontworpen muurschildering, aangepast aan uw specifieke wensen en mogelijk in elk gewenst formaat.

Muurschilderingen door professionals

Wij werken met een vast netwerk van ervaren en deskundige graffiti artiesten uit Nederland en België, ook hebben wij goede connecties met graffiti artiesten uit de rest van de wereld. Veelzijdige en kundige mensen die garant staan voor een grote variatie in stijl en kennis. Voor elk type schildering hebben we een specialist die past bij uw wensen. Of het nu gaat om een fotorealistische muurschildering, een gedetailleerde schildering in een kinderkamer of een complete sfeer- of reclame schildering op een buitenmuur, winkel wand, of in een parkeergarage.

Ons professionele team van internationale graffiti kunstenaars kan alles maken, uiteraard staan wij open voor originele en uitdagende ideeën. Vaak worden onze graffiti muurschilderingen ingezet als sfeerdecoratie in kledingwinkels, bedrijfs- en kantoor ruimtes, restaurants, zwembaden, (sport) scholen en presentatie ruimtes. Onze muurschilderingen, soms ook wandschilderingen genoemd, bevatten in veel gevallen kenmerkende kleuren, vormen en afbeeldingen en worden altijd op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. De realisatie van uw ideeën is bij ons in goede handen en wordt tot in de puntjes verzorgd met een maximale toewijding waarbij kwaliteit en een uitstekend eindresultaat voorop staan.

Reclame muurschilderingen

Wij verzorgen veelal graffiti- en reclame muurschilderingen op buitenmuren. Een bespoten buitenmuur, bouwschutting, rolluik of zijgevel ziet er niet alleen verzorgd uit, maar is tegelijkertijd een uitstekend reclamebord voor uw bedrijf of locatie. Ook worden onze muurschilderingen veelal ingezet als anti-graffiti oplossing in de buitenruimte, zoals in tunnels en steegjes. Onze op maat gemaakte creaties zijn stuk voor stuk originele kunstprojecten!

    Praktische informatie + Veelgestelde vragen

006

Street-art IKEA

004

Graffitischildering België

001

Light-painting Rijksmuseum

IMG_4729

Spacemetric wandschildering

008

Street-art demo Allianz

IMG_4849

Schildering Polyplastic

002

Kleurrijke muurschildering

002

Defensie workshop en demonstratie

001

Schildering Japas

001

Schildering Kesselaar

graffiti-voetballer

Graffiti voetballer

muurschildering-kardinge

Muurschildering Kardinge

Alleen de beste materialen

Wij werken met Molotow Flame™

Wij gebruiken alleen de beste materialen die voldoen aan de meest actuele milieu eisen. Deze in Europa geproduceerde spuitverf heeft een rijk kleurenpalet en is voorzien van een ‘low pressure’ systeem, wat zorgt voor weinig spuitnevel tijdens de werkzaamheden. Tevens is de kenmerkende verflucht bij de Flame™ spuitbussen enorm geminimaliseerd. Afhankelijk van de ondergrond gebruiken wij de synthetische of de acryl variant, welke beide sneldrogend en UV-bestendig zijn.

Originaliteit sinds 1990

Waarom kiezen voor Graffitinetwerk?

  • Het eerste graffiti bedrijf van de Benelux
  • Graffiti artiesten met meer dan 25 jaar ervaring
  • Alleen professionele graffiti spuiters (geen hobbyisten)
  • Aangesloten bij het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux
  • Zeer hoge kwaliteitsnormen en goede service
  • Marktleider sinds 1990

All inclusive

Uiteraard verzorgen wij alle materialen en dekken we waar nodig alles keurig af.

24/7 beschikbaar

Een muurschildering kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.

Kwaliteit

In verband met onze kwaliteitsnorm en kleurgarantie werken wij altijd met onze eigen materialen.

Expertise

Wij kunnen alles (na)maken en beheersen elke denkbare stijl o.a. graffiti, abstract, figuratief, fotorealistisch en street-art.

Ontwerp

Het concept voor de schildering wordt in samenspraak met u gemaakt en vaak afgestemd op de omgeving, ruimte of huisstijl.

Werkgebied

Wij verzorgen onze muur-schilderingen op elke door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten.

Formaat

Er is voor ons geen limiet aan het formaat van de gewenste wand- of muurschildering.

Afwerking

Projecten in de buitenruimte worden door ons altijd afgewerkt met een hoogwaardige transparante PU lak.

Nazorg

Wij kunnen tevens een anti-graffiti coating aanbrengen of onderhoud aan het kunstwerk afspreken.

Stuur ons uw wensen en ideeën zodat wij u vrijblijvend de mogelijkheden kunnen voorstellen

contact opnemen    portfolio bekijken