Graffiti muurschilderingen

Speciaal voor u ontwerpen we een muurschildering, op maat gemaakt in de door u gewenste kleurstelling en grootte. Eventueel gebaseerd op een huisstijl, logo, sfeerbeeld, naam, product of afbeelding. Dat zijn onze graffiti muurschilderingen!

Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van onze graffiti muurschilderingen. Het is helemaal van deze tijd om uw (bedrijfs)logo, naam, product of een andere afbeelding op een muur uit te laten werken als een echte ‘eyecatcher’. Een unieke, voor uw locatie ontworpen muurschildering, aangepast aan uw specifieke wensen en in elk gewenst formaat.

Graffiti muurschilderingen door professionals

Wij werken met een vast netwerk van ervaren en deskundige graffiti artiesten uit Nederland en België, ook hebben wij goede connecties met graffiti artiesten uit de rest van de wereld. Veelzijdige en kundige mensen die garant staan voor een grote variatie in stijl en kennis. Voor elk type schildering hebben we een specialist die past bij uw vraag, of het nu gaat om een fotorealistische schildering, een gedetailleerde schildering in een kinderkamer of een complete sfeer- of reclame schildering op een buitenmuur, winkel wand, of in een parkeergarage. Ons professionele team van internationale graffiti kunstenaars kan alles maken, uiteraard staan wij open voor originele en uitdagende ideeën.

Vaak worden onze graffiti muurschilderingen ingezet als sfeerdecoratie in kledingwinkels, bedrijfs- en kantoor ruimtes, restaurants, zwembaden, (sport) scholen en presentatie ruimtes. Onze muurschilderingen, soms ook wandschilderingen genoemd, bevatten in veel gevallen kenmerkende kleuren, vormen en afbeeldingen en worden altijd op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. De realisatie van uw ideeën is bij ons in goede handen en wordt tot in de puntjes verzorgd met een maximale toewijding waarbij kwaliteit en een uitstekend eindresultaat voorop staan.

Reclame muurschilderingen

Wij verzorgen veelal graffiti- en reclame muurschilderingen op buitenmuren, een bespoten buitenmuur, bouwschutting, rolluik of zijgevel ziet er niet alleen verzorgd uit, maar is tegelijkertijd een uitstekend reclamebord voor uw bedrijf of locatie. Ook worden onze muurschilderingen veelal ingezet als anti-graffiti oplossing in de buitenruimte, zoals in tunnels en steegjes. Onze creaties zijn stuk voor stuk originele kunstprojecten!

Praktische informatie: Muurschilderingen

  • Wij verzorgen onze graffiti muurschilderingen op een door u gekozen locatie in de Benelux of daar buiten
  • Wij kunnen elke afbeelding exact tot in detail namaken en beheersen elke stijl o.a. graffiti, abstract, figuratief, fotorealistisch
  • In verband met onze kwaliteitseisen en de door ons geleverde kleurgarantie werken wij altijd met onze eigen materialen
  • Er is geen limiet aan het formaat van de gewenste muurschildering
  • Onze projecten in de buitenruimte worden altijd afgewerkt met een transparante PU lak
  • Wij kunnen na oplevering een anti-graffiti coating aanbrengen of onderhoud aan het kunstproject afspreken

Geïnteresseerd in onze schilderingen? Neem vrijblijvend contact op

Een selectie van onze meest recente schilderingen

muurschildering-kardinge

Muurschildering Kardinge

street-art-schildering

Street-art schildering Trans IP

muurschildering-specto

Muurschildering Specto

003

Street-art schildering België

004

Muurschildering Amsterdam Oost

006

Muurschildering Giftnation

001

Muurschildering Da Vinci

006

Wandschildering Fort bij Aalsmeer